Özgüvensiz erkek

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba kızlar,
Özgüvensiz erkek nasıl anlaşılır ? 24 yaşında olup da kimseyi tanımadığı bir düğüne eşlik etmekten çekiniyorsa, arkadaşlarınızla tanışmakta isteksizse, ailenizden kardeşinizle bile tanışmaktan çekiniyorsa. sebebi özgüven eksikliği olabilir mi? neden istemiyorsun dediğimde de utanırım çekinirm diyorsa sürekli.

özgüvensiz erkek=
traşçı,
laubali,
kompleksli,
oyalayıcı,
bencilliğini kamufile eden.
en tehlikeli türü de evet hayatım canım deyip bildiğini okuyan.

Saydıkların özgüvensizlik değil. Senin ortamını tanımak istemiyor. Bu da seninle ilerisini düşünmüyor anlamına geliyor.
Gözün kapalı güvenebilir misin bu kişiye?
düne kadar evet. ama bunlar kafamı karıştırıyor. evlilik düşünüyoruz ama maddi sıkıntıdan hemen olmasını istemiyor. bunlardan kaynaklı da olabilir mi

en son iki ilişkimde erkek arkadaşlarım beni çok seviyordu. ciddilerdi.
ve arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyorlardı.
erteliyordum ben de sürekli.
özgüven eksikliğim yok çok şükür. genelde hemen iletişime geçip ortama ayak uydururum.
sebebi onlardan zaten ayrılacağım gerçeğiydi. olmayacağını hissediyordum. aşık değildim çünkü.
o yüzden arkadaşlarıyla tanışmama da gerek yok diye düşünüyordum.
sizin sevgiliniz de belki ben gibidir. oturtamamıştır aklında bir şeyleri. yoksa normal değil yani. altında çekingenlik gibi masum bir sebep aramıyorum ben bu işin. başka şeyler var sanki.

öyle değil de aşırı kıskanç bana karşı aslan olmaya çalışıp. dışarı karşı kedi olan
benim kocamda öyle
erkeklerin yüzde ellisi böyle.
dişini sana geçiren pasif direniş sahibi karakteri oturmamış insanlar,
daha doğrusu ailesi tarafından yetiştirilememiş insanlar.
bunlarda sadece özgüven eksikliği olsa yine iyi daha fazla olumsuz yönleri de oluyor.

en son iki ilişkimde erkek arkadaşlarım beni çok seviyordu. ciddilerdi.
ve arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyorlardı.
erteliyordum ben de sürekli.
özgüven eksikliğim yok çok şükür. genelde hemen iletişime geçip ortama ayak uydururum.
sebebi onlardan zaten ayrılacağım gerçeğiydi. olmayacağını hissediyordum. aşık değildim çünkü.
o yüzden arkadaşlarıyla tanışmama da gerek yok diye düşünüyordum.
sizin sevgiliniz de belki ben gibidir. oturtamamıştır aklında bir şeyleri. yoksa normal değil yani. altında çekingenlik gibi masum bir sebep aramıyorum ben bu işin. başka şeyler var sanki.
ben de şüphe ediyorum. uzun zamandır beraberiz annemle bile tanışmayı erteledi. utanıyorum vs. diyerek. tanıştıklarında da 2 kelime edemedi. kahvesini bile içimedi.

ben de şüphe ediyorum. uzun zamandır beraberiz annemle bile tanışmayı erteledi. utanıyorum vs. diyerek. tanıştıklarında da 2 kelime edemedi. kahvesini bile içimedi.

ayyy o ne saçma bir hareket. annenin karşısında bi de.
peki kendi arkadaşlarıyla ilişkileri iyi midir? konuşkan ve neşeli mi onlarla?

benim kocamda öyle
erkeklerin yüzde ellisi böyle.
dişini sana geçiren pasif direniş sahibi karakteri oturmamış insanlar,
daha doğrusu ailesi tarafından yetiştirilememiş insanlar.
bunlarda sadece özgüven eksikliği olsa yine iyi daha fazla olumsuz yönleri de oluyor.
bir yerlere eğlenmeye gitmeyi bile gereksiz görür, yorgunum ne gerek var öyle böyle. bazen ağır abi hallerine girer. ki dışarda birine sorsan çok sakin der. bizde böyle..

Back
X