Ozguvensiz ve pisirigim :(

Yavrum biz sana geçen konuda demedik mi? Ama bana eskiden şunu yaptılar bunu yaptılar beni üzdüler diye takıntı haline getirmişsin. Bu kadar geçmişte yaşarsan mutlu olamazsın

Sende karşılığını ver, sende kına yak sevimsiz de.
Size mi soracağım de, ben zaten çok çalışıyorum senin aklın başında mi de de babam de diyecek çok şey var annende olsa sana saygı duymuyor sa sen neden duyacak mışsın?

Karşılık versem bile yine suçlu ben oluyorum. Yaptıkları her şeyi inkar ediyorlar

Çok kötü bir his yetersiz hissetmek,biliyorum ama ya suçlu olacağım falan diye düşünmeyin gerekirse ailenin delisi olun sesiniz tepki göstermekten daha yüksek çıksın. Takmayın desem de takacaksınız, insanız hepimiz. Toplumumuzda yaygındır bir de, bir çocuk kesinlikle ailesini ne yaparlarsa yapsın kabullenir. Aileler de dahil, insan grupları kendileri gibi düşünmeyen, hareket etmeyen insanları dışlar ve ezer, size de o olmuş. Belki de sizin için en iyisi kendi hayatınızı kurmak ve biraz da ailenizden uzaklaşmak ve doğru sosyal çevreyi bulmaktır.

Kendimi seviyorum ama bazı şeyleri değiştirmek istiyorum. Mesela yüzüm asimetrik. Dişlerim tekrar yamuldu burnum kemerli. Yanagimda cokukluk var. Bunlari halledince güzel olacağımı dusunuyorum. Şu virüs bi bitseydi. Gercekten bunaldım artık. Bir an önce tedaviye başlamak istiyorum. Özgüvenli bir şekilde resimler çekinmek istiyorum.
Karşıma birileri çıkıyor beni isteyenler oluyor. Ama onlarla da dikiş tutturamiyorum. Geceleri hep rüyamda sevgilim olduğunu vs görüyorum.

Anneler kaç yaşında olursan ol ders çalış diyolar. Ben 27 yaşımdayım evli is guc sahibiyim akşamları arayıp yüksek lisans temiz soruyor. Akrabaları da pek takmamak gerekiyor aileler darbeyi yiyip perişan olana kadar pek akrabacı maalesef. Yaş kaç bilmiyorum ama cidden ders çalışın, kişisel gelişim kitapları okuyun, dilinizi vs geliştirin bir konuda özgüveniniz gelsin yerine. Akraba dediklerini bir yaştan sonra kendi ekmegini kazanip ona muhtaç olmayana dış geciremiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…