Özgüvensizim, Reddedildim.

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
İyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.

Cirkinsen bile cirkin erkekler de var sonucta degil mi? Her sevgili olan 2 insan dunya guzeli degil sonucta.
Tabi öyle aslında sevgilim olduğunda bile özgüven gelmiyor bana.Dua ettim ama Allah kabul etmedi bende galiba daha vakti değil diye düşündüm ama şu an kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum aslında hala seviyorum onu sabah gözüm şiş olarak uyandım.Yüzüme karşı çirkinsin demedi ama bilmiyorum.

Güzellik görecelidir herkes güzel ama kime göre neye göre biraz özgüvenli olun bakın herkes nasıl sizin peşinizde norm ender hayranı sizden dünyada kaçta var ki 1 tane var degil mi yani eşsizsiniz dünyada herkes eşsiz bu da size yeterince özgüven vermeli bence gülün kendinizle barışın

Aslında bakımsız da sayılmam kişisel temizliğime önem veririm makyajı da sevdiğimden yaparım saçlarımı yağlı bırakmam sadece dip boyam geldi ama şu an saçlarımı rahat bırakmak istiyorum.Keşke reddedilmeseydim ve en önemlisi de keşke bunu ona söylemeseydim. onunla doğmadım onunla da ölmem ama aslında red cevabı sen benim tipim değilsin çirkinsin demek değil midir?

Öncelikle sen kendini sevip beğenmezsen bu iş olmaz.
Kendi özgüvenini kendin kırıyorsun. 24 yaşındasın ve okuyorsun öyle bi yazmışsın ki sanki yolu yarılamışsın hiçbir şey elde edememişsin.
Dünyada sevgilisi olmayan tek insan sensin etrafta adriana limalarla dolu...
İstersen dünya güzeli ol sendeki bu özgüvensizlikle hiçbir şey elde edemezsin.

Millet ne meraklı sevgilisi olmasına büyük dert ediliyor yavrum benim 3 4 tane birden vardı ne oldu hepsi baş para etmez helvasını kavurdum hepsinin
Bu halimde bile güldüm ya Allah ne etmesin evet olması da ayrı dert ama sevdiğinden red cevabı almak kötü maalesef.

Sanırım bunu herkese belli ediyorum.Belki o güzel dediğimiz hemcinslerimizin bile kusuru vardır.Sırf bu yüzden Instagram ve Facebook'u sildim telefonumdan.

Her zaman dış görünüş reddedilmek icin sebep olmuyor inan bana.Ben cevremde ve erkekler tarafindan gayet begenilen ve çekici bulunan biriyim.Acayip paspal biri tarafindan yillar once reddedildim enerji tutmamasi,etkilenememe sebebiyle.
Simdi cok gucune gitmistir insan sinir oluyor anliyorum ama inan bana degmez.

Ben dün çok kötüydüm ağlamaktan gözlerim şişmiş sabah da biraz ağladım.Değmeyecek biliyorum sorun hala onu sevmem.Ben soğurum diye düşünmüştüm.

Ya saçmalama lütfen. İnstagrami facebooku neden sildin ne alakası var ????
Kıyaslama huyum var.Bir de ders çalışırken kıskandığım hemcinslerimi stalklıyordum sadece bataryası bozuk telefonumda var.Bunun için sildim.

Kıyaslama huyum var.Bir de ders çalışırken kıskandığım hemcinslerimi stalklıyordum sadece bataryası bozuk telefonumda var.Bunun için sildim.
Kız kendine gel ya ne saçma bir düşünce yapısı bu acilen özgüven aşılaman lazım kendine yoksa böyle hayat geçmez.
ayriyeten gerçekten merak ettim ben seni sakıncası yoksa özelden bu fotoğrafını atar misin ?

Kız ben de reddedildim sevgilim benimle sevgiliyken başka birisiyle sözlenmiş beni yok sayıp sonra da bana söyledi ama hiç bi zaman koplekse girmedim boşver sen onları red edilmek tabi ki çirkinsin demek degil

Güzellik borcunuz yok dünyaya.
Güzel olmak hayatınıza ne katacak sanıyorsunuz bilmiyorum ama uzun vadede hic bir şey katmıyor . Örnekleri her yerde mevcut.
Siz halden anlayan insan olun , cömert olun , net olun , dürüst olun . Uzun vadede kazandiracak(her konuda iş aşk arkadaşlık) bunlardır .

Güzel insanın hayatta daha çok talihi dönüyor bence.

Kız ben de reddedildim sevgilim benimle sevgiliyken başka birisiyle sözlenmiş beni yok sayıp sonra da bana söyledi ama hiç bi zaman koplekse girmedim boşver sen onları red edilmek tabi ki çirkinsin demek degil
Çok geçmiş olsun

Ben dün çok kötüydüm ağlamaktan gözlerim şişmiş sabah da biraz ağladım.Değmeyecek biliyorum sorun hala onu sevmem.Ben soğurum diye düşünmüştüm.
Öyle hemen soğumazsin kafaya takarsin belli bi sure cunku egon zedelendi.Reddedilmek terketilmekten daha cok koyuyor insana bence boyle bilmiyorum.
Bende senin gibi reddedilince kafayi takmistim seviyorum diyordum agliyordum.Ama bunun sonunda sevgi degil de egosal bi olay olduğunu anladim.
Neyse bak gecen gün biriyle bulustum begendim dedi bi kere sinemaya davet etti gelemeyecegimi soyledim bir daha da bana yazmadi.Yani yine reddedildim koydu mu koydu sinir oldum ama yapicak birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…