Özgüvensizim, Reddedildim.

Onu görmemek için derse bile gitmemeyi düşündüm ama saçmalık görmemezlikten gelmeyi düşünüyorum.

Sen ona yazsaydin

Oku para kazan estetik yaptır... daha önce profil foton kendi resmindi hatırlıyorum seni ... beğenmediğin memnun olmadığın yerleri bastır parayı yaptır ... başka türlü özgüven oluşmayacak sende belli

Sen ona yazsaydin
Ah canim benim amacinin baska birsey olduğunu anladigim icin reddetmiştim sinema teklifini peki deyip bi daha bana yazmadi.Buluşmadan sonra da ilgisizdi.Gerçekten tanima niyetinde olan amaci başka birsey olmayan insan baska bir yere de davet ederdi.2-3 gun bana hic yazmadi ama instaya foto atmayi bildi sen olsan yazar miydin kuzum

muhtemelen flört etmeyi bilmiyorsun

erkekler böyle bodoslama dalınca genelde kabul etmiyorlar.

flört ede ede onu kıvama getirip onun adım atmasını sağlamak başka bir sanat. ilgini tatlı bi şekilde belli edip üstüne düşmiceksin az geri çekiceksin hafif hafif o geldikçe sen bi yarım adım geri gidiceksin böyle böyle iyice adam hoşlanınca sen bi adım atacaksın ve ortada buluşacaksınız.

çok tatlı şeyler bunlar. bence yaşın çok küçük. ve ne çirkinler gördüm özgüveniyle ne adamları tavladılar. her şey güzellik değil ki ben çirkin olduğunu düşünmüyorum belki bi imaj eksiğin olabilir yüzüne giden saç spor ile vücut toparlama hoş bir giyim tarzı endam duruş bakış bunların hepsi bir bütün :)

Kim çok güzel ki ? Mesela herkesin beğendi ünlüler bana güzel gelmiyor. Yada tam tersi. Beğeniler farklıdır. Kimseye kendin hakkında yorum yaptırma. Yakışmamış olabilir ama sen beğenmişsin değil mi ?
Sevgilin olmasın ne olur ? Olunca ne oluyor ki? Tamam sevmek sevilmek güzel ama bir sürü problem oluyor.

Sizin önce kendi özgüven probleminizi halletmeniz lazım. Belki de bu yüzden hayatınızda biri yok

Kız bu işin böyle olduğunu ben bile 27 yasinda yeni öğreniyorum.Yarim adim geri atmak mi?
Vallaha daha neler öğrencem.Bende niye flortlerim iliskiye dönüşmüyor diyordum bak yarim adim geri atmiyoruz hic ondan herhalde

gercekten bir ilişki için bu kadar ugrasıyor musunuz ? zaman bu kadar değersiz olamamalı ya .
söylersin olacağı varsa olur yoksa olmaz eş değerde olduğumuz birini 'tavlamak' için neden ugrasalım ?
dünyada 4 milyar erkek var yani

yoo uğraşmıyorum yani kendiliğinden gelişiyor zaman içinde plan vs türevi değil ama içgüdüsel tavrım böyle belki de benim. tanıma aşamalarında bu tarz takılıyorum o sırada uymayacak bir şey çıkarsa zaten uzaklaşılıyor.

neden siz nasıl ilişkiye başlıyorsunuz hoppadanak mı

birini begenirsem gidip bir kahve içmeyi teklif ediyorum ya da o etmişse kabul ediyorum . sohbeti hosuma giderse sevgili olmayı teklif ediyorum acıkcası .
eger işin içinde farklı seyler yoksa böyle gelişti genelde

birini begenirsem gidip bir kahve içmeyi teklif ediyorum ya da o etmişse kabul ediyorum . sohbeti hosuma giderse sevgili olmayı teklif ediyorum acıkcası .
eger işin içinde farklı seyler yoksa böyle gelişti genelde

iyi de p.h da çıkabilir olmuyor mu :) ya adam yalancıysa ne bileyim aldatan bi tipse bana biraz aceleci geldi gerçi ben de çok uzatıyorum belki de. yaş kaç?

iyi de p.h da çıkabilir olmuyor mu :) ya adam yalancıysa ne bileyim aldatan bi tipse bana biraz aceleci geldi gerçi ben de çok uzatıyorum belki de. yaş kaç?
27 . yalancı çıkarsa , aldatırsa ayrılırım ?

Aslında cevabın mesajında saklı.

Sen kendini beğenmediğin ve değersiz gördüğün çevrene bu olumsuz enerjiyi yayıyorsun, bu nedenle çevredekilerde seni öyle görüyor..

Hiç kimse değersiz gördüğü biri ile birlikte olmak istemez, çünkü bu kişinin kendisini değersiz hissetmesine neden olur...

Önce kendinle ilgili özdeğer, özgüven gibi düşüncelerini düzeltmen lazım, bunun için ya bir psikologtan yardım alman lazım, maddi durumun bunun için yeterli değil ise YouTube de çok başarılı psikologlar video yayınlıyorlar..(Psikolog Tülay Kök izleyebilirsin)

27 . yalancı çıkarsa , aldatırsa ayrılırım ?

ya işte ben de o çirkinlikleri yaşamak istemiyorum çok yaşadım belki ondan güven problemim var ilişki yaşamadım aldatıldıktan sonra onu kıracak biri çıkmadı henüz ki uzun süre erkek cinsinden bile uzaktım tiksinti geldiydi çünkü.

Bir arkadaşım var kız
Güzel diyemem
Prof makyaj bile yakışmıyor
Üstelik kilolu da
Ama özgüveni varya tavan
Ve hiç sevgilisiz kalmadı
Hatta sevgilisi varken başka birini bulup sevgilisini aldattı bile
Bi erkek kankim var
Yüzü gözü düzgün
Efendi, kız delisi değil
Hiç kız arkadaşı olmamış
Çünkü kimse beni beğenmez kafasında
Bi kez reddedilmiş ve aşırı özgüvensiz
Yani olay tamamen özgüven

ben bildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım . ufak tefek sorunlar oldu ama b üyük yalan dolanlar içinde de kalmadım . belkide sizdeki sakınan göze çöp batma olayıdır .
her ne yasarsak yasayalım kaldırabiliriz ben her ilişkiye böyle düşünüp rahatca girdiğim için bence daha kolay oluyor

haklısınız evet buna katılıyorum teorikte ama ben pratikte içimden öyle gelmiyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…