yazdıklarınız da çok doğru bu arada buraya yazılanları saskınlıkla okuyorum. insanlara sen kimsin diye bakmak sürekli feminen ol öyle ol böyle ol tavsiyeleri..
uzun sure yeme bozukluğum vardı konum bile var , 100 kiloları gördüm .
ve o dönemde dahil hayatımın her dönemle şimdi normal kiloda olduğum dönem arasında hiç bir talip sayısı farkı yok . hatta hayatımın (şimdiye kadarki kısmının ) en büyük aşkı ile 90 kiloda tanıştım vs vs ..
insanlar sanıyor ki çok güzel bir kadın olunca bütün kapılar acılıyor , halbuki alakası yok . cok güzel olunca sadece ilk yarım saat insanlar size daha kibar davranıyor hayatınızıa olan olacak tek katkısı bu .
sonrası için vereceginiz ne var asıl önemli olan bu . ama çogu kadın güzelliğinden başka bir seye odklanmadıgı için sonralarında verecek hiç bir seyleri kalmıyor . ülkedeki kadınlar gittikce bu sekilde yasamaya başladı gercekten üzülüyorum .
kadın olarak dünyaya katacagımız bu kadar cok sey varken bizi bedensel kaygıların içine atıp bütün gücümüzü elimizden alıyorlar . tek derdimiz görünüşümüz oluyor bir zaman sonra , istediğimiz görüntüyü yakalasak bile her an onu kormak için caba başlıyor . hayat böyle sığ bir şeklde akıp gidiyor gercekten üzücü .
size cevap yazacagım diye içimi döktüm bende