Özgüvensizim, Reddedildim.

Arkadaşlar foto isteyenler için bu akşam kaldırırım.Olumsuza da açığım.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_20191204_225939_875.webp
    IMG_20191204_225939_875.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 172
Ben bodoslama söyledim hissettirdim ama anlamayınca ya da anlamak istemeyince.

muhtemelen flört etmeyi bilmiyorsun

erkekler böyle bodoslama dalınca genelde kabul etmiyorlar.

flört ede ede onu kıvama getirip onun adım atmasını sağlamak başka bir sanat. ilgini tatlı bi şekilde belli edip üstüne düşmiceksin az geri çekiceksin hafif hafif o geldikçe sen bi yarım adım geri gidiceksin böyle böyle iyice adam hoşlanınca sen bi adım atacaksın ve ortada buluşacaksınız.

çok tatlı şeyler bunlar. bence yaşın çok küçük. ve ne çirkinler gördüm özgüveniyle ne adamları tavladılar. her şey güzellik değil ki ben çirkin olduğunu düşünmüyorum belki bi imaj eksiğin olabilir yüzüne giden saç spor ile vücut toparlama hoş bir giyim tarzı endam duruş bakış bunların hepsi bir bütün :)
Bodoslama daldım maalesef.

Ah canim benim amacinin baska birsey olduğunu anladigim icin reddetmiştim sinema teklifini peki deyip bi daha bana yazmadi.Buluşmadan sonra da ilgisizdi.Gerçekten tanima niyetinde olan amaci başka birsey olmayan insan baska bir yere de davet ederdi.2-3 gun bana hic yazmadi ama instaya foto atmayi bildi sen olsan yazar miydin kuzum
Haklisin canım tabi detayları bilmediğim için demiştim.Hayirlisi olmuş :dua::KK51:

Evet kilon var ama çok güzel yüz hatların var. O elmacık kemikleri ve burun için insanlar milyarlarca lira para harcıyor. Cildin de çok güzel maşallah. Şöyle bir şey var ama beğendiğimiz veya aşık olduğumuz her insan bize aynı şeyleri hissedecek diye bir kaide yok. Erkekler açısından düşün bütün gençlikleri boyunca onlarca kıza teklif edip , reddedildikleri oluyor hepsinin intihar etmesi lazım o zaman.

Evet kilon var ama çok güzel yüz hatların var. O elmacık kemikleri ve burun için insanlar milyarlarca lira para harcıyor. Cildin de çok güzel maşallah. Şöyle bir şey var ama beğendiğimiz veya aşık olduğumuz her insan bize aynı şeyleri hissedecek diye bir kaide yok. Erkekler açısından düşün bütün gençlikleri boyunca onlarca kıza teklif edip , reddedildikleri oluyor hepsinin intihar etmesi lazım o zaman.
Vücudumda kaşlarımı,burnumu ve dişlerimi hiç beğenmiyorum.Aslında kendimden bütünüyle nefret ediyorum.Dünde kendime senin etin ne budun ne ki açıldın dedim.

İyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.
Onun karşısinda özgüven eksikliğini hissettirmis olabilirsin. Kadınlar biraz buna dikkat ederler. Özgüvenin tek kaynağı da yakışıklılık güzellik değildir. Kendini geliştir, toplum içinde rahat olmayı, rahat konuşabilmek öğren, karşı cinsin nelere dikkat ettiğini nelerden hoşlandığını öğren. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ancak en önemlisi güzel konuşmak. O şart

bende sevdiğim ve flört olduğumuzu sandığım çocuğa açılmıştım geçen sene. sonra olmadı ve o sıralar benim de baya özgüvenim kırılmıştı, bir de kendimi fiziksel olarak çok da beğenmediğim bir döneme denk gelmişti bu durum; iyice dağılmıştım.
sonra bir buçuk ay falan geçti ve karşıma hiç de beklemediğim bir anda çok alakasız bir çocuk çıktı,dış görünüş olarak çok da beğenilen birisiydi üstelik. tüm özgüvensizliğim gitti onunlayken, gerçekten zor bir dönemden çekip çıkardı beni. gerçi sonra kendisiyle de ayrıldık ama :halay:
yani onun sizi reddetmesi kırmasın özgüveninizi. sonra çok zor oluyor onu toparlaması. bir şekilde kendi kendinizi çıkarıcaksınız o psikolojiden.

Kız Allah seni napmasin bende çok vasat birsey bekledim.Yüz hatlarin güzel oncelikle kg fazlaligini ver gerisi kolay.Bahar yariyilinda baska bir kiz gorsun seni reddeden o haspam hırs yap.Giyim tarzını da biraz el at bu is tamamdir.

Daha bugün bir kız arkadaşımla konuşuyorduk. Adama direk demiş ki benim gözüm böyle yüzüm soluk çirkinim. Bana nasıl baktın. Şok oldum. Bi görsen 10parmaginda 10magrifet var. Ama. Sırf tipten kendini en dibe sokuyor. Neşeli ol. Hayat dolu ol. Sonuçta dünyaya bir kez geliyoruz. Sen kendini sevmezsen beğenmezsen kimse sevmez.sen kendine nasıl davranırsan millet sana öyle davranır. Tecrübeyle sabit bu

Hayır Bi de dışarıda maymunun üst modelleri kıvanç tatlitug havalarında geziyor. Azıcık örnek alalım lütfen :)

Daha bugün bir kız arkadaşımla konuşuyorduk. Adama direk demiş ki benim gözüm böyle yüzüm soluk çirkinim. Bana nasıl baktın. Şok oldum. Bi görsen 10parmaginda 10magrifet var. Ama. Sırf tipten kendini en dibe sokuyor. Neşeli ol. Hayat dolu ol. Sonuçta dünyaya bir kez geliyoruz. Sen kendini sevmezsen beğenmezsen kimse sevmez.sen kendine nasıl davranırsan millet sana öyle davranır. Tecrübeyle sabit bu
Yapabileceği en yanlış şey herhalde ilerde başı çok agriyacak bu söylediklerinden.Bu devirde kimseye açık sözlü olmamak lazım erkek milletinin gözü hep disarda zaten zemin hazırlamış

hiç de çirkin değilsiniz konu sahibesi.

tavsiyem tarz değişikliği yüz hatlarınız çok düzgün. saçları bi tık uzatıp küt ve daha doğal bi renk kızıl yapsanız mesela ve giyim tarzınızı da biraz daha feminen yapsak hani gömlek tişört değil de hoş bir kazak ya da daha feminen saten bir gömlek vs gibi. birkaç uzun küpe tamamdır bu iş :)

bir de spor öneriyorum özgüven verir ve duruşunuz dikleşir

hiç de çirkin değilsiniz konu sahibesi.

tavsiyem tarz değişikliği yüz hatlarınız çok düzgün. saçları bi tık uzatıp küt ve daha doğal bi renk kızıl yapsanız mesela ve giyim tarzınızı da biraz daha feminen yapsak hani gömlek tişört değil de hoş bir kazak ya da daha feminen saten bir gömlek vs gibi. birkaç uzun küpe tamamdır bu iş :)

bir de spor öneriyorum özgüven verir ve duruşunuz dikleşir
Saçım bakırdı ve uğraşmaktan yaktım saçımı uzatmaya çalışıyorum ama yanık kısımları düzeltmeye çalışıyorum.Feminen giyindiğimde oluyor aslında ama saçlar her şeyi mahvediyor çok teşekkür ederim öneri için.

İyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.

23 yaşındayken ben de niye hiç bana teklif olmuyor diyordum, çirkin miyim diyordum galiba cesaret edemiyorlarmış.. O yaştakiler ve özellikle okuldakilerden sevgili olmadığı daha iyi.. İşi yok bişeyi yok.. Ne olacağı belli değil, yarın ayrılırsın bir de derslerin etkilenir.. Sen de üzülüyorsun etkileniyorsun..

Back
X