25 yaşındayım daha "Off yaşıtım erkekler çok sığ geliyor bana yaa ben epey donanımlıyım kendimce" diye de gidip 35 yaşında biriyle sevgili olamam. 35 yaşındaki adam da benimle paylaşacak şey bulamaz -ki öğrenci değilim, güzel bir mesleğim, kendime ait bir evim, maaşım var bin şükür. Buna rağmen bulamam diyorum.
Siz daha 20li yaşlarda yolun başında bir öğrencisiniz, daha öğrenmeniz, keşfetmeniz gereken pek çok şey var. Hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir derler doğrudur. Mezun olmadan evvel bütün işlerin önüme serileceğini, gayet iyi bir mesleğim olduğu için kapıların ardına kadar açık olacağını düşünüyordum. Hiç de öyle olmadı, kapı kapı gezerek iş dilendim, asgari ücrete çalıştığım zamanlar oldu. Velhasılı kelam, mezun olduğumda her şey güzel olacak kafasından çıkın yani bunu çakılmayın diye söylüyorum. Erkek arkadaşınızın kendi yaşıtları yerine kendinden 10 yaş küçük biriyle olmak istemesi onun da özgüven sorunu olmasından kaynaklanıyor, keza yaşıtları onunla beraber olmak istemediğinden gözünü daha kolay boyayabileceği daha genç kişilerle birlikte olma isteğinde bu yüzden. Ne yazık ki böyle, üzgünüm. Kendinizi çok kaptırmamanızı tavsiye edebilirim sadece.