Özgüvensizliğimle başım dertte mi

Ne bilim ben bu kadar takmıyorum paraya pula hırslı bir tip değilim .
Banane milletin parasından
Bende paraya pula önem vermiyorum, virikim yapmam mesela turlara giderim alışverişime düşkünümdür aslında ibilinçaltımda yüzleşemediğim şeyler var sanırım

Zengin ol madem..
Yahut çevreni ekonomik akranlarindan seç.
Bizim millet, kim lüks bir arabadan inse onu bu hayattaki en erdemli yahut en kültürlü kişi zanneder.
Yetişme tarzı muhtemelen..
Aslında bir imrenme ve özenme durumu değil, çok sevdiğim insanlar hatta, ama nedense sosyal fobiden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ailem varlıklı hatta ama neden bunu hissediyorum çözemediğim için danışmak istedim birçok yorum bazı konularda yardımcı oldu sürekli o yorumları okuyup olumlu düşünmeliyim sanırım

Bunu yaşamayan anlamaz. Seni çok iyi anlıyorum. Bu durum bende de vardı. Ama benimkinin sebebi belli o kisma girmek istemiyorum. Karşındaki dünya iyisi bile olsa acaba beni kucuk görüyor mu kucumsuyor mu şuan hissi oluyor istemsizce, bundan kaynaklanıyor o durum. Yavaş yavaş su dusunceyi oturttum kendime. Hayatta bazı durumlari biz secemeyiz biz yönetemeyiz, bu herkes için böyledir. Bunları etiket gibi üstümüze yapıştırmaya gerek yok dedim öncelikle. Daha sonrasında pozitif yonlerime ve hayattaki sanslarima odaklandım ve kendimi geliştirmeye çalıştim hala da çalışıyorum. Yani bizi biz yapan sadece biziz başka hiçbir etiket ve durum değil önce bunu bilincimize yerlestirmemiz lazım gerisi geliyor

Back
X