Özi'nin çeyizi nacizane :)...

hepsi cok güzel canim allah agiz tadiyla güle güle kullanmayi nasip eylesin...

bu arada silikon maffin kaplarindan benim de var gercekten cok sekerler...

hepsi çok güzel canımAllah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin:dance::dance::dance::teytey:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah...
hepsi çok hoş çok güzel....

pamuk_helva, didoss, joey, zehra_ist, q0nca hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, beğenmeniz beni mutlu etti. Allah cümlemize sağlıkla, mutlulukla, huzurla kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı inşallah.

ya cok tatlilar bunlar nihale ve havluluk nerden sorabilir miyim acaba..Sen koy aldiklarini takipcinim canim...vereliniortak

İkisi de Tchibo'dan canım. "Pratik mutfaklar" temasından idi. Gerçi bayağı oldu ama ürünler mağazadan kalkalı sen yine de bak istersen bulunduğun ildeki mağazasına. İnternet sitesinde nihaleyi bulabilirsin ama kağıt havluluk tükenmiş, satışı da mevcut. koyarım aldıklarımı canım vereliniortak

Özi'nin çeyizi devam...

Eklentiler

• $J1428390.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $intmajestik.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $J5286505.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $J5124210.webp
    2 KB · Görüntüleme: 54
Ve diğerleri...

Eklentiler

• $J500003.webp
    844 bayt · Görüntüleme: 76
  • $J500005.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $J500006.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $J5126850.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 54
canım gule gule kullan hepsını
nıhale ve o mesajda ekledıgın seylerın markası ve fıyatı nedır?

tencere ve catal-kasik-bicak takimlarimiz ayni..caydanligi ben de dusunuyorum taksitlerim azalinca tabii:)Tchibo netteki magazasini zaman zaman inceliyodum, gozume carpmamisti hic..Gule gule kullan canim hepsini..

canım gule gule kullan hepsını
nıhale ve o mesajda ekledıgın seylerın markası ve fıyatı nedır?

Canım orda gördüğün her şeyin markası tchibo. Sitesine girip "Pratik Metfaklar" temasında görebilirsin fiyatlarını, hatırlayamıyorum tek tek çünkü.o küçük silikon kek kalıpları ise "Sofralarda Bahar" temasındandı. Sitesinde sadece nihalenin satışı vardı en son. Diğerleri tükenmişti.
Teşekkür ederim bu arada.

tencere ve catal-kasik-bicak takimlarimiz ayni..caydanligi ben de dusunuyorum taksitlerim azalinca tabii:)Tchibo netteki magazasini zaman zaman inceliyodum, gozume carpmamisti hic..Gule gule kullan canim hepsini..

Zevkler aynı o zaman : ). Sorma o taksitlerle benim de başım belada, maaşı jumboya yatırıyorum her ay:). Tchibo'nun incelenmesi taraftarıyım, bazen fırsat ürünlerine eski temalardan güzel ürünlerin satışını koyuyorlar.
Teşekkür ederim bu arada, sen de güle güle kullan canım.

Tupperwarelerim... Buraya eklemediğim envai çeşidi de çeyizimde...

Eklentiler

• $TUPPERWARE-AKDENIZ-S40-500-ml__26039132_0.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $TUPPERWARE-antartika-4-lu-set__26581242_0.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $TUPPERWARE-eko-2-LI-SET__26582675_0.webp
    2 KB · Görüntüleme: 68
  • $TUPPERWARE-eko-tabaklar-4-lu-SET__26582596_0.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $TUPPERWARE-KRISTALIN-PASTA-SERVISI-KARGOSUZ__27077757_0.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 66
Ve diğerleri...

Eklentiler

• $TUPPERWARE-MAKSI-MIKS-7-5-LT__27050138_0.webp
    4 KB · Görüntüleme: 63
  • $Tupperware-Seker-Kaplar-4-039-lu-Set__27290985_0.webp
    3 KB · Görüntüleme: 60
  • $TUPPERWARE-TINI-MINI-HANIM-1-6-LT__27286455_0.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $TUPPERWARE-ANTARTIKA-1-3LT__26514616_0.webp
    4 KB · Görüntüleme: 60

tchibonun pratik mutfaklar reyonuna hic bakmamisim daha once..Bi de ben orasi sadece kahve satiyo saniyodum yoksa simdiye kadar nasil durmusumkaydirigubbakcemile3 yarin musait olursam gidip urunleri bi inceliym ben de..
tupper dan ben daha yeni basladim bisiler almaya sebze sepetinden almistim gecen ay ayarlamali olan,bu ay da bicak seti aldim..
bi de aldigin urunleri zamana yayarak aldiysan cok koymamistir sana, ben hepsini son bi kac ayda alinca bayaga yoruldum cnm ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…