Özi'nin çeyizi nacizane :)...

Tuhaf bir yer orası canım, her şeyi satıyor :). Ama bazen orijinal ve satın almaktan kendini alamayacağın şeyler de oluyor. Temalarını takip et derim. Ben de bıçaklarından iki tanesini aldım henüz; seti tamamlayacağım ama kullanan arkadaşlar çok memnun. Sebze sepeti almayı unutmuşum bak ben :lepi:

Bu da bir diğer nevresimim ve ona uygun yatak örtüm.

Eklentiler

• $633766038462410000.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $633961228581003750.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 52

Bu arada aklıma gelmişken bu tür nihalelerden ve kağıt havluluklardan MUDO'da da var. Oraya da bakabilirsin bu ikisi için, ben ordan da alacağım nihale, benim çok hoşuma gittiler.

hanne çok zevkli şeyler almışsın Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin son nevresim takımını nereden aldın

zevkin bnmkine benziyor.
bnde çatal bıçak takımı almıştım bi ara ondan vazgeçtmdeğiştircem şimdi jumbonun setiyle
senin çkb takımın ve tepsin değiştrceklerimin arasında.
bu arada jumbo hastasısın sanırım. maşallh herşeyini almışınzemuszemus
en son eklediğin yatak örtüsü nerden cnm
ii günlerde kullan herşeyini

nihaleden ben de aldim bugun netten yalniz urunler cok cabuk tukeniyor galiba cnm, magazalarindan temin etmek bile guc..

hanne çok zevkli şeyler almışsın Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin son nevresim takımını nereden aldın

Teşekkür ederim canım. Aminnnnnn diyorum başka da bir şey demiyorum, cümlemize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah aldıklarımızı. O nevresim takımım Yataş'tan.opuyorumnanaktan

Öncelikle teşekkür ediyorum, sen de aldıklarını iyi günlerde kullan canım. Zevkimi seviyorumhihoyyyt. Senin zevkini de sevdim : ).Jumbo hastasıyım evet, kendisini belli ediyor kalitesiyle, bayağı bir para verdim ama çok da sevdim
Son ekleriğim yatak örtüsünün fiyatı Yataş'tır.

nihaleden ben de aldim bugun netten yalniz urunler cok cabuk tukeniyor galiba cnm, magazalarindan temin etmek bile guc..

Güle güle kullan canım. Evet internet mağazası çok değişken, gelen şey hemen bitebiliyor. Biten şey bir bakmışsın satışta ama son adatler; mağazalarında da öyle... Rutin aralıklarla takip etmek gerek orayı.

Aşkımla bugün Tefalden aldıklarımız; bıçak setimiz ve döküm tava-tencerelerimiz

Eklentiler

• $beslibicak_330.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $imagemagic.webp
    1 KB · Görüntüleme: 46
  • $BBS1089_724.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $BTBZ_2941_213.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $resim-motoru.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 69
Yalnız kek kalıplarım hardal rengi, tek fark o.

Eklentiler

• $TEFPRE24DT.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $3101200543.webp
    1.014 bayt · Görüntüleme: 73
  • $patisseriekilit_330.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $firintepsi_330.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 71
  • $BTefal_Toscane_Diktorgen.webp
    906 bayt · Görüntüleme: 48
Bu da kahvaltı takımımın biri...

Eklentiler

• $KARACA-CHARMING-42PARCA-PORSELEN-KAHVALTI-TAKIMI__20518758_0.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar bu mandalları vak-i zamanında Ykm den almıştım.Ama şimdi yok. Gören bilen var mı birkaç paket daha almak istiyorum da.

Eklentiler

• $mandal2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 52
Aynı şekilde bunlardan da istiyorum ama yok . neden daha fazla almamışım ki sanki .

Eklentiler

• $bardak-karismasini-onleyen-6li-sirin-mandallar-deniz-u-mb42274_564737_r1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu da bu akşamın sonuncu ürünü: battaniyem.
Aldığım diğer çeyiz ürünlerinin resimlerini nette buldukça ekleyeceğim.

Eklentiler

• $mora%20battaniye%20(2).webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 63

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm o zaman fiyatını değil markasını sormuştum ama kaydirigubbakcemile3
şimdi de fiyatını sorabilir miyim?
çok beğendim ikisini de:lepi:

kahvalti setimiz de ayniymis..gule gule kullanalim insallah..cnm sen gunluk yemek takimini naptin cozemedim ben hala onu..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…