tchibonun pratik mutfaklar reyonuna hic bakmamisim daha once..Bi de ben orasi sadece kahve satiyo saniyodum yoksa simdiye kadar nasil durmusumkaydirigubbakcemile3 yarin musait olursam gidip urunleri bi inceliym ben de..
tupper dan ben daha yeni basladim bisiler almaya sebze sepetinden almistim gecen ay ayarlamali olan,bu ay da bicak seti aldim..
İkisi de Tchibo'dan canım. "Pratik mutfaklar" temasından idi. Gerçi bayağı oldu ama ürünler mağazadan kalkalı sen yine de bak istersen bulunduğun ildeki mağazasına. İnternet sitesinde nihaleyi bulabilirsin ama kağıt havluluk tükenmiş, satışı da mevcut. koyarım aldıklarımı canım vereliniortak
hanne çok zevkli şeyler almışsın Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin son nevresim takımını nereden aldın
zevkin bnmkine benziyor.
bnde çatal bıçak takımı almıştım bi ara ondan vazgeçtmdeğiştircem şimdi jumbonun setiyle
senin çkb takımın ve tepsin değiştrceklerimin arasında.
bu arada jumbo hastasısın sanırım. maşallh herşeyini almışınzemuszemus
en son eklediğin yatak örtüsü nerden cnm
ii günlerde kullan herşeyini
nihaleden ben de aldim bugun netten yalniz urunler cok cabuk tukeniyor galiba cnm, magazalarindan temin etmek bile guc..
Öncelikle teşekkür ediyorum, sen de aldıklarını iyi günlerde kullan canım. Zevkimi seviyorumhihoyyyt. Senin zevkini de sevdim : ).Jumbo hastasıyım evet, kendisini belli ediyor kalitesiyle, bayağı bir para verdim ama çok da sevdim
Son ekleriğim yatak örtüsünün fiyatı Yataş'tır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?