Belki kızıcalsiniz ablaciklar..
Ama cok yoruldum ben boyle daha nereye kadar gidicek ki hayatim ? Dayanamiyorum ben bi kac gun gulsemde en sonunda oyle bi
Patliyorm ki.. kaç ay geçti .. acimda özlemimde bitmiyo cokcokcok ozledim . Annesizlik cok zor herseyimde hissediyorum okullar baslayinca kafam dagilir dedim ama dahada kotu oldu okulda hep annemi hatirliyorum ben her an onu dusunuyorum ..diyceksiniz zaman diye ama gecmiyo gecsede acim bitmiyo kalbim yaniyo annem ruyalarima giriyo ama girmesini istemiyorum dayanamiyorum ben .. ölmek cozum gibi geliyo ama biliyorum bu cok acizce.. dayanamiyorum.. cokcokcokcok ozledim..
Ya kalan dogru duzgun kimsem yoksa ?.. kuzenim ve teyzem .. bide burda tanistigim hayatimdki herkesden cok sevdigim ablacik .. baskam kimsem yok ... yalnizim bunun boslugunu cok hissediyorum kaldiramiyorum .. amin tesekkur ederimCanim benim..... uzulme ya da teselli edici bi cumle kurmicam.. ana bu yaa can can. Aglicaksin ruyalarinada girecek kendini cok kotu hissedeceksin ama zamanla gececek.. zaman herseyin ilaci derler ya gercekten oyle.. soyle dusun.. hepimizin gidecegi yer orasi, ecel bu. Can tasiyoruz sonucta.. yoldaa yururken kafamiza saksi dusse oracikta olsek bunu kim hesap edebilir ki.. sakin olmek falan deme annen cok uzuluyodur suanda boyle dusundugun icin... geride kalanlarin sana ihtiyaci var, kardesin ya da abin ablanin.. ya da yakinlarinizin... zamanla gecicek.. Allah sabirlar versin kardesim... annen icin dua okudum Allah kabul etsin.. sende bol bol oku ve dua et....
Off canimm. Kiyamam sana.. annesizlik babasizlik cok zor inaniyorum.. cevremde snn gibi tanidiklarm gorduklerimde var.. onlarda cekiyor ayni aciyi.. yanliz dglsin. Buda sana bir imtihan. Cok zor bir imtihan tabikide.. bende babasiz buyudum.. varligi varda yoklugu yok.. aklini dagitcak hic mi bsy yok? Activitelere katil.. uzulsende annen geri gelmiyor..cok uzulerekte kendini yipratma... zamanla alisirsin.. bol bol dua oku annen icin.. insallah oteki dunyada kavusursunuz..annen suan seni bekliyor orda.. allah kavustursun
Amin.. teşekkür ederim..Allah sabrını arttırsın canım. Annen hayatta olsa üzülmeni ağlamanı istemezdi.Hepimizin gideceği yer belli.Şimdi bol bol duana ihtiyacı var.Bol bol dua et annen için.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin .. hic bi zmaan guclu duramiyorum.. tesekkur ederim ..Kiyamam sana.. Acini dindiremem. Hatta sana sunu soyleyim benim annesiz nerdeyse 4. senemi doldurcam. Ayni anda babamida kaybettm diyebilir karisik bir durum. Bi sure akrabalarda yasadm. Okulumu bitirdim. Simdi daha 20 yasindayim. Bende senin gibiyim. Bazen cok guclu duruyorum. Bana bi cok kisi der guclusun diye ama degilsin. Cok yorgun dustugum zamanlar oldu. Seninde olucak. Patlama yasiyorsun bunlar normal. İcine kapanma. Konus, dertles. Anlat, agla, bagir, cagir.
Allah sabir versin...
canım benm seni cok iyi nlıyorum bende babamı kaybetttim daha 17 yasımda universite sınavına girmeden 3 gun once cok zor zamanlar gecirdim her gun agladım sızladım bana da zamanla gecer dediler her diyene kızdım beni gördüklerinde bana acınası gozlerle bakıyordu herkes bana oyle bakan herkesten nefret ettim hem de herkesten.Başın sagolsun diyenleri gebertmek istiyordum.Ama zaman herseyin ilacıymıs gercekten acın azalıyor gulmeye baslıyorsun guldukçe kendini suçlu bile hissediyorsun sonra yuzunu bile unutuyorsun yavas yavas sesini aklıma getirmeye calışıyorum ama hatırlayamıyorum cok kızıyorum kendime hala cok ozluyorum arkadaslrım evleniyor ve babasıyla fotoğrfa koyuyor babalr gunu geliyor hiç kimse düşünmüyor cok zor anasızlık hele hiç düşünemiyorum bazen aklımı yitircek duruma bile geliyorum ya anneme de birşey olursa diye.Acın hiç bitmicek ama azalıcak emin ol dualrnı eksik etme onlar dualarla yaşıyorlar .Seni anlıyorum ve acını paylaşıyorum diyecek bir teselli cumleside bulamıyorum ama üzül ağla yaşa acını emin ol gecicek
kiyamam ben sana yaa
ba$ligi okuyyunca sevgilisinden ayri sandim konuyu oluyunca çok uzuldum
benim anneme 6 yil bitti .. annesizlik çok zor ,acinin hafifletebilsem ke$ke
sana saçma geleeck ama zamanla hayata atilinca bu kadar çok canin yanmiyor
yine yolda gordugun ana kiza gipta ile bakiyorsun,annesinin nenesi ya$ayani duyunca neden Alalhim diyorsun sorular bitmiyor
ama ali$makdan ba$ka çaren yok ,ölümü aklina getirme annen sana çok kizardi demi boyle du$undugunu gorse çokda uzulurdu ..
sen hayata sarilir guçlu bi kiz olursan annen rahat uyur gozu arkada kalmaz ..
kaç ya$indasin , nerdesin ?
benim 3 teyzem 2 dayim , anneanne dede sayisiz amca hala 100 kadar kuzen var
ama hiç birinin yuzunu gormuyorum
dugunumz gelmeyen oldu,dogum yaptim aramadilar ,bende onlari aramadim akraba olayi kapandi gitti ..
babam da yeniden evlendi, karisi super cici anne gorunuyor ama di$i seni ici beni yakar, ha bire aba altindan çomak sokuyor sinir ediyor beni ..
1 erkek karde$im var derdime ko$acak onada kilometrelerce uzagim
veee bideee beni hayata baglayan çocuklarim var ,kizim annemin adi, herkes ona benzetiyor
anneanne ne demek bilmiyor , diyemedim öldü diye, ölümü analatmaya cesaretim yok , ben anlayaamdimki ..
ne zaman istersen yazabilirsin ozelden yada burdan bana ,konu$ur dertle$iriz
insan ba$kalrinin yaninda aglamak istemiyor, herkes sana aciycak gibi geliyor
bana biri anne konusu açsa bi yolunu bulup konuyu degi$tirrim gozlerimi kaçirrim
e$imden ba$kasi goremez agladigimi, oda bilmez duymazdan gelir, dermanim yokki
onunda annesi yok zaten ben en iyi yine o anliyor ...
Allah rahmet eylesin ..
Daha 8 ay yakinda 9 .. 16 yasindayim istanbuldayin .. ne guzel.. hayatiniza tutunmaniz icin sebepleriniz var
Tesekkur eder8m
ama annemi kaybettigimde hiç biri yokdu
derslerine çok iyi odaklan
herkesin parmakla gosterdigi gipdayla bakdigi bi ogrenci ol,i$ kadini ol
zamani gelince anne olursun
annende huzurla yatar
benim $u an için en buyuk hayalim çocuklarimin okumasi, onlarin hayatlarini kurdugunu gormek
en buyuk korkumda bunlari gorememek
annen içinde eminim boyleydi
sen anneyin istedigi gibi bi evlat olmaya devam edersen o gittig yerde huzurlu olur bunu sende istersin demi
ozel deilse anneni neden kaybettin kade$im
ben 29 ya$indayim,karde$im diyebilirim demi sana
ba$ka karde$lerin varmi
babam 4 ya$indayken öldü demi$in , sonra evin kirasini aliyormu$ demi$in
ne olursa olsun o senin baban , kotu olmani isteyecegini sanmiyorum ..
Babam 4 yasimdayken öldu demedim ki 7 yasimdan beri yok dedim annemle ben 7 yasindayken bosandilar ve hic bi zman onunla cok yakin olmadim ..
Kanserden öldu.. tek cocugum
Evet.. lise3 teyzemde kaliyorum artik..pardon senin konunda ba$kasindan okudum herhalde
okula gidiyormusun $u an
seni hatırladım canım çok zor bir acı dayanamıyor insan ben de annemi kaybettim aynen ölmek istedim ardından bu acıyla yaşayamayacağımı zannetim .bak 4 yıl olacak hala kötüyüm beni hayata tek kızım bağlıyor başka bir şey değil.o bensiz yaşayamaz onun için ayaktayım.Öyle hayallerim vardı ki hepsi yarım kaldı.annemin aklıma gelmediği bir gün bile yok seni çok iyi anlıyorum tatlım daha çok küçüksün.bir yerden tutunmalısın canım hayata sürekli acıyla yaşanmıyor annen de orada üzülüyor senin için.Böyle üzgün görmek istemez dimi canım seni.
Her gecenin bir sabahı var tatlım acın daha çok taze ama hiç dinmeyecek benim dinmedi 4 yılda.Her gün annemin resmine bakıyorum mutfağıma koydum resmini babamın resmiyle yan yana konuşuyorum onlarla öpüyorum kokuları hatırlıyorum(dua ediyorum Allahım cennetine koysun onları diye.Allah sabırlar versin canım sana kalbine ferahlık versin.:
Başın sağolsun sanırım annen vefat etti canım. Anne özlenmez mi hiçAma sen hep ona dua et ve yüzün gülsünki oda senin mutlu olduğunu hissederek rahat etsin olmaz mı Acın büyük yazdıklarından bunu hissedebiliyorum. Ama hayat devam ediyo kendini yıpratma güçlü ol.. Diycek senin acını teskin edicek bişeyler yazıp acıyan yüreğine su serpebilseydim keşke.. Sözün bittiği yerdeyim derler ya aynen şuan bende öyleyim. Rabbim içindeki acıyı tez zamanda dindirsin inş.
Ya kalan dogru duzgun kimsem yoksa ?.. kuzenim ve teyzem .. bide burda tanistigim hayatimdki herkesden cok sevdigim ablacik .. baskam kimsem yok ... yalnizim bunun boslugunu cok hissediyorum kaldiramiyorum .. amin tesekkur ederim
7 yasimdan sonra babasiz buyudum ve buyumeye devam ediyorum .. ama annem bana babada oldu.. her turlu boslugunu hissediyorum.. Ne yaparsam yapiyim kafam dagilmiyo ki .. amin .. tesekkur ederim
Bende senin ablan olurum.. ne zaman istersen bana icini dokebilirsin yardimci olmaya calisirim kardesim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?