Özledim mutsuzum dayanamıyorum artık

Soruisareti66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
3
1
1
30
Merhabalar, ben bu yıl ailemden iş sebebiyle ayrıldım burada tek başıma yaşıyorum. Evime 8 saat uzaktayım ha deyince gidemiyorum annemi babamı kardeşimi evimi çok özlüyorum. Alışırsın diyeceksiniz biliyorum alışmak zorundayım zaten ama alışana kadar nasıl sabrederim bilmiyorum zaten yalnızım her gün ağlıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum psikoloğa gitmeli miyim yardım :(

Ailenin arada gelme şansı yok mu? İşyerinde kendini işe, evde de evine veya bir hobiye dikkatini ver kafanı dağıtsın.. İlk günler zor olur bu tür ayrılıklara alışmada hele ki ilk defa uzak kalıyorsanız.. Maalesef zamanın iyileştirici gücü nü beklemek zaman alıyor ama iyileştiriyor yine de..Biraz daha sabretmeyi deneyin derim.... İnternetten görüntülü görüşemiyor musunuz, beraber olmak gibi olmaz ama biraz dindirir belki...

Arkadaş edin. Ben de üniversite sebebiyle annemden uzak yaşıyorum. Yanında bi insan olunca biraz daha kolaylaşıyor

Arkadaş edin. Ben de üniversite sebebiyle annemden uzak yaşıyorum. Yanında bi insan olunca biraz daha kolaylaşıyor
Keşke yanıma bi arkadaş bulsam ama tek kalıyorum iki kişi vardı onlar da benim gibi yeni gittiler onların ikisi eve çıktı şimdi çok pişmanım onlarla çıkmadığıma ama tanımıyorum diye çıkmak istemedim aynı evde farklı oluyor diye Of of napacağım çok yalnızım

Ailenin arada gelme şansı yok mu? İşyerinde kendini işe, evde de evine veya bir hobiye dikkatini ver kafanı dağıtsın.. İlk günler zor olur bu tür ayrılıklara alışmada hele ki ilk defa uzak kalıyorsanız.. Maalesef zamanın iyileştirici gücü nü beklemek zaman alıyor ama iyileştiriyor yine de..Biraz daha sabretmeyi deneyin derim.... İnternetten görüntülü görüşemiyor musunuz, beraber olmak gibi olmaz ama biraz dindirir belki...

Biraz annem kaldı yanımda ama o gidince yine kötü oldum sokaklar yabancı iş yerim yabancı geliyor iyice kötü oluyorum kendimi kafese konmuş gibi hissediyorum hem özlem hem yabancılık çok ağır geliyor yanıma bi ev arkadaşı arıyorum inşallah bulurum iyi birini

Biraz annem kaldı yanımda ama o gidince yine kötü oldum sokaklar yabancı iş yerim yabancı geliyor iyice kötü oluyorum kendimi kafese konmuş gibi hissediyorum hem özlem hem yabancılık çok ağır geliyor yanıma bi ev arkadaşı arıyorum inşallah bulurum iyi birini
canım, ev arkadaşı da kolay değil, önce iyi tanıman lazım.. Yalnızlıktan yanlış ve acele karar verme derim ben. Dediğim gibi, ilk zamanlar zor gelir, ama bence kendin atlatabilirsin bunu bence.. Sabırlı ol, kendine bir hobi edin, arkadaş edin ama evi paylaşmakta acele etme.

Merhabalar, ben bu yıl ailemden iş sebebiyle ayrıldım burada tek başıma yaşıyorum. Evime 8 saat uzaktayım ha deyince gidemiyorum annemi babamı kardeşimi evimi çok özlüyorum. Alışırsın diyeceksiniz biliyorum alışmak zorundayım zaten ama alışana kadar nasıl sabrederim bilmiyorum zaten yalnızım her gün ağlıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum psikoloğa gitmeli miyim yardım :KK43:
Gidebilirsin ama bu sana rahatlama getirmiycek arkadas edinmelisin kafani mesgul edicek meşgaleler bulmalisin.

Back
X