Özledim..

Cikolatalikurabiyem

⛈ Walking on the sky in my dreams...
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
2.328
3.404
133
Senin yokluğunda zorluğun ne demek olduğunu öğrendim.. Ne kadar kalabalıkta yaşarsam yaşayayım aslında kocaman bir sessizliğin ve yalnızlığın içinde olduğumu öğrendim.. Gözyaşlarım akmasın diye kafamı gökyüzüne kaldırdığımda yukarıda uçsuz bucaksız bir dünya gördüm.. Geceleri inadına karanlık olan o gökyüzünde farklı boyutlarda ışıldayan yıldızlara bakıp çaresizce dua etmeyi öğrendim.. Bu sayısını bilemediğim yıldızları gökyüzünde sanki bir yere bağlamış gibi tutan Rabbime yalvardım.. Çok birşey istemedim ki ben bu hayattan.. Bir evlat diledim, ben de yaşamak istedim sadece; hamilelik nedir, neler olur, her gün içinde bir can nasıl büyür, annelik nasıl birşeydir, doğum yapmak, emzirmek, bir yere gittiğinde kendinden çok bebeğinin rahatını iyiliğini düşünmek.. Bunlar nasıl şeylerdir, nasıl duygulardir bilmek istedim sadece.. Bir çok insana nasip olan şeyi istedim aslında.. Ben sadece ANNE olmak istedim.. Bebeğimmm, minik kuzum bir bilsen sanki sen gelince herşey bambaşka olacak gibi, sen gelsen sanki hayat daha kolay yaşanacak gibi, sen gelsen biz tam bir aile olacağız gibi.. Sen gelsen hayatımızın her günü bayram olacak gibi.. Sen gelsen herşey tastamam olacak gibi...

Hayırlısı ile evlat sahibi olursunuz inşallah. İşinize yaramasını umarak size kendi yöntemi mi söylememi ister misiniz? Yani herhangi bir olmama sebebi yoksa.

Hayırlısı ile evlat sahibi olursunuz inşallah. İşinize yaramasını umarak size kendi yöntemi mi söylememi ister misiniz? Yani herhangi bir olmama sebebi yoksa.
.
Eşimle bende sorun yok canım.Sebepsiz infertilite bizimkisi.11aylık bebeğim karnimdayken öldü..Sizin yöntem ne peki

Şöyle söyleyeyim bende de eşimdede sorun yoktu ama olmadı önce. Sonra duyduğumuz ve aklımıza yatan şeyleri denedik ki hiçbir zararını görmediğimiz gibi hem sağlığımız çok iyi olmaya başladı hemde üstünden çok geçmeden hamile kaldım. Biz her sabah siyah, çekirdekli kuru üzüm yedik aç karnımıza 21 tane. Sonra ikimizde hacamat yaptırdık bel bölgemizde dahil. Soğan kabuklarının buharına da oturdum. Birde bunları uygularken ovülasyonu takip ettik testler aldım. İnanın aklımın ucundan geçmedi bu kadar çabuk etki göstereceği. İkinci ayda tuttu bunların akabinde. İnşallah sizinde işinize yarar. Kalpten inanın. Çok basit şeylermiş gibi duruyor ama denemekten zarar çıkmaz.

.
Çok sağol canım.Allah tamamına erdirsin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah Rabbim.Deneyeyim üzümü ben de bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…