- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
-
Rabbim hayirli sağlikli bir evlat nasip eder insalah dua ni eksik etme. Allah gonlune gore versin canim duygulandim okurken
.rabbim isteyen, hasretini çeken herkesin kucağını doldursun.
.Rabbim sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip eder inşallah ,isteyen herkesin kucağını doldursun.
.Hayırlısı ile evlat sahibi olursunuz inşallah. İşinize yaramasını umarak size kendi yöntemi mi söylememi ister misiniz? Yani herhangi bir olmama sebebi yoksa.
.Gerçekten annelik mucizevi birşey.
Anne olan herkes çok şanslı.
Rabbım arıyan , özlemını çeken butun kadınlara en yakın zamanda nasip etsın .
.Rabbim kurduğun hayalleri boşa cikarmasin canım benim.
Tüm dualarim seninle
.Şöyle söyleyeyim bende de eşimdede sorun yoktu ama olmadı önce. Sonra duyduğumuz ve aklımıza yatan şeyleri denedik ki hiçbir zararını görmediğimiz gibi hem sağlığımız çok iyi olmaya başladı hemde üstünden çok geçmeden hamile kaldım. Biz her sabah siyah, çekirdekli kuru üzüm yedik aç karnımıza 21 tane. Sonra ikimizde hacamat yaptırdık bel bölgemizde dahil. Soğan kabuklarının buharına da oturdum. Birde bunları uygularken ovülasyonu takip ettik testler aldım. İnanın aklımın ucundan geçmedi bu kadar çabuk etki göstereceği. İkinci ayda tuttu bunların akabinde. İnşallah sizinde işinize yarar. Kalpten inanın. Çok basit şeylermiş gibi duruyor ama denemekten zarar çıkmaz.
.Allahım herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla inşallah...
.Allah isteyen herkese nasip etsin .
Doktora gittiniz mi ve kaç yıllık evlisiniz ?
Stres en büyük etken diyorlar canım ya.
Sağol canım.7 yıllık evliyim ve sebepsiz infertilite canım.Sorun bulunamadı ikimizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?