kac gun oldu yada kac ay?saymadim.yuzunu gormeyeli elini tutmayali,sana heyecanli heyecanli gundelik yasama dair konulari anlatmayi...
hergecen gun unuturum diye gozlerimi actigimda yeni bir gune,anliyorumki hic aklimdan cikmamissin.bir arpa boyu yol alamamasim seni unutmada...
sarkilar tutuyorum sana,ortak dinledigimiz sarkilari cesaret edipte dinleyemiyorum.
yanina gelirken giydigim kiyafetlerime her elim degdiginde gozum carptiginda sen bian geliyorsun cok uzaklardaki odama ve konusuyorum seninle...
anlatiyorum yine eskisi gibi heyecanli heyecanli sen ise dinliyorsun ya oylemi diyorsun...
sonra her sade kahve icisimde sen geliyorsun aklima...
her gunes dogdugunda her yagmur yagdiginda,her aksami karsiladigim anda sen hep aklimda..
unutmak mumkun degil seni...
neler yapiyorsun..haberi almayisimin sesini duymayisimin bilmem kacinci gunu..
saymiyorum artik,,,
simdi insafsizca tuketiyorum zamani ve yazin gelmesini bekliyorum...
belki bir umut gorurum seni....
bunun hayalini kuruyorum hergun ve bu hayal bu umut yasatiyor guclu kiliyor beni..
canimin can damari icimin en buyuk tatli acisi sevdigim
sende ozledinmi bu deliyi?aklina geliyormu arada,yeni sevgilinin elini tuttugunda yada benzer bisi oldugunda icin ciz ediyormu?
yeni sevgili diyorum.aldim haberini.hayirli olsun.mutlu olursun dilegim..ben senden sonra bakamadim yabanci gozlere..yada baktimda seninkinin ayni bir cift goz aradim...
el suremedim opemedim koklayamadim...senin kadar yurekli ve savurgan degilim...
simdi uzak bir ulkenin soguk ve puslu gecesinden yazdim sana..kac kez elim telefona gitti arayamadim...soramadim..hazirani bekliyorum.
bahanem olsunda arayayyim diyorum kendimce...dogumgunun ya...
seni cok ozledim...kendine iyi bak..asksiz kalma benim gibi ve unutma beni...
hergecen gun unuturum diye gozlerimi actigimda yeni bir gune,anliyorumki hic aklimdan cikmamissin.bir arpa boyu yol alamamasim seni unutmada...
sarkilar tutuyorum sana,ortak dinledigimiz sarkilari cesaret edipte dinleyemiyorum.
yanina gelirken giydigim kiyafetlerime her elim degdiginde gozum carptiginda sen bian geliyorsun cok uzaklardaki odama ve konusuyorum seninle...
anlatiyorum yine eskisi gibi heyecanli heyecanli sen ise dinliyorsun ya oylemi diyorsun...
sonra her sade kahve icisimde sen geliyorsun aklima...
her gunes dogdugunda her yagmur yagdiginda,her aksami karsiladigim anda sen hep aklimda..
unutmak mumkun degil seni...
neler yapiyorsun..haberi almayisimin sesini duymayisimin bilmem kacinci gunu..
saymiyorum artik,,,
simdi insafsizca tuketiyorum zamani ve yazin gelmesini bekliyorum...
belki bir umut gorurum seni....
bunun hayalini kuruyorum hergun ve bu hayal bu umut yasatiyor guclu kiliyor beni..
canimin can damari icimin en buyuk tatli acisi sevdigim
sende ozledinmi bu deliyi?aklina geliyormu arada,yeni sevgilinin elini tuttugunda yada benzer bisi oldugunda icin ciz ediyormu?
yeni sevgili diyorum.aldim haberini.hayirli olsun.mutlu olursun dilegim..ben senden sonra bakamadim yabanci gozlere..yada baktimda seninkinin ayni bir cift goz aradim...
el suremedim opemedim koklayamadim...senin kadar yurekli ve savurgan degilim...
simdi uzak bir ulkenin soguk ve puslu gecesinden yazdim sana..kac kez elim telefona gitti arayamadim...soramadim..hazirani bekliyorum.
bahanem olsunda arayayyim diyorum kendimce...dogumgunun ya...
seni cok ozledim...kendine iyi bak..asksiz kalma benim gibi ve unutma beni...