- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gece gece duygulandirdiniz gözlerim dolduAllah yardimcin olsun canim benim bende ayrılma asamasindayim şimdiden ozledim ama bende donemem
Arkadaslarinda dediği gibi blog acabilirsin bizlerde takipcilerin olalım :)
Sen öylesin inan.bak başka arkadaşlar da demiş.anlatim tarzın uslubun bakış açın olayları izahin çok guzel blok işini ciddiye al canım benim.
Allah sana hepp güzel günler yaşatsın.yasatsin ki iyi ki bu olumsuzlukları yaşamışim ki karşıma bu insan çıkmış diyebileceğin biri olsun hayatında
Üzülme değmez
En son ilişkisi var yapmıştı dimi durumunu?
Bu düşünceleri alından atmak için başka şeylerle meşgul olman gerekiyor..Şu andan üzüntü duyman düşünmen özlüyor gibi gelmen çok normal..Bir arada olsaydın ne olacaktı yine eşin dışarılarda yine evde sen bi başına aynı tas aynı hamam...Zamanla ne acılar unutuluyor herşeyde bir hayır vardır..O adamdan size hayır gelmeyecekmiş..Şimdi zamanla acınız dinecek.Belki iyi biri denk gelecek.Bu adamla boş boş yalnız yalnız yaşlanacaktın.Çocuk için doktora bile gitmek istemedi o kadar .Sen ne diye özleyeceksin.Boşver daha çok çeker o..
Çalışıyormusun müge meşgalen olsun illaki hem o özlemek değil bence alışkanlık zamanla silip atarsin diye düşünüyorum ben öyle yapardım mesela ne yapılan iyiliği ne kötülüğü unutmam çünkü.
Öyle ama inan bana çok zor.
En güzel yıllarım derler ya hani. Benımde öyle.
Ferhat göçer dinliyorum sabahtan beri :) Aynı şarkı dönüp duruyor.
"Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim."
Bir türlü elim fotoğraflara gitmemişti.
Eşyalarımı toplayıp geldim, hiç bir mobilya vs almadım, taşımadım. Evim yuvam diye yaşadığım dört seneyi öylece ardımda bırakıp çıktım. Bir iğneyi bile almak istemedim.
Ama fotoğraflara elim gitmedi işte hiç. Bu gün bütün gün ağlaya zırlaya sildim fotoğraflarımızı.
Yedi seneyi sildim.
Hala inanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum.
Böyle her şey şaka gibi geliyor. Kabus görüyorum da sabah uyanacağım sanki.
Ona aşık olup peşinden koşmaya başladığımda o kadar küçükmüşüm ki meğerse!
Gençmişim resmen. Yüzüm gülüyormuş. İçimde bir öküz var. Kalkmıyor, kalkmıyor.
Ne güzel fotoğraflarımız varmış, ne güzel anılarımız varmış, ben ne çok aşıkmışım.
Gerçekten bunları haketmiş miydim?
Biliyorum her şey boş, ne hissetsem manasız.
Fakat ben bugün onu çok özledim :'(
İçim o kadar acıyor ki. Tarif edemem.
Bunu itiraf etmek bile o kadar zor ki.
Yine berbat bir gün geçirdim. Biliyorum böyle olmamalı ama her şey okadar ani ve hızlı oldu ki.
Sanki acısı yeni yeni çıkıyor.
Rahat bir tane uykum yok.
Çor yorgunum![]()
Eskiden ben de özlerdim, tabii evlilikte ayrılmak daha zordur.
Ama yaptığı o p*çlikten sonra, senin için unutmak daha kolay olacak/olmalı...
Süreçte bir sıkıntı yok; üzüleceksin de, özleyeceksin de. Ama bir gün bir bakmışsın ki güneş senin için doğmuş.
Zaman zaman zaman... En iyi uyuşturucu.
Tek tavsiyem, kendine uğraşacak şeyler bul. Boş kalma.[/QUOT konu nedir arkadaslar anlamadim ne yapmiski esi
Aferin sana sen otur ağla zırla adamda elin bilmem neleriyle hayatını yaşasın, kendine gel seni aldatan birini asla aklına getirme özledikçe seni aldattığı günleri düşün böylece unutman daha kolay olur
Diğer konularınızada göz attımdaa..
Siz, ne kadar güçlü bir insansınız..
İnanın acınızı içimde hissettim, çok zor günler ama geçecek elbet..
Kış olmadan bahar gelmezmiş..
Bu gözyaşlarınız bahardaki çiçeklerin habercisi olsun inşallah..
Zaman.. Sadece birazcık zaman..
Ay ne diyeceğimi bilemedim resmenFerhat Göçer hic dinleme mahvediyor insanı parçaları.
Sen o kadar onu düşündün zamanında. Meger hic değmezmiş. Nasıl vicdani rahat uyuyabiliyor inanilir gibi değil
Şimdi okudum.
Aldatmış seni.
Lütfen seni aldatan o pisliği özleme.
Fotoğrafları silmekle çok iyi yapmışsın. Bir adım atmışsın en azından.
Bir meşgale bulman lazım kendine acilen. Ve duygusal müzikte dinleme bence :)
O adamı da engelle heryerden.
Bakma, görme, duyma.
Başka türlüsü güç..
cok uzuldum off eminim sizin durumunhzda olan bircok kadin vardir..ayrilik sebebini bilmiyorum ama bi sans verme imkaniniz yok mu..
mugehatun geçecek inşallah, bende 1,5 ay önce bosandım 4,5 yılım gitti, bebe istememe rağmen yapamadm evliliğime ve eşime güvenemediğim için. İnşallah geçecek bu günler, doğumda çok sancılı ama sonu güzel. Ben exi özleyemiyorım rahatladığımı hissesiyorum, nasl bir psikolojk şiddetin altındaysam artık. Güzel günler gelecek müge inşallah. Bak hayat 30 dan sonra baslarmıs bende tam o basladığı yaştayım.
Bu olay ile ilgili her konunu okumuştum. Her okuduğumda da helal olsun be güçlü kadin diyorum senin için. Okuduklarimdan gördüğüm sen çok güçlü bir kadınsın. Şu an hissettiğin şey keşke böyle olmasaydı, fotoğrafları silmek zorunda olmasaydim bile olabilir. Gerçek bir özlem değildir belki de. Çok doğal bu şekilde hissetmen. Ama dedigim gibi sen bunu da atlatirsin. Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Hiç aciz değilsin çok ciddi söylüyorum. Böyle bir durum yaşayıp atlatamayan kendine zarar veren tuhaf oyunlara gİren o kadar çok kadın var ki. Sen güclusunYaa çok tşk ederim. Böyle yazınca siz kendimi iyi hissediyorum. Çünkü ben kendimi aksine çok aciz ve güçsüz hissediyorumAllah razı olsun, cümlemizin yardımcısı olsun inşallah