Özledim

Mugecim senin tüm konularını okudum fakat ilk kez yazıyorum, senin anlatım tarzın ifadelerin , ne bileyim olumsuzluklar bile tatlı bi ifaden varya onu seviyorum

Sende kendini sev, bu süreçte yapacağın tek şey tüm olumsuzlukları aklına getirmek , istersen yaz bir kağıda , çünkü aksine hep Güzel anılar gelecek aklına.

İş başvurularına devam et bi nevi narkoz etkisi yapması lazım sana biseyler ki acın hafiflesin

Sana çok icten dualar ettim , lütfen yaralarını sar

Müge bir konunda çok söylendi ama hatırlatayım dedim; bir blog açsana. İfadelerin gerçekten çok hoş.

Öyle ama inan bana çok zor.
En güzel yıllarım derler ya hani. Benımde öyle.
Ferhat göçer dinliyorum sabahtan beri :) Aynı şarkı dönüp duruyor.
"Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim."

Bundan sonra en çok kendini sev.hayatinin bundan sonrasi umarim daha daha güzel olur.

Özlediğinde sana yaptığı pislikleri aklına getir. Burada açtığın konuları oku. Emin ol en doğru kararı verdin.

Müge bir konunda çok söylendi ama hatırlatayım dedim; bir blog açsana. İfadelerin gerçekten çok hoş.

Haklısın hayatım. Yüreğim acımamalı, yumuşamamalı.
Yaa öyle mi dersin :) Açsam mı bir tane :) Böylece KK da rahat bir nefes alır dimi ya ahahah :D

Haklısın hayatım. Yüreğim acımamalı, yumuşamamalı.
Yaa öyle mi dersin :) Açsam mı bir tane :) Böylece KK da rahat bir nefes alır dimi ya ahahah :KK70:
Yani anlatımın çok eğlenceli :)Bence çok güzel sonuçlar çıkar. Hemde masrafsız ;) Tek ihtiyacın olan bilgisayar ve klavye. İçinden ne geliyorsa yaz. Birde güzel nick bul. Eğer seni tanımamızı istersen Müge Hatun gayet güzel :)

Mugecim senin tüm konularını okudum fakat ilk kez yazıyorum, senin anlatım tarzın ifadelerin , ne bileyim olumsuzluklar bile tatlı bi ifaden varya onu seviyorum

Sende kendini sev, bu süreçte yapacağın tek şey tüm olumsuzlukları aklına getirmek , istersen yaz bir kağıda , çünkü aksine hep Güzel anılar gelecek aklına.

İş başvurularına devam et bi nevi narkoz etkisi yapması lazım sana biseyler ki acın hafiflesin

Sana çok icten dualar ettim , lütfen yaralarını sar

Canım ne tatlısın. Çok tşk ederim.
Sararım herhalde. Sarmaktan başka çarem yokta işte böyle sancılarıda yaşayacağım sanırım :(

Yani anlatımın çok eğlenceli :)Bence çok güzel sonuçlar çıkar. Hemde masrafsız :KK66: Tek ihtiyacın olan bilgisayar ve klavye. İçinden ne geliyorsa yaz. Birde güzel nick bul. Eğer seni tanımamızı istersen Müge Hatun gayet güzel :)

Yaa gazageldim :KK70: Hemen açıyorum blogumu :KK70:
Evet müge hatun olarak açayım. Siz okuyun zaten sizden başka kimsem yok :)

Yaaa gece gece duygulandirdiniz gözlerim doldu :( Allah yardimcin olsun canim benim bende ayrılma asamasindayim şimdiden ozledim ama bende donemem :(
Arkadaslarinda dediği gibi blog acabilirsin bizlerde takipcilerin olalım :)

Canım ne tatlısın. Çok tşk ederim.
Sararım herhalde. Sarmaktan başka çarem yokta işte böyle sancılarıda yaşayacağım sanırım :KK43:

Sen öylesin inan.bak başka arkadaşlar da demiş.anlatim tarzın uslubun bakış açın olayları izahin çok guzel blok işini ciddiye al canım benim.

Allah sana hepp güzel günler yaşatsın.yasatsin ki iyi ki bu olumsuzlukları yaşamışim ki karşıma bu insan çıkmış diyebileceğin biri olsun hayatında

Bu düşünceleri alından atmak için başka şeylerle meşgul olman gerekiyor..Şu andan üzüntü duyman düşünmen özlüyor gibi gelmen çok normal..Bir arada olsaydın ne olacaktı yine eşin dışarılarda yine evde sen bi başına aynı tas aynı hamam...Zamanla ne acılar unutuluyor herşeyde bir hayır vardır..O adamdan size hayır gelmeyecekmiş..Şimdi zamanla acınız dinecek.Belki iyi biri denk gelecek.Bu adamla boş boş yalnız yalnız yaşlanacaktın.Çocuk için doktora bile gitmek istemedi o kadar .Sen ne diye özleyeceksin.Boşver daha çok çeker o..

Bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin... (güzel günleri ve o guzel hisleri kast ediyorum)

Kimse ayrılmak için evlenmez. Sonunun böyle olacağını bilemezdin. Sen doğru olanı yaptın. Sen birşey kaybetmedin. O seni ve sevgini kaybetti...

Çalışıyormusun müge meşgalen olsun illaki hem o özlemek değil bence alışkanlık zamanla silip atarsin diye düşünüyorum ben öyle yapardım mesela ne yapılan iyiliği ne kötülüğü unutmam çünkü.

Yok, bir ümit filan. Boşandık, onun hayatında biri bile var.
yaklasik 5 yıl önce tamda bu psikolojideydim işimde vardı hatta aslında üzülmeye vaktim bile olmamalıydı ama hicte öyle olmuyo işte acı yaşanacaksa yaşanıyor.acı yeniden aşık olunca deger veren biriyle karşılaşınca geçti asla diye yeminler ederken tekrar evlendim hatta hamileyim.inşallah en kısa ve hayırlı bir zamanda hakettiğin degeri verecek birisi çıksın karşına çok güzel bi işin olsun hersey cabucak yoluna girsin üzülme Allah büyük zor görünür ama geçer geçiyor

Back
X