- 5 Temmuz 2025
- 435
- En iyi cevaplar
- 1
- 107
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
Herkese merhabalar, Daha önceki buraya konular açmıştım uzak mesafe ilişkim vardı polis memuruydu eski sevgilim. Nişan vs yapacaktım ama ben ayrıldım seviyorken ayrıldım. Ayrılık sebebim buraya da konu açmıştım zaten yaşadığım şehre gelip bana söylememişti supriz yapacaktım falan demişti ablasından görmüştüm kuzeninin nişanı vs vardı gitmemiştim hatta o gün oda gitmemişti beraber vakit geçirmiştik. Aslında sadece buda değil örneğin ben buzlu kahve içiyorum diyor ki hastalan ben sana soracağım ya da diyor ki sen hastalaninca seninle kavga edesim geliyor. Bi sorun oldugunda çok bunu konuşup tartışmak istemiyor ona göre huzursuzluk oluyor bu.örneğin şunu demiyor kıyamam vs yan yanayken daha çok sevgisini gösteren biri. Mesajda ve aramada da iyidir görüntülü de vs ama hastayım dediğimde ya da hasta olduğumda hemen böyle bi kızma evresine geçiyor gibi. Zaten sert biridir bana karşı değil ama genel olarak öyle. Hediyeler alır düşünür kahve tatlı gönderir habersiz jestleri var korumacıdır da ama bazen çok umursamaz olabiliyor genel olarak. Bi isteğim olup olmadığını hep sorar alayım der. Kıskançtır normal seviye de ama kıskanç yani. Merak eder arar falan. Özlem duygusu şu an beni biraz zorluyor yani özlüyorum bu duyguyu nasıl aştınız? Fotoğraflara vs bakıyorum üzülüyorum.