- 4 Şubat 2015
- 6.199
- 12.519
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Evliyim, 4 aylık bebeğim var ama aynen sizin gibi yıllardır eskiyi hatırladıkça içim cız eder. Ne kadar mutluymuşum o yıllarda. Herşey nasıl keyifliymiş. Şimdi sanki yalan bir hayat yaşıyorum gibi. Sürekli bir tatsızlık, tatminsizlik.Ah diyorum o günlere dönme şansım olsa, okul yıllarıma,kendi memleketime. Bazen o yıllardan bir anıyı hatırlatıyor kokular, tatlar.. İşte o zaman burnumun direği sızlıyor.Yeri burası mı bilmiyorum. Ama uzun zaman değil yıllardır hep bu durumdayım. 80 ler sonu, 90 lar çocuğuyum.ozamanlar da aman aman değildi hayatım. Ömrümün her döneminde bir imtihanım olmuştur.şimdiler de eskiye psikopat derecesinde özlem var. Aslında şuan evliyim. Tek sıkıntım bebek olmayışı ve iş yerinde ki mutsuzluğum..Evet borçlarımız var ama ödeniyor. Evimi eşyalarımı seviyorum. Eşimden razıyım. Ee ne peki beni tatmin etmeyen. Şimdiki dizileri izlemiyorum mesela. Netten aşk oyunu, ayrılsakta beraberiz, yedi numara, zerda vs onları açıp izliyorum.ne güzelmiş ya o yıllar diyorum. Kovid den dolayı da buhrandayım. Anneme gidip öpemiyorum. Yılların dostu ile sarılamıyorum. Maske takmak beni mahvetti. Bugün unutmuşum maskeyi.çay suyu koymuştum. Evin altındaki bime giremedşm. Tekrar koştırarak maske aldı . Bitmeyecek şu lanet hastalık..geçmişe olan özlemi bitirip, anı yaşayamıyorum
sorma hemşirem hele son 3 aydır sadece market ve faturalar bir servet tutmaya başladı...1 haftalık market alışverişine ilk kez 4 rakamlı bir ücret ödedim dün....hala şoktayım...bir de biz 3 kişiyiz, kalabalık dar gelirli ailelere allah yardım etsinHer geçen yıl bir öncekine özlem duyuyorum. Git gide hayat zorlaşıyor, paramız iyice çaput oldu. Öğrenciyken dilediğimi alıp yiyip içip geziyormuşum. Şimdi cebimde maaşım var da hiçbir şeye yetmiyor. Ben ekonomiden tana yaralıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?