Özlem. Hep bir eksiklik var sanki

Kesinlikle öyle biz de iki kişiyiz 600 liralık haftalık alışveriş mi olur ya şoktayım. Allah asgari ücretlilere yardım etsin. Açlık sınırının da dibindeler. Fakirleştik

Kesinlikle öyle biz de iki kişiyiz 600 liralık haftalık alışveriş mi olur ya şoktayım. Allah asgari ücretlilere yardım etsin. Açlık sınırının da dibindeler. Fakirleştik
Bu ay faturalarda da artıs var sanki. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteye girmesem kendi duygularimi yasamayan kimseleri görmesem galiba kendimi sıyrık zannederdimO bende de var aynen 80lerin sonu 90 cocuguyum.Bir ara oyle bir özlem sarmisti ki icimi sicagi sicagina programini izliyor cocuk oldugum yillarda hayat nasildi hatirlamak isterdim.Mesela babam kac yasindaydi diye hesaplar evet o zaman hayatta kim bilir ne yapiyor diye duygu firtinalari yasardim.80ler dizisi zaten favorimdi.
Cocuklarimizda bu yillardaki salgina,yasadiklarimiza,yeniden sekillenen insan iliskilerine bakip ne yillarmis diyeceklerdirHayat cok garip...

Bu ay faturaları bizim düşük geldi fırınım bozuktu çalıştırmadım hiç doğalgazı da yeni kapattık fatura düştüğü için bi sonraki ayla kıyaslama yapabilirim su zaten pahalı bizim burada kartlı sistem. Zam geldiğini anca önümüzdeki ay anlayabilirim ama muhtemelen gelmiştir. Tv günlük kullanmıyorum akşamları bir iki saat çalışır çanaşır makinemi haftada iki gün çalıştırırım her gün de bulaşık makinesi bir tur çalışır fatura 159 lira geliyor. Sanki evde bitcoin üretiyoruz.

Hepiniz sıkayetcıyız bacım

Pandemıden dolayı 3 ay durdurulmustu ya faturalar faizmi eklediler acaba

Iyice kontrol edin faturayı valla hata felan olabılır.
Yok yok bu zamlardan sonra böyle oldu. İlk abonelik yaptığımızda60 75bandında geliyordu sonra zam zam zam derken 3 senede 160ı gördük. Apartmanımızın geneli böyle en yüksek bize geliyor o da fırınım c sınıfı enerji de biz fırın yemeği çok seviyoruz o yüzden her ay 20 30 lira fazla geliyor ama binadakilere de genelde 130 120 geliyor.
yaşadığımız yerin kışı sert geçiyor mesela kombiyi yeni kapattık haziranın ilkhaftasında bile yaktık.Kombi de etkiliyor faturayı. İstanbul gibi nisan ortası kombi kapatamıyoruz malesef

Aynı şeyleri hissediyorum sık sık
TV ben de izlemiyorum Önemli bir şey olursa haber kanallarını acıyorum ama onlar bile eskiye nazaran tahammül edilmez derecede
Sosyal medya desen insanların görgüsüzlüğünden gecilmiyor

Aslında bende de bu kadar derin. Eski yapılara gittiğimde hep kimbilir kimler geziyordu buralarda. Şu odalarda kimler uyuyordu. Bu çağı sevmiyorum.

Sosyal medyada bile takip ettiğim sayfalar hep nostalji 90 lı yıllar tarzı sayfalar. Mesela sürekli dünya kupasını açıp izliyorum. Ozamanlar nasıl kenetlenmiştik. Belkide insanların bu kadar kötü olması, hiç kimseye güvenememek bunaltıyor. Asansörde Bile denk gelmeyelim diye bekliyoruz binsin gitsin.

Kıyamet kopsa isteği bende de çok oluyor. İş yerinde aşırı adaletsizlik var. Zulüm var. Herkes yönetimden şikayetçi, erkenden emekliye ayrılanlar var. Çalıştığımız kurum çok lanet bir yer oldu. Gücü olan haklıyı eziyor.evde oturayım temizlik yapayım yemek yapayım istiyorum hep.sonra işten çıksam geçinemeyiz diye düşünceden U dönüşü yapıyorum. Hayat çok zor

Her ay artış varki. Bide doğalgaz her ay bir hafta önce geliyor anlamadım gitti. Bu ay ilk okuma haziran 6 son okuma haziran 20.
Ayda iki kez fatura gelmeye başladı. Müsait zamanda saçları hep kontrol edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…