özlem, nefret allahım nasıl geçecek bu süreç:((

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
10 yıllık ilişkim bitti.ramazanın başından beri zaten ailesi ile mesafeli kırgındık eşya yüzünden.bu sürede görüştük ve ailesi tartışma yarattı nişanlım annesine deli gibi bağırdı haksız diye ve biz sok olduk.neyse nişanlım hep arkamdaydı belkide ben öyle düşünüyordum, çünkü olanlardan sonra hala şaşkınım.neyse düğüne 1,5 ay kaldı biz hala eşya alamadık ailesi uyumsuz sürekli karar değiştiriyor.bayramın neyse ramazan sıkıntılı geçti bitti.nişanlım ailesinin memleketine gitti geldi biraz değişti daha bi aileci oldu onuda takmadık.bayramın birinci günü akşam bayram ziyareti için bir eve gittik.oraya 10 yıl önce bana teklif eden bi çocuk var eşiyle oda geldi.nişanlım ve babamla tokalaştı.neyse arabaya bindik nişanlım bana nasıl bağırıyor, ben tanıyamadım sonradan hatırladım neden beni uyarmadın el sıkışmazdım diye küfür filan ediyor.annemlerde bindi yoldayız annem noldu oğlum dedi anneme sormayın bana bişey beni istemediim insanlarla muattap ediyosunuz falan filan bana anneme bağırdı.babam noluya sana dedi babama karsı geldi bi sus dedi arabadan indi gtti.biz sok olduk.eve geldik.saatler geçti gece saat 1 aşşaya in diye aradı bende bu saatte inemem dedim in diye nasıl bağırıyor.iyce dellendi.balkona çıktık sesi mahallede yankılanıyo herkes balkona çıktı sonra in bilmem ne çocuu maf etcek falan filan küfürler savurdu.babamı uyandırmadık kavga çıkcak diye.tehditler havada uçuştu.annesini aradık gelin alın oğlunuzu diye ama kadın oh olsun oğlumu delirttiniz dedi.çekin dedi.neyse ertesi günü babamlar çamaşırlarını vermeye çalıştığı yere gitti babama dün gece inemediniz korktunuz demiş babamda bitane vurmuş kavga etmişler karakola gittik.polis ben ve nişanlımı uzlaştırmak istedi.nişanlım istemiyorum diyince bide orda bağrındı polis abi dengesiz oğlan dedi olmaz dedi.ve direk altınlarını istedi.memleketine çekti gitti.ailesi gelmiş almış oğlunu ve işin aslı ne diye bikere arayıp sormadılar.evet çok zor günler bunlar saplantılı bir sevgiymiş ondaki sevdi destek oldu ama ortada birşey yokken bu yaptığı affedilmez.15 gün oldu evimiz tutulmuştu gün sayıyordum.şuan hala şoktayım nefret etmem gerek kızıyorum ama özlüyorumda ve allahıma dua ediyorum karşıma çıkarmasın onunda benimde hakkımda hayırlısı olsun diye.zaten annem son zamanlarda sürekli allahım kızım musuz olcaksa bir engel ver mutlu olcaksa hayırlı ise yardım et derdi.ama bu acı özlem nasıl gececek bilmiyorum il ayrılık acım ilk askım....

hep arkamda gibiydi ailesi ile baya sorunlu olmuştuk istersen görüşmezsin ailemle bile dedi demekki herşey evlenene kadarmış.zaten kuzenimle dertleşmiş evlenince kafam atarsa onun ailesine gitmem gerekirse onuda yollamam demiş.sonradan duydum bunları

Hayırlısı buymuş demekki evlenip böyle şeyler yaşamaktansa bu süreçte yaşamanız bi nevi iyi olmuş ta denilebilir annenizin duası kabul olmuş demek ki beterin beteri var derler bence halinize şükredin ve unutmak için dua edin hayırlısı olsun

seni geçtim annene babana bağırıyor küfür ediyor kavga ediyor sen hala özlüyorum diyosun..10 yıl ne demek ya bi arkadaşa da demiştim evlensen çocuğun ilkokuldan mezun olacakmış..bu kadar uzatmak neden..gerçi senin ki iyi olmuş yüzünü görmüşsün..Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

cnm seni çok iyi anlıyorum şu an çok acı çekiyorsun biliyorum ama merak etme geçicek. bir yakınım boşandı inan daha zor oluyor o süreç

zaman her şeyin ilacıdır. kendine yazık etme daha neler çıkar karşına. şimdiden annene bağıran babanla kavga eden küfürler yağdıran istemezsem ailesine yollamam diyen biri ile mutlu olamazsın. SORUYORUM SANA
AŞK HER ŞEYİ AFFEDERMİ ?

Hayırlısı buymuş. Kim bilir evlenseniz belki de çok daha ağır şeyler yaşayacaktınız Allah sizi bunlardan korumuş. Böyle düşünün. Bu kadar saygısız bir insanla bir ömrü nasıl geçirecektiniz ki zaten.

o ne terbiyesizlik ya.
annene babana nasıl bagırır. sucları günahları yokken.
hem o ortamda bu cocuk bana eskiden teklif etmişti desen. orda gırtlaklardı belkide cocugu.
ve evlendigi eşinin durumunu hiç düşünemiyorum.

ya inanın ne hissetcemi bilmiyorum tamam eşyalar dönemimde bende kırıcı oldum nişanlım arada kaldı hep derin bir sevgisi vardı.benim memleketime yerleşti burda işe girdi.babam oğlu yerine koydu sıkıntında gel destek olurum derdi babam ona.hatta bayramdan önce borç para istemiş babamdan ya anlamıyorum gerçekten arkamdaydıda bi anlık cinnetmi yaşadı yada evlenene kadar iyimi davranıyodu inanın nefret etmek istiyorum neden bukadar yufka yürekliyim kendime kızıyorum

Bunda da vardır bir hayır. Sizi biraz olsun anlayabiliyorum benim de ilişkim 6 buçuk seneye yaklaştı. Alışkanlıklar var dile kolay 10 yıl. Ama ilişkiniz çok kötü yerlere gitmiş, hadi cinnet geçirdi size hakaretler etti bir nebze affedersiniz ki o bile bana göre ters iş ailenize hakarete varmış, kavga dövüşe dönüşmüş... Zaman her şeyin ilacı bu ilişkiden şu saatten sonra hayır gelmez, içiniz zamanla soğuyacaktır. Saygı olmadan evlilik zor...

offf 10 yıl..
Ne denilebilir ki.. Sizi çok zor günler bekliyor. Acı, özlem, sıkıntı, buhranlar, boşluklar.. Allah yardımcınız olsun şimdiden..
İyi tarafından bakın birde. Ailesinin lafıyla senin aile büyük saygısızlık yapan bir adam evlendiğiniz de daha kötü şeyler de yapabilirdi. ALlahın sevgili kuluymuşsunuz ki evlenmeden görmüş oldunuz.
Yine de ne olursa olsun, kendinizin herşeyden çok daha önemli olduğunu unutmayın. Kendi kendinizi dolduruşa getirmeyin. Aklınıza geldikçe başka şeylerle ilgilenin. Başka şeyler düşünün. Olabildiğince aklınıza olayları getirmemeye çalışın..

Uzun ilişki yaşayan ve bir kaç yıl önce evlenen biri olarak nasıl gerçek yüzünü göremediğinize şaşırdım doğrusu. Çünkü genelde uzun ilişkide böyle bir avantaj oluyor,iyice tanımış oluyorsun.
Ama aslında nişanlınız kendi ailesine bağıran saygısızlık yapan biriymiş, siz görememişsiniz sanki. Ailesine böyle davranan bir insan yarın eşine ve onun ailesine neden farklı davransınki. Üzülmeyin bence değmez

çok zor bi durum dile kolay 10 yıl..
yazık olmuş ama işte evlendiğinizde kim bilir neler yaşanırdı..

annemin bi sözü var gelin ata binmiş ya nasip demiş sizin ki o misal..
üzüldüm allah sabır versin.

canım ayrı şehirlerdeydik gelip sık sık kalırdı ama son 3 ayda aynı şehire yerleşti.

eee canım cinnet bir anlık olur, saatlerce cinnet mi sürer, hem de saçma sapan bi kıskançlıktan, adam evlenmiş gitmiş senin peşine mi düşecek sanki
keşke gece polis çağırsaydınız, belki o zaman babanla yumruklaşma derecesine gelmezdi, geri çekilirdi biraz
çok zor, çok acı ama geçecek, zaman herşeyin ilacı

verilmis sadakan varmis canim.
kurtulmussun boyle birisinden,allahtan evlenmeden once ne halt oldugu ortaya cikmis yoksa cok mutsuz olurdun.
allahin sevdigi kuluymussun vallahi.
bundan sonra gecmise takilma artik,10 yillik iliski diye dusunme,emeklerim sevgim diye dusunme, cok sukur kurtuldum diye dusun allaha sukret.
bundan sonra allah iyilerle karsilastirsin canim.

10 yılın sonunda göstermiş kendini..
kurtulduğunuza sevinin..
Allah yardımcınız olsun..

Allahım sizi kötü bir evlilikten korumuş,böyle bakın olaya evet çok ani olmus acı bi durum mutsuzlugunuzu tahmın edebiliyorum ama inanın neresinden dönsen kardır derler ya evliliğin bitmesi daha cok yakardı canınızı..allahım sabırlar versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…