• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Selam kızlar sevgilim bu sene mezun oluyor.Ben 1 sene daha burdayım.onunla uyumaya gezmeye herseye o kadar çok alıştım ki gidicek olduğunu düşündükçe gözyaşlarımı Tutamıyorum. Ben izmirde yaşıyorum o Bolu da evlenene kadar bi daha yan yana olamayız her istediğimde göremem ve bu düşünce beni kahrediyo.Yanina gidince hersey normal suan yanından uzaklasinca yine aynı duygular ve ağlama. Artık görüşmekte korkuyorum yine aynı şeyleri hissedicem diye sevgilim ondan soğudugumu düşüncek resmen.Özleme nasıl dayanicam 3 4 yıl var önümüzde evlenmek için nasıl gecicek onca zaman bilmiyorumm.Durmadan Ağlıyorum çok kötüyüm

Selam kızlar sevgilim bu sene mezun oluyor.Ben 1 sene daha burdayım.onunla uyumaya gezmeye herseye o kadar çok alıştım ki gidicek olduğunu düşündükçe gözyaşlarımı Tutamıyorum. Ben izmirde yaşıyorum o Bolu da evlenene kadar bi daha yan yana olamayız her istediğimde göremem ve bu düşünce beni kahrediyo.Yanina gidince hersey normal suan yanından uzaklasinca yine aynı duygular ve ağlama. Artık görüşmekte korkuyorum yine aynı şeyleri hissedicem diye sevgilim ondan soğudugumu düşüncek resmen.Özleme nasıl dayanicam 3 4 yıl var önümüzde evlenmek için nasıl gecicek onca zaman bilmiyorumm.Durmadan Ağlıyorum çok kötüyüm
görüntülü aramalar vs var artık eskisi gibi değil

Sevgilini çok sevdiğin ya da dünyanın en muhteşem aşkını yaşadığınız için değil bu duygular.

Muhtemelen sevgilinden başka bir şey pek yok hayatında. Öyle arkadaş grupları, sosyal aktiviteler vs falan pek yok, sevgilinden bağımsız.

O gidince yalnız kalacağını biliyorsun. Korkun ondan.

Yoksa o şehirde doyumlu mutlu ve sosyal bir hayatın olsa en fazla Özlerdin..hatta o seni kiskanirdi.

Araya mesafe girecek olmanın mutsuzluguda olabilir ki
Bence olur hersey değişebilir
Yaşayıp göreceksin ne olup biteceğini

Sevgilini çok sevdiğin ya da dünyanın en muhteşem aşkını yaşadığınız için değil bu duygular.

Muhtemelen sevgilinden başka bir şey pek yok hayatında. Öyle arkadaş grupları, sosyal aktiviteler vs falan pek yok, sevgilinden bağımsız.

Yoksa o şehirde doyumlu mutlu ve sosyal bir hayatın olsa en fazla Özlerdin..hatta o seni kiskanirdi.
Yazacak bir şey bırakmamışsın bacım :KK14:
Cuk yani :KK50:

arkadasa katılıyorum.

sevgilinden başka arkadaşın,sosyal çevren yok mu?
tamam sevgili özlenir ama bilmiyorum bu derecesi yalnızlıktan olabilir diye düşündüm.
6 yıldır ayrı şehirlerde yaşayan biri olarak söylüyorum bunu..

Saçmalıyorsunuz. İyi tamam uzaksınız özlem vs olacak. Ama hiçkimseyi bu kadar hayatınızın merkezine oturtmayın. Bırakıp gidince böylesi virane oluyorsanız bu sevmek aşk vs değil. Gereksiz bir bağımlılık.

Bence izmirde Bolu'dan daha rahat bir iş bulabilir. Böylece ayni sehirde olmuş olursunuz.
Ayrica insanlar ülke değistiriyorlar sevgilileri için, oyle birkac saatlik mesafede aya gitmiş gibi ağit yakanlari ,ya da bir iki saatlik yolu olup aylarca görüşmeyen çiftleri hiç anlayamiyorum.

Daha ònce hiç uzaktan ilişki yaşamadım ve sadece ilk defa yasanılacak duygunun korkusu var sosyal hayatım var arkadaşlarım var ama yine de onsuz olucagim düşüncesinden kendimi kurtaramiyorum.Evet odak noktası yaptım hayatımın haklısınız kendime çok kızıyorum zaten saçmalama onsuz da yaşamayı bilmelisin hayatta her zaman ailen sevgilin olmayacak yanında diyorum ama nafile kendime laf geciremiyorum.Hayatimda ilk defa böyle oldum umarım tez zamanda düzelirim.Bi de hem ailemden hem ondan uzakta olmak korkutuyor ister istemez kötü olup şuanki zamanlarımızı da mahvediyorum.

Ama sacmalıyorsunuz falan demişsiniz ya anladım yanlış yaptığımı kendimi düzeltmek şart oldu artık.Tesekkur ederim

Bişey daha var şimdi sevgilimle kalmak istiyorum.Ama yine aynı duygular gelicek diye korkuyorum son yılı da magvediyorum.1 aydır ondaydim hep hiç ayrılmadik alışkanlık oldu sanırım.Ne yapmalıyım kalmaya duygularla yüzlesip alışmaya mi calismaliyim yoksa kendimi biraz uzak tutup yalnız mi kalmalıyım

Bişey daha var şimdi sevgilimle kalmak istiyorum.Ama yine aynı duygular gelicek diye korkuyorum son yılı da magvediyorum.1 aydır ondaydim hep hiç ayrılmadik alışkanlık oldu sanırım.Ne yapmalıyım kalmaya duygularla yüzlesip alışmaya mi calismaliyim yoksa kendimi biraz uzak tutup yalnız mi kalmalıyım
Son yılınız kalmış böyle hesaplar yapmak yerine akışına bıraksanıza , farzetki ayrılacaksınız tamamen o zaman ne yapacaksınız ? Bu kadarda salmayın.

İzmir'de iş bulsun, sen de yarı zamanlı bi iş bul. Birlikte kalın işte gül gibi. :d

Daha ònce hiç uzaktan ilişki yaşamadım ve sadece ilk defa yasanılacak duygunun korkusu var sosyal hayatım var arkadaşlarım var ama yine de onsuz olucagim düşüncesinden kendimi kurtaramiyorum.Evet odak noktası yaptım hayatımın haklısınız kendime çok kızıyorum zaten saçmalama onsuz da yaşamayı bilmelisin hayatta her zaman ailen sevgilin olmayacak yanında diyorum ama nafile kendime laf geciremiyorum.Hayatimda ilk defa böyle oldum umarım tez zamanda düzelirim.Bi de hem ailemden hem ondan uzakta olmak korkutuyor ister istemez kötü olup şuanki zamanlarımızı da mahvediyorum.
Diğer konunda hiç arkadasim yok demissin . Hangisi doğru. Bence sende sevgilisine kapılıp arkadaslarini unutan tiplerdensin. Sen sürekli sevgilinle takilirsan yada her gittiğin ortama onunla gidersen kimse bidaha seni biyere cagirmaz ve sevgilinden baskasi kalmaz etrafında. böyle insanlar çok tanıdım . artık alisacaksin yapcak birşey yok herkes sevgilisiyle okumuyor ki okulunu.

Seni okdr iyi anliyorumki....benmde universite okurken iliskim olmustu ozmnki sevglim hatayliydi ben ankara dusun turkiyenin 2 ucu...bende aglamistim kendimi yerden yere vurmustm uzuntuden cok kotu olmustum memleketlerimize dondugumuzde 1-2 kere kisin o geldi ankaraya snra ben 1 kere gttm hataya ama araya mesafe girince ne sevgi kaliyo ne ask gozden irak olan gonuldende irak olur derler ya cok dgru...bzde cok guzel gunler gecirmistik 1 yil boyu cok seviyodm ama oyle bizaman gliyoki artk boyle yurumucegini anliyosn uzaklasiyosn...1 yil daha catti patti yurutmustuk snradan kavgalarimiz cogaldi o orda ben burda yuruyemedi ayrildk suan nisanliyim baskasiyla ve evlenicm allahn izniyle nisan mayis gibi bana inan hersey yoluna girer sen cok bel baglayip kendini ypratma hayatina bak

5 yıl farkli sehirde yasadik.
Yürüdüğümüz her yol, ictigim her cay onu hatirlatti.
Ama yilmadim. arkadaslarim vardi, konferanslar vardi.. bir sekilde kendimi gelistirdim. iyi seyler yaptım. cok özlüyor insan ama hayatin sonu değil bu.
Bir kisi var diye herseyi hayattan cikarangiller..

nasıl koskoca yıl boyunca başka arkadaş edinemezsiniz anlam veremiyorum . kör olmak bu demek . gözünüz başka bi şey görmüyor yazık . bu kadar değer verip de darbe yemezsiniz inşallah

Back
X