Özlemek ne kadar zor..

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
sevdiğim insanı her gün rüyamda görüyorum. Onla geçirdiğimiz mutlu günleri düşünüyorum.. Offf... gerçekten özleyip de kavuşamamak çok zor.. Şöyle bir 5 dk görsem, özlemim geçse.. ama geçmez ki.. yine özlerim.. yine özlerim.. sevmek böyle bir şey işte.. yanındayken bile özlüyorsan aşıksın işte.. ama yanında olmazsa da böyle canın yanar işte..:97::97:

ayy ne tatlı bir duygudur o aşk acısı. hem özlersin hem seversin hemde için alev alev yanar istesen de yanında olamaz. 5 dk görsen dünyan değişir.. allah kolaylık versin,sevginin karşılığını alıyorsundur umarım.

aaaah ah.
kocişim 1 ay sonra gelicek ve geldiğinde görüşmeyeli 3 ay olmuş olcak, ben napıyım?:85:

allah hepımızın yardımcısı olsun cok sukur az kaldı nısanlımla kavusmamıza ve yuvamızı kurmamıza cok sukurrr....son 18 gunn...ıns...

aaaah ah.
kocişim 1 ay sonra gelicek ve geldiğinde görüşmeyeli 3 ay olmuş olcak, ben napıyım?:85:

Allah size de kolaylık versin. Offff... offff....:5:

ayy ne tatlı bir duygudur o aşk acısı. hem özlersin hem seversin hemde için alev alev yanar istesen de yanında olamaz. 5 dk görsen dünyan değişir.. allah kolaylık versin,sevginin karşılığını alıyorsundur umarım.

çok zor gerçekten özlemek, kavuşamamak..
:85:

valla canım benimki uzağa gitmez bensiz, zaten evliyiz. bazen annesine giderim o da oraya gelir balkondan gelişini görünce gözlerim dolar nedense. kayınvalidem der ki bu çocuğun uzağa ghitmesini düşünemiyorum yada asker yolu bekleseydin ne yapardın der. kaynanaya pabuç bırakılmaz ya bende askerliğini yapmamış adamla niye evleneyim derim tıp olur :D

valla canım benimki uzağa gitmez bensiz, zaten evliyiz. bazen annesine giderim o da oraya gelir balkondan gelişini görünce gözlerim dolar nedense. kayınvalidem der ki bu çocuğun uzağa ghitmesini düşünemiyorum yada asker yolu bekleseydin ne yapardın der. kaynanaya pabuç bırakılmaz ya bende askerliğini yapmamış adamla niye evleneyim derim tıp olur :D

:60::60::60: iyiymiş.. :)

Hıc sevmem ozlemeyı zaten...
ımkan oldugunca mumkunse yarattıgımca sevdıklerımı yaknımda ısterım.
ozlemek ıyı gelmıyor bana.

Özlediğin kişi şu okuldaki hocanmı mutlu günlerimiz demişsin açıldınmı hocana?

Geçirdiğiniz mutlu günler derken:44:
Canım sen hocana açıldın mı?
Mutlu günler derken:26:
Canım platonik bir adama kendini bu kadar kaptırma.

Geçirdiğiniz mutlu günler derken:44:
Canım sen hocana açıldın mı?
Mutlu günler derken:26:
Canım platonik bir adama kendini bu kadar kaptırma.

Tanufukçum açılmadım, açılmam da. Hiçbir zaman açılmayacağım o gelip bana açılmazsa. Ama mutlu olmak için illa ki sevgili olup bir şeyler yaşamak şart mı? Belki de daha önce hiç kimseyle çıkmadığım için böyle de, sadece gözlerinin içine bakarak, birlikte oturup zaman geçirerek de mutlu olabiliyorum.
Haaa, ona sarılmak, sevgi dolu sözler söylemek, sevildiğimi duymak istemez miydim? Her şeyden çok isterdim bunu. Ama bu benim elimde olan bir şey değil..

Ahh özlemek ahh.
Çok zor her an her dk aklımda.
Dilimde hep bir keşke
Keşke burda olsa,keşke şuan sesinin duyabilsem.
:59:

deligibi müthiş şeyler bu hissettiklerin. Gitti mi bir daha çok zor bulunur. Platonik aşk çok büyük üzüntünün yanında çok çoookkk fazla mutluluk da verir. Sonu nasıl olursa olsun ileride de bu zamanlarını hep gülümseyerek ve bazen de özlemle hatırlayacaksın. Ben o kadar taş gibiyim ki uzun süredir; aşk için üzülmeyi, ağlamayı bile özledim. Bu yüzden sen bu tatlı özlemlerinin tadını çıkarmaya bak. Hayatın tadı tuzu aşk. Hele ki platonik olanı en saf, en temizi. Hüznün içinde garip bir mutluluk ve umutlar da barındıran türden bir şey. Her ne kadar hocanla aranızda bariz bir şey geçmemiş olsa da sen nasıl düşünmek ve nasıl algılamak istiyorsan o şekilde devam et yoluna hiç korkmadan. :)) Ne kaybedeceksin ki. Varsın gözlerin kimseyi görmesin, varsın yalan yanlış şeyler düşün, hayallere dal vs. Hiçbir anormallik yok bunda. Dediğim gibi sonu hüsran bile olsa çok güzel bir anı olacak senin için. Eşşiz bir şey çünkü bu. Ama umarım istediğin gibi şekil alır her şey bu konuda.

deligibi müthiş şeyler bu hissettiklerin. Gitti mi bir daha çok zor bulunur. Platonik aşk çok büyük üzüntünün yanında çok çoookkk fazla mutluluk da verir. Sonu nasıl olursa olsun ileride de bu zamanlarını hep gülümseyerek ve bazen de özlemle hatırlayacaksın. Ben o kadar taş gibiyim ki uzun süredir; aşk için üzülmeyi, ağlamayı bile özledim. Bu yüzden sen bu tatlı özlemlerinin tadını çıkarmaya bak. Hayatın tadı tuzu aşk. Hele ki platonik olanı en saf, en temizi. Hüznün içinde garip bir mutluluk ve umutlar da barındıran türden bir şey. Her ne kadar hocanla aranızda bariz bir şey geçmemiş olsa da sen nasıl düşünmek ve nasıl algılamak istiyorsan o şekilde devam et yoluna hiç korkmadan. :)) Ne kaybedeceksin ki. Varsın gözlerin kimseyi görmesin, varsın yalan yanlış şeyler düşün, hayallere dal vs. Hiçbir anormallik yok bunda. Dediğim gibi sonu hüsran bile olsa çok güzel bir anı olacak senin için. Eşşiz bir şey çünkü bu. Ama umarım istediğin gibi şekil alır her şey bu konuda.
ahhh...:97: Ne güzel yazmışsın.. beni gerçekten çok iyi anladığını gördüm.. sonunda üzüleceğimi biliyorum.:85: Ama yine de devam ediyorum; sevmeye ve beklemeye.. Ben kendi kendime hayaller de kurarım, kendi kendime küserim -tavşan misali- ağlarım, onun haberi olmaz.. Bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum.. Ama onu sevmeyi bile seviyorum..

bu arada teşekkür ederim, umarım söylediğin gibi mutlu biter sonu bu hikayenin.. ya da hiç bitmesin bu hikaye, mutlu devam etsin..

Son düzenleme:
Back
X