Özlemek ne kadar zor..

Evet evet işte bütün mesele bu! Onu sevmeyi sevmek. :)) Bu aşkın en pür hali. Koşulsuz, kendince, büyük beklentiler içinde olmadan, hatta hiçbir beklenti içinde olmadan yaşıyorsun işte.

Ben de platonik aşkın en alasını yaşadığımdan seni çok iyi anlıyorum tabi ki. Hayatımın en güzel zamanlarıydı. Bu sebeple sen de tadını çıkarmaya bak. Seni de yalnızca platonik aşkı yaşamış olanlar anlayabilir.

Son düzenleme:
ahhh ahhh benimde son 8 günümmm ama gelicek doktora gidicez allahımm sen sevgilimi koru bütün hastalıklardan kötülüklerdenn artık hiç ayrılmayacaz inşallah ölümden başka askerlik hariç çok zor özlemek çoookkkk

Şu anda sizin sevgi aşk dediğiniz şey gerçek değil. Emek harcamadan beraber vakit geçirmeden bir hayatı paylaşmadan sevgi olmaz. Onun için fazla kaptırma kendini. Emin ol güzel vakit geçirdiğin gerçek aşkı bulacaksın. Benim de bir zamanlar böyle platonik bir aşkım olmuştu. yani o zaman aşk zannediyordum. Şimdi düşünüyorum da ne aptalmışım. İyiki onlarla olmamışım. İyiki. Allahıma binlerce şükür aşkımı buldum. Asıl sevginin ne olduğunu şimdi biliyorum artık. çünkü sevgimiz için emek veriyoruz. Çok zor günler geçiriyoruz ayrı kalıyoruz birbirimizi aylarca göremiyoruz ama biliyoruz ki bu sevgimizi dahada daha da büyütüyor. Onun için tanımadığı insanlara böyle büyük duygular besleme. İnan pişman oluırsun.

haklı olabilirsin. haklısın zaten onu şurada bekleyeceğim 1 yıl.. 1 yıl sadece.. Aptal!.. kör gözleriyle sevgimi görmezden gelirse yapabileceğim pek bir şey yok onun için.. Gayet de güçlü bir kızım, arkama bakmadan gitmesini de bilirim, o kadar da gururluyum.. Aşkmış hepsi hikaye.. Çok kızgınım şu anda neyse.. Bugün ters tarafımdan kalktım sayesinde...:95::95:

yaaa sinir oldum, halime gülesim geldi.. beni sakın şizofren falan sanmayın, kıza bak dün özledim diyordu bugün adama ne diyor demeyin.. dün evet, çok.. çok özlemiştim:85: ama bugün sinirlerimi bozdu.. yaaaa ben buna bi mesaj attım dün faceten, okulla alakalı ve bir tek ona danışabileceğim bir konu. gayet de resmi bir dille yazdım mesajımı ama aptal işte aptal!:95::95: dün çevirim içi oldu gece gördüm. şu saat oldu cevap vermedi hala... çok kızgınım.. bazen boş hayaller kurduğumu düşünüyorum.. değmez ona yaaa... hadi okulda ondan bundan çekiniyor diyelim, eee face de kimse de görmüyor, gayet resmi dille yazılmış bir mesaja niye cavap vermiyorsun sen?:84::95: offf Allah'ım offf... yok yok unutucam ben bunu, yazın daha rahat unuturum, gözden ırak olan misali... gıcık şey..

Son düzenleme:

1 yıl bile beklemem yaaaa... yeter, ben ona gösterdiğim ilgi ve alakayı hiç bir Allah'ın kuluna göstermedim bu zamana kadar, erkekler nefret ettiler hep benden, taş kalpliye çıktı adım... Hayatıma kimseyi sokmak zorunda değilim. Zamanımı çok boşa harcıyorum onu düşünmekten. Otururum adam akıllı kpss ye çalışırım.. Atanırım, giderim, unuturum........

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,
bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.

Sevdiğim adamla ayrıyız şuan...bu öyle bi ayrıllık ki onu her gün sabah ve akşam görüyorum çünkü işyeri tam evimin karşısında....çok yakınımda ama bi o kadar da uzak işte özlemlerin en zoru bu :2::97:

aynı şehirdeyz ama çok uzagız birbirimize... gözden ırak ama gönülden değil.. hala içimi ayrılıgıyla acıtan biri varsa o da sevdiğimdir..... özledm ama artk sadece susuyorm karşımdki insanda yürek yok çünkü....

bitanm çok güzel yazmışsın özlemeler, hasret,rüyalar hiç bitmeyecekmiş gibi gelir hatta geceleri yatarken dua edersin nolur görmeyeyim diye görünce yine özlersin çünkü. ama emin ol hepsnin bir sonu var tatlım yazdıklarım ne kadar boş gelsede sana 1,5 yıl sonra okusan anlarsın ne demek istediğimi...

bilmez miyim o özlemeyi...
ahhhhhh 5 dk deil 5 sn. ye razıyım ama o çok uzakta ve beni hiç sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…