Özlemek :(

Kacinkurrasii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
453
454
103
29
Ah kızlar sizden başka derdimi kimseye anlatasım gelmiyor artık. Bugün nişanlımın doğum günü ve o şuan askerde ilişkimizde 6 yılın içerisindeyiz bu 6 doğum gününün hiçbirinde yanında olamadım ama en çok bu koydu yanına gidip sürpriz yapmak istiyordum ama planlar değişti çok özlüyorum yanında olamamak çok koyuyor artık :(

Seni en iyi ben anlarım canım bizde öyleydik 8 yıllık sevgiliğimizin 7 yılı hep ayrı şehirlerleydik doğum günlerimiz yıldönümlerimizde çok nadirdi bi arada olduğumuz . Aylarca görüşemedik . beklemek özlemek kadar kötü bişey yok .. ama sevgmizah hiç azalmadı çok şükür. Veee şimdi 9 aydır evliyiz :) beklemeler özlemler hepsi bitti . O ayrı günler bitince kavuşmanın kıymetini ne kadar güzel bişey olduğunu daha iyi anlıyorsun . :) sizinde kavuşucagınız günler gelir inşallah . O zaman bu günler güzel bi anı olarak kalır . Ayrılık olmadığı sürece hepsi geçiyo canım . ❤️

Seni en iyi ben anlarım canım bizde öyleydik 8 yıllık sevgiliğimizin 7 yılı hep ayrı şehirlerleydik doğum günlerimiz yıldönümlerimizde çok nadirdi bi arada olduğumuz . Aylarca görüşemedik . beklemek özlemek kadar kötü bişey yok .. ama sevgmizah hiç azalmadı çok şükür. Veee şimdi 9 aydır evliyiz :) beklemeler özlemler hepsi bitti . O ayrı günler bitince kavuşmanın kıymetini ne kadar güzel bişey olduğunu daha iyi anlıyorsun . :) sizinde kavuşucagınız günler gelir inşallah . O zaman bu günler güzel bi anı olarak kalır . Ayrılık olmadığı sürece hepsi geçiyo canım . ❤
Insallah seneye ben de sizin gibi kavustugumuza sevinirim çok şükür bu ayrılıklar sevgimizden hiç eksiltmedi aksine daha da çoğaldı. Size de mutluluklar canım😍

Insallah seneye ben de sizin gibi kavustugumuza sevinirim çok şükür bu ayrılıklar sevgimizden hiç eksiltmedi aksine daha da çoğaldı. Size de mutluluklar canım😍
Rabbim en yakın zamanda kavuştursun inşallah hiç üzme kendini . zorluklara rağmen güzel bi ilişkin var onu düşün herkese nasip olmaz:)

Back
X