Özlemek :(

Kacinkurrasii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
453
454
103
29
Ah kızlar sizden başka derdimi kimseye anlatasım gelmiyor artık. Bugün nişanlımın doğum günü ve o şuan askerde ilişkimizde 6 yılın içerisindeyiz bu 6 doğum gününün hiçbirinde yanında olamadım ama en çok bu koydu yanına gidip sürpriz yapmak istiyordum ama planlar değişti çok özlüyorum yanında olamamak çok koyuyor artık

Seni en iyi ben anlarım canım bizde öyleydik 8 yıllık sevgiliğimizin 7 yılı hep ayrı şehirlerleydik doğum günlerimiz yıldönümlerimizde çok nadirdi bi arada olduğumuz . Aylarca görüşemedik . beklemek özlemek kadar kötü bişey yok .. ama sevgmizah hiç azalmadı çok şükür. Veee şimdi 9 aydır evliyiz :) beklemeler özlemler hepsi bitti . O ayrı günler bitince kavuşmanın kıymetini ne kadar güzel bişey olduğunu daha iyi anlıyorsun . :) sizinde kavuşucagınız günler gelir inşallah . O zaman bu günler güzel bi anı olarak kalır . Ayrılık olmadığı sürece hepsi geçiyo canım .

Insallah seneye ben de sizin gibi kavustugumuza sevinirim çok şükür bu ayrılıklar sevgimizden hiç eksiltmedi aksine daha da çoğaldı. Size de mutluluklar canım

Insallah seneye ben de sizin gibi kavustugumuza sevinirim çok şükür bu ayrılıklar sevgimizden hiç eksiltmedi aksine daha da çoğaldı. Size de mutluluklar canım
Rabbim en yakın zamanda kavuştursun inşallah hiç üzme kendini . zorluklara rağmen güzel bi ilişkin var onu düşün herkese nasip olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…