• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlemekten ölmeme ramak kala

Merhaba eşinizle son durumunuz nedir acaba
Canım yorumu yeni gördüm son durumumuz 3 gündür ne o yazıyor ne ben yazıyorum durumlarıma bakıyor ama arama sorma yazma yok bende üstelemek istemiyorum

Gercekten sadece inattan mi ya? Umut varsa bir dakika bile durma o zaman :( allah korusun ben canim kocamdan inat yuzunden bosansam valla ben de olurdum ozlemekten ne yalan soyleyeyim:( umut varsa lutfen dene madem o da dusunuyor:(

Gercekten sadece inattan mi ya? Umut varsa bir dakika bile durma o zaman :KK43: allah korusun ben canim kocamdan inat yuzunden bosansam valla ben de olurdum ozlemekten ne yalan soyleyeyim:KK43: umut varsa lutfen dene madem o da dusunuyor:KK43:
Yok tatlım kapandı o konu bizden olmuyor konuşunca anladım bunu

Bişeyler diyordun da böyle gizemli mizemli, o söz konusu olsa sağlığında sıkıntı olurdu bedenen ve ruhen.
Neyi kastettiğinizi anlamadım ama paşamın keyfi yerinde bende sonra rotayı tutturamadı kaçıncı sevgilisi olduğunu o bile unutmuş olabilir 😀

Neyi kastettiğinizi anlamadım ama paşamın keyfi yerinde bende sonra rotayı tutturamadı kaçıncı sevgilisi olduğunu o bile unutmuş olabilir 😀
Bi yerde büyü müyü dediğini görmüştüm de. :)) Neyse büyü de değilmiş. :)) Bence gayet keyfi yerinde.

Back
X