- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi Musmutluuu
Dönmicek gibi duruyo zatenBacim bu adam donmez ya, bosuna bekleme bence.
Ama neden boşanmadı senelerdir o tuhaf
Gerçi ben bosanmak hic istemiyorum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönmicek gibi duruyo zatenBacim bu adam donmez ya, bosuna bekleme bence.
Ya sadce telefonda Msjla konustugum biriydi gezip tozmadık bileKız sen niye düzgün durmadın![]()
Canım yorumu yeni gördüm son durumumuz 3 gündür ne o yazıyor ne ben yazıyorum durumlarıma bakıyor ama arama sorma yazma yok bende üstelemek istemiyorumMerhaba eşinizle son durumunuz nedir acaba
Hayır tatlım düzeltmedik olmayınca olmuyor diyip yolumuza bakıyoruzMerhaba, eşinizle durumunuzu düzeltebildiniz mi?
Yok tatlım kapandı o konu bizden olmuyor konuşunca anladım bunuGercekten sadece inattan mi ya? Umut varsa bir dakika bile durma o zamanallah korusun ben canim kocamdan inat yuzunden bosansam valla ben de olurdum ozlemekten ne yalan soyleyeyim
umut varsa lutfen dene madem o da dusunuyor
![]()
Sağlığı nasıl?Yok tatlım kapandı o konu bizden olmuyor konuşunca anladım bunu
KiminSağlığı nasıl?
Eski herifin.
İyidir herhalde niye ki
Bişeyler diyordun da böyle gizemli mizemli, o söz konusu olsa sağlığında sıkıntı olurdu bedenen ve ruhen.İyidir herhalde niye ki![]()
Neyi kastettiğinizi anlamadım ama paşamın keyfi yerinde bende sonra rotayı tutturamadı kaçıncı sevgilisi olduğunu o bile unutmuş olabilirBişeyler diyordun da böyle gizemli mizemli, o söz konusu olsa sağlığında sıkıntı olurdu bedenen ve ruhen.
Sevmiyormuşuz öyle sanmışımSeviyosunuz gidin soyleyin . İnat yuzunden bosanilir mi ya
O zaman ozlemeyinSevmiyormuşuz öyle sanmışım![]()
Bi yerde büyü müyü dediğini görmüştüm de. :)) Neyse büyü de değilmiş. :)) Bence gayet keyfi yerinde.Neyi kastettiğinizi anlamadım ama paşamın keyfi yerinde bende sonra rotayı tutturamadı kaçıncı sevgilisi olduğunu o bile unutmuş olabilir![]()
Yok canım özlemiyorum zaten bu eski konumO zaman ozlemeyin