- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi Musmutluuu
Ha oardon konu eskidi miSevmiyormuşuz öyle sanmışım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha oardon konu eskidi miSevmiyormuşuz öyle sanmışım![]()
Bilmiyorum var mıdır yok mudur da ten ten geziyor bakalımBi yerde büyü müyü dediğini görmüştüm de. :)) Neyse büyü de değilmiş. :))
Gezeceği varmış, dürüst adam en azından boşanıp geziyor.Bilmiyorum var mıdır yok mudur da ten ten geziyor bakalım![]()
Evet tatlım çok şükür özlemekte ölme aşamalarını geçip güzel şeylerin olmasını bekleme aşamasındayımHa oardon konu eskidi mi![]()
Belki önce de geziyormuşturGezeceği varmış, dürüst adam en azından boşanıp geziyor.
Okuyayim o zaman sayfalari merak ettmEvet tatlım çok şükür özlemekte ölme aşamalarını geçip güzel şeylerin olmasını bekleme aşamasındayım![]()
Oku bi insanı bi insan ne aşamalardan nerelere getirir gözlerinle görOkuyayim o zaman sayfalari merak ettm![]()
Kıyamam boş yere üzüldün o kadar. Derdi başka imiş.Belki önce de geziyormuştur![]()
Herkes kendine yakışanı yapıyor napalımKıyamam boş yere üzüldün o kadar. Derdi başka imiş
Ay canm oku oku basim dondu sayfalardan. En son annesiyle bulusup esyalarini aldin. O da odalari dolasmis orda misin diye. Sinra engelini kaldirms. Nolur sen bana. Gerisini anlatOku bi insanı bi insan ne aşamalardan nerelere getirir gözlerinle görama lütfen sende amma safmışsın deme insan görmek istediği gibi görüyor
Sonra fake hesaptan yazdı falan sonra arkadaşları bizi bi araya getirdi tekrar görüşmeye başladık falan bi cuma günü annesi aradı annesinin aradığını söyledim ve adam toz oldu bidaha hiç konuşmadık sonra da başkasını bulmuşAy canm oku oku basim dondu sayfalardan. En son annesiyle bulusup esyalarini aldin. O da odalari dolasmis orda misin diye. Sinra engelini kaldirms. Nolur sen bana. Gerisini anlat![]()
İnşallah canım benim zorlamamak gerekiyor önüne bakmak lazım ama İnan o zamanlar şunları söyleseler ben bile inanmazdımAaa
İlk okuduğumda barışırsınız gibi hissetmiştim ama bambaşka olmuş
Umarım çok güzel şeyler yaşarsınız
Ayy konu farklı olsada aynı şeyleri yasamısızİnşallah canım benim zorlamamak gerekiyor önüne bakmak lazım ama İnan o zamanlar şunları söyleseler ben bile inanmazdım
Sonra fake hesaptan yazdı falan sonra arkadaşları bizi bi araya getirdi tekrar görüşmeye başladık falan bi cuma günü annesi aradı annesinin aradığını söyledim ve adam toz oldu bidaha hiç konuşmadık sonra da başkasını bulmuş![]()
Annesinin aradigini soyleyince neden toz oldu acaba ya. Yani cok ilgincSonra fake hesaptan yazdı falan sonra arkadaşları bizi bi araya getirdi tekrar görüşmeye başladık falan bi cuma günü annesi aradı annesinin aradığını söyledim ve adam toz oldu bidaha hiç konuşmadık sonra da başkasını bulmuş![]()
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimKonunuzu başından sonuna okudum .Film gibiydi gerçek olabilir mi bu nasıl iş dedim içimden .Böyle çocukça sebeplerle kendisini bu kadar çok seven karısını boşar mı bir adam. Bunun için hayatında başka birinin olması ya da hiç sevmemiş olması lazım. Sonra da muğlak belirsiz sinyaller veriyor bi öyle bi böyle .Neticeye çok şaşırmadım .Umarım çok mutlu olursunuz size yaşattırılan tüm acıları hiç hatırlamayacak kadar çok mutlu olun inşallah.
Hiç merak etmiyorum kadınla kötü bişey konuşmadık sıradan bi konuşmaydı kalmak isteyen sebep gitmek isteyen bahane ararAnnesinin aradigini soyleyince neden toz oldu acaba ya. Yani cok ilginc