Özlemekten ölmeme ramak kala

Hiç merak etmiyorum kadınla kötü bişey konuşmadık sıradan bi konuşmaydı kalmak isteyen sebep gitmek isteyen bahane arar
Ya zaten bu asam evliyken 1 ay ortadan yok olmasi cok adice. Bu adamdan hayir cikmaz. Bisey olmus buna. Kafasi iyi degil. Biraz kafa dinleyin. Sonra karsiniza oyle guzel biri cikar ki cok mutlunolursun jns.

Ya zaten bu asam evliyken 1 ay ortadan yok olmasi cok adice. Bu adamdan hayir cikmaz. Bisey olmus buna. Kafasi iyi degil. Biraz kafa dinleyin. Sonra karsiniza oyle guzel biri cikar ki cok mutlunolursun jns.
İnşallah canım benim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Vericem de gelip benden istemiyor ki bi kere barışalım dedi olmaz dedim dahası yok ısrar etsin istedim etmedi
Düzgün bir adammış. Kadından hayır cevabını alınca ısrar eden adamın kadına saygısı yoktur net. Sizde bu ısrar etsin peşimde koşsun düşüncelerini bırakın. Kadın cinayetlerinin faili hep ısrarcı erkekler değil mi. Size saygı duyan bir adam hayır dediğiniz bir şeyi ısrar etmez. Sizde istediğiniz şeylerde net olun. Naz yapayım peşimde koşsun devri eskide kaldı. Artık ne istediğini bilen kadınların devri.

Düzgün mü konunun tamamını okudunuz mu?Önce ortada ciddi bir sebep yokken boşanma davası açıyor sonra niye boşanmayı kabul ettin gönlün varmış diye kadına trip atıyor .Sonra özlemiş ve barışmak ister gibi sinyaller veriyor tekrar konuşmaya başladıklarında da yine hiç sebepsiz bırakıyor açıklama yapmadan tam bir ruh hastası bence

Teşekkür ederim açıklama için

Ne istediğimi bilen bi kadınım merak etmeyin ben manyak olsun demedim isteklerinde kararlılık göstersin istedim ki zaten konuda kapandı yukarıdan yukarıdan konuşmalarınız gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…