Özlemekten ölmeme ramak kala

Zaman zaman bende böyle düşünüyorum ama kendi kendime bile inanmıyorum

Benim de söyleyeğim evet bir anda karşısına biri çıkabilir öylece kalabilirsiniz ama bu kadar inatla boşanıyorsa daha neler yapar.. İnsanlar değişebilir ve bazı sivri huylarını yumuşatabilir..
Bence bırakın o gelsin.. Kaderinde varsa zaten senin yoksa iki cihan bir araya gelse hak getire..

Sevginizi ve özleminizi içinizde tutarsanız üçüncü kişiler araya girebilir pişmanlık yaşamamak için duygularınızı eski eşinize söyleyin barisirsiniz inşallah ☺️

Hayırsızsa kalbimden de gider en yakın zamanda inşallah

Neden boşandığınızı yazmamışsınız.Eski konunuza da baktım,şimdiki konunuza da baktım sanki her şey güzel giderken eşiniz birden boşanmak istediğini söylemiş gibi anlatmışsınız.Gerçekten böyle mi ?

Neden boşandığınızı yazmamışsınız.Eski konunuza da baktım,şimdiki konunuza da baktım sanki her şey güzel giderken eşiniz birden boşanmak istediğini söylemiş gibi anlatmışsınız.Gerçekten böyle mi ?
Küçük sıkıntılarımız vardı ailesine para vermesi gibi sorunlar aldatma vb sıkıntılarımız yoktu

Küçük sıkıntılarımız vardı ailesine para vermesi gibi sorunlar aldatma vb sıkıntılarımız yoktu
Çok istiyorsanız,onsuz olamam diyorsanız.Sosyal medyanızda ekliyse ya da Whatsapp durumunuzdan sizinde özlediğinize dair bir paylaşım yapın

Benim de söyleyeğim evet bir anda karşısına biri çıkabilir öylece kalabilirsiniz ama bu kadar inatla boşanıyorsa daha neler yapar.. İnsanlar değişebilir ve bazı sivri huylarını yumuşatabilir..
Bence bırakın o gelsin.. Kaderinde varsa zaten senin yoksa iki cihan bir araya gelse hak getire..
O ısrarla boşanmak isteyince bende soyadımı geri almak istedim hayatımda biri mi var diye defalarca sordu niye acele ediyorsun diye arkadaşlara da sormuş biri mi varmış hayatında diye oda korkuyor hayatıma biri girer diye

ama mahkemeleri böylesi inat işeri için uğraştırıyorsunuz... Sonra o adım atsın ben atayım... barışmayın siz , o olgunluğu göremedim sizde.

ama mahkemeleri böylesi inat işeri için uğraştırıyorsunuz... Sonra o adım atsın ben atayım... barışmayın siz , o olgunluğu göremedim sizde.
Tabi mahkeme günü herkes kavga ederek çıkıyor biz bi köşeye çekildik sohbet ediyoruz üşürsün sen diye camı falan kapattı dedim biz napıyoruz burda diye bi yola çıkınca dönüş olmuyor ya öyle bişey bizimkisi

İnstagram kullanmıyor whatsapp ta engelliyim evi terk ettiği gün engelledi daha da açmadı
Yani sizle barışmayı çok isteyen biri en azından bir ulaşma yolu bırakırdı.Eşiniz sizi sizin kadar sevmiyor bence

Back
X