- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
Yapamam o kadar yalvardım tekrar ben yalvaramam yoksa çoktan arardım ama çabaladım benOzlediysen git konus arkadasim,hayat keskelerle gecirilmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamam o kadar yalvardım tekrar ben yalvaramam yoksa çoktan arardım ama çabaladım benOzlediysen git konus arkadasim,hayat keskelerle gecirilmez
Ama cesaret edemiyor onun cesaretsizliğinin bedelini tekrar ben ödeyemem gelmesi gerekiyor ben gidememOrtak arkadaşlarınızdan duyuma göre o da özlemiş neden cevap vermezse diye düşünüyorsunuz kadın isterse yapamayacağı şey yok bunu unutmayın.
Ben gidemem derseniz bigün biri gider cesaretini ortaya koyar tutar elinden götürür siz de inadınızla kalırsınız. Su diyorum bak su üstüne su içmek var. Seviyorsan konuş eski eşin sonuçta önemli bir sebep yokken ayrılmışsınız. İnat inat ne zor yaAma cesaret edemiyor onun cesaretsizliğinin bedelini tekrar ben ödeyemem gelmesi gerekiyor ben gidemem
Ben gidemem derseniz bigün biri gider cesaretini ortaya koyar tutar elinden götürür siz de inadınızla kalırsınız. Su diyorum bak su üstüne su içmek var. Seviyorsan konuş eski eşin sonuçta önemli bir sebep yokken ayrılmışsınız. İnat inat ne zor ya
Yapma sonra artık litrelerce su iç ne var yapamayacak ya 'Özledim' diye msj atacaksın öğrenmişsin ki o da özlemiş bi ışık var.keşke yapabilsem
Yazdığı şeyi size yazdığına emin misiniz?Merhaba kızlar
Eski eşimle ortak arkadaşımız olan bi çift var hafta sonu onlarla görüştüm. Onunla ilgili konuştuk oda düşünmeden edemiyormuş falan Bide paylaşım falan yapmış Twitter da içeriği kaybetmemek için elimden geleni yaptım gibi bişey
Bu arada ben zaten unutamıyordum şimdi daha da çok özlediğimi hissediyorum böyle içim içime sığmıycak kadar özlüyorum napıcam ben![]()
Bu olayları görünce sanki çok üzülerek affınıza sığınarak soruyorum başkası olabilir gibi geldi. Adım da atmamış. Nasılsın diye bile sormamış.Arkadaşlar gözden kaçırdığınız birşey var, boşanmak isteyen eşiymiş, kadın bir ay yalvarmış, hatta adamın ailesinin evinde bir umut beklemiş, adam geri adım atmamış, evini yurdunu dağıtmış, kadını engellemiş, 6 ay olmuş, bir defa barışalım demekten öte bir adım atmamış, kadının engelini kaldırmamış ve tüm çevreleine konu sahibi ile ilgili atıp tutmuş muhtemelen, hala da somut bir adımı yok. Yani ortada basit bir sevgili kavgası ya da kadın tarafından gereksizce gurur yapılan bir durum yok. Aşkta gurur olmaz ama aşkında bir gururu var yapmayın, aşk adı altında kimsenin kendi öz saygısını yitirmesini doğru bulmuyorum. Burada kadın zaten tüm çabayı göstermiş, adam ezip geçip boşanmış, bu birliktelik tekrar kurulacaksa artık adamın çabası ile kurulacak, hani diyorsunuz ya başkasını bulur falan diye, zaten kendi inadı yüzünden olan boşanmadan sonra ona yüz veren başka kadına giden erkekle bir evlilik ne kadar sağlıklı olur. Ayrıca aynı şey konu sahibi içinde geçerli onunda hayatına biri girebilir demek ki bu durum adamın umrunda değilki hatasını kabul edip, barışmak için adım atmıyor. Bence önünüze bakın kafanızı bulandırmayın. Hatta eşyalarıda gönderin.Zira sizin çabanızla olacak hiçbir barışma şu saatten sonra sağlıklı olmaz ve ilk anlaşmazlıkta yüzünüze vurulur, ne yapacaksınız sırf adam size tekrar nikah kıysın sonrasında da bir daha boşanmasın diye ömür boyu adamın köle gibi yanlış, doğru her davranışına boyun mu eğeceksiniz.
Yaşlarınız kac.evlilikte inat diye bisey yoktur.olsa evli kalmaz dünyada.ayrıca evliligin ilk zamanlarinda böyle sacma ayrilmalar barismalar olur.eger barışırsanız iler de gülersiniz bu hallerinize
Bende birkaç defa boşanalım lafı duydum ağzından en son kavga da tamam boşanalım beni istemeyeni bende istemem dedim oda gitti açtı sonrasında sinirle yaşandı herşey desem de o sen önce kabul etmiyordun şimdi ettin sevmiyorsuna getirdi olayı bugünlere geldik işteBu arada inat dediniz de aklıma geldi. Bir tanıdığım çift boşandı bu yüzden. İnatlaştılar.
O ona boşanalım dedi, diğeri tamam dedi. Bu sefer diğeri geri adım atmayı yediremedi, inatlaşıp boşandılar.
7 ay sonra tekrar evlendilerOlabiliyormuş yani
Başka biri olsa söyleyebilecek yapıda biri defalarca da sordum başkası varsa uğraşmayım söyle yoluma bakıyım diye yeminler etti ilk fotoğrafı ben twitlemiştim ordan görebilir durumda engelli falan değilim ikinciyi de o paylaşmışYazdığı şeyi size yazdığına emin misiniz?
Bu olayları görünce sanki çok üzülerek affınıza sığınarak soruyorum başkası olabilir gibi geldi. Adım da atmamış. Nasılsın diye bile sormamış.
İşte tam olarak olanlar bunlar ve adım atamam kendimden tiksinirim o zaman tekrar adım atmak yaptıklarını hak ediyorum gel fazlasını yap demek gibi geliyorArkadaşlar gözden kaçırdığınız birşey var, boşanmak isteyen eşiymiş, kadın bir ay yalvarmış, hatta adamın ailesinin evinde bir umut beklemiş, adam geri adım atmamış, evini yurdunu dağıtmış, kadını engellemiş, 6 ay olmuş, bir defa barışalım demekten öte bir adım atmamış, kadının engelini kaldırmamış ve tüm çevreleine konu sahibi ile ilgili atıp tutmuş muhtemelen, hala da somut bir adımı yok. Yani ortada basit bir sevgili kavgası ya da kadın tarafından gereksizce gurur yapılan bir durum yok. Aşkta gurur olmaz ama aşkında bir gururu var yapmayın, aşk adı altında kimsenin kendi öz saygısını yitirmesini doğru bulmuyorum. Burada kadın zaten tüm çabayı göstermiş, adam ezip geçip boşanmış, bu birliktelik tekrar kurulacaksa artık adamın çabası ile kurulacak, hani diyorsunuz ya başkasını bulur falan diye, zaten kendi inadı yüzünden olan boşanmadan sonra ona yüz veren başka kadına giden erkekle bir evlilik ne kadar sağlıklı olur. Ayrıca aynı şey konu sahibi içinde geçerli onunda hayatına biri girebilir demek ki bu durum adamın umrunda değilki hatasını kabul edip, barışmak için adım atmıyor. Bence önünüze bakın kafanızı bulandırmayın. Hatta eşyalarıda gönderin.Zira sizin çabanızla olacak hiçbir barışma şu saatten sonra sağlıklı olmaz ve ilk anlaşmazlıkta yüzünüze vurulur, ne yapacaksınız sırf adam size tekrar nikah kıysın sonrasında da bir daha boşanmasın diye ömür boyu adamın köle gibi yanlış, doğru her davranışına boyun mu eğeceksiniz.
O 29 ben 26Yaşlarınız kac.evlilikte inat diye bisey yoktur.olsa evli kalmaz dünyada.ayrıca evliligin ilk zamanlarinda böyle sacma ayrilmalar barismalar olur.eger barışırsanız iler de gülersiniz bu hallerinize
Yaa çok tatlısınız lütfen dediğim gibi msj atın dua edeceksiniz bakın banaO 29 ben 26
Arkadaşlar gözden kaçırdığınız birşey var, boşanmak isteyen eşiymiş, kadın bir ay yalvarmış, hatta adamın ailesinin evinde bir umut beklemiş, adam geri adım atmamış, evini yurdunu dağıtmış, kadını engellemiş, 6 ay olmuş, bir defa barışalım demekten öte bir adım atmamış, kadının engelini kaldırmamış ve tüm çevreleine konu sahibi ile ilgili atıp tutmuş muhtemelen, hala da somut bir adımı yok. Yani ortada basit bir sevgili kavgası ya da kadın tarafından gereksizce gurur yapılan bir durum yok. Aşkta gurur olmaz ama aşkında bir gururu var yapmayın, aşk adı altında kimsenin kendi öz saygısını yitirmesini doğru bulmuyorum. Burada kadın zaten tüm çabayı göstermiş, adam ezip geçip boşanmış, bu birliktelik tekrar kurulacaksa artık adamın çabası ile kurulacak, hani diyorsunuz ya başkasını bulur falan diye, zaten kendi inadı yüzünden olan boşanmadan sonra ona yüz veren başka kadına giden erkekle bir evlilik ne kadar sağlıklı olur. Ayrıca aynı şey konu sahibi içinde geçerli onunda hayatına biri girebilir demek ki bu durum adamın umrunda değilki hatasını kabul edip, barışmak için adım atmıyor. Bence önünüze bakın kafanızı bulandırmayın. Hatta eşyalarıda gönderin.Zira sizin çabanızla olacak hiçbir barışma şu saatten sonra sağlıklı olmaz ve ilk anlaşmazlıkta yüzünüze vurulur, ne yapacaksınız sırf adam size tekrar nikah kıysın sonrasında da bir daha boşanmasın diye ömür boyu adamın köle gibi yanlış, doğru her davranışına boyun mu eğeceksiniz.
AtmıycamMusmutluuu bunları bilmiyordum mesaj at dediğimi unut bırak burnu sürtülsün asla da geri adım atma bak hele beyefendiye
Gerçekten yazılanlar öyleyse aman diyim atmayın. Sinir oldum açıkçası bırakın burnu sürtülsün. Böyle şeyler olduğundan haberim yoktu kusura bakmayın.Atmıycam![]()
Aynen pes ederse eder bunları bilmeden yazdım. Böyle bir insana Özledim yazmayı bırakOlur mu öyle şey ne kusuru illa bi gün pes edecek etmezse de herkes yoluna bakar kendimi geçtim ailem özürü hak ediyor
Akşam baya kötüydüm iyi geldi yazılanlar ☺
Çevreyi boşver, senin ne istediğin önemliÇevreme ne diycem istemiyorum diye herkese söyledim şimdi nasıl istiyorum diycem diyormuş bu yüzden konuşamıyoruz yani bu sebeple ulaşmaya çalışmıyor