- 19 Mayıs 2020
- 47.821
- 214.868
- 598
- Konu Sahibi Musmutluuu
Gel derse de gitmesin. Bi lafı yetmesin paşanın.Siz giderken gitme demeyen kişi için gel demediginde de geri gelmeyin. Nokta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel derse de gitmesin. Bi lafı yetmesin paşanın.Siz giderken gitme demeyen kişi için gel demediginde de geri gelmeyin. Nokta
Eee sonra kız ölürüm yazmazsamGörüldü yap.
O ölmedi ama.Eee sonra kız ölürüm yazmazsam
Numaramı silmiş ama bence fotoğrafı gözükmüyor ben numarasını değiştirdi ondan engel kalktı diye bile düşündüm o derece düşünmüyordum kaldıracağını ama instagramdan da karşıma çıktıDurum paylaş bence o bir şey yazacak gibi. Sen yazmasan da o bir adım atacak sanki
EvetO ölmedi ama.
Çevreme ne diycem istemiyorum diye herkese söyledim şimdi nasıl istiyorum diycem diyormuş bu yüzden konuşamıyoruz yani bu sebeple ulaşmaya çalışmıyor
Valla öyle demiş ben inanırım öyle düşündüğüne çünkü çevresindekiler kız sana ne yaptı yanlış yapıyorsun dedikçe istemiyorum diyordu şimdi pişmanım demeyi kendine yediremezAy inanamıyorum çevreyi düşündüğüne
Ama ben 1 ay uğraştım ayrılmayalım diye tam 1 ay o evi terk etti ben kv evimde bekledim gelsin diye
Ay evet, çok haklısınız. Benim sülalede var biraz bu alıngan mıymıy tiplerden. Akraba iken çekilmiyorlar, Allah bunları karı/koca yapanlara sabır versin.Siz engelleyin bu kez. Hiç acımadan hem de. O kişi artık hayatınızdan çıktı. Asla değer bilmez bir insanmış. Tüm konuyu okudum. Kusura bakmayın kafası basmayan bir tip. Basmıyor yani. Daha utanmadan sizin için boşanmaya meraklıymış diyor ruh hastası. Daha ne yapacaktınız? Haddim değil ama ben söyleyeyim yapacağınız tek şey ENGELLEMEK. Ömrünüzü çürütür bu akılsız. Gerçekten. Sıfır şaka. Unutun. Manyak olursunuz.
Eeee neden peşinizden koşsun? Evet deseydinizVericem de gelip benden istemiyor ki bi kere barışalım dedi olmaz dedim dahası yok ısrar etsin istedim etmedi
Çünkü kırdığı gururumu tazelesin istiyorumEeee neden peşinizden koşsun? Evet deseydiniz
Değer bilmediği konusunda haklısınız ama engelleyecek gücü göremiyorum kendimde yoksa ilk gördüğümde benimde aklıma geldiSiz engelleyin bu kez. Hiç acımadan hem de. O kişi artık hayatınızdan çıktı. Asla değer bilmez bir insanmış. Tüm konuyu okudum. Kusura bakmayın kafası basmayan bir tip. Basmıyor yani. Daha utanmadan sizin için boşanmaya meraklıymış diyor ruh hastası. Daha ne yapacaktınız? Haddim değil ama ben söyleyeyim yapacağınız tek şey ENGELLEMEK. Ömrünüzü çürütür bu akılsız. Gerçekten. Sıfır şaka. Unutun. Manyak olursunuz.