Özlemekten ölmeme ramak kala

Durum paylaş bence o bir şey yazacak gibi. Sen yazmasan da o bir adım atacak sanki
Numaramı silmiş ama bence fotoğrafı gözükmüyor ben numarasını değiştirdi ondan engel kalktı diye bile düşündüm o derece düşünmüyordum kaldıracağını ama instagramdan da karşıma çıktı

Numarasını değiştirse sende nasıl olcak numarası. Tel değişse bile engelliler gitmiyor benim bildiğim. Eğer yoluna bakabiliyorsan bak yoksa bir durum paylaş. Bakarsa anlrsın ki bilerek kaldırmış engelini

Ay inanamıyorum çevreyi düşündüğüne
Valla öyle demiş ben inanırım öyle düşündüğüne çünkü çevresindekiler kız sana ne yaptı yanlış yapıyorsun dedikçe istemiyorum diyordu şimdi pişmanım demeyi kendine yediremez

Siz engelleyin bu kez. Hiç acımadan hem de. O kişi artık hayatınızdan çıktı. Asla değer bilmez bir insanmış. Tüm konuyu okudum. Kusura bakmayın kafası basmayan bir tip. Basmıyor yani. Daha utanmadan sizin için boşanmaya meraklıymış diyor ruh hastası. Daha ne yapacaktınız? Haddim değil ama ben söyleyeyim yapacağınız tek şey ENGELLEMEK. Ömrünüzü çürütür bu akılsız. Gerçekten. Sıfır şaka. Unutun. Manyak olursunuz.

Siz engelleyin bu kez. Hiç acımadan hem de. O kişi artık hayatınızdan çıktı. Asla değer bilmez bir insanmış. Tüm konuyu okudum. Kusura bakmayın kafası basmayan bir tip. Basmıyor yani. Daha utanmadan sizin için boşanmaya meraklıymış diyor ruh hastası. Daha ne yapacaktınız? Haddim değil ama ben söyleyeyim yapacağınız tek şey ENGELLEMEK. Ömrünüzü çürütür bu akılsız. Gerçekten. Sıfır şaka. Unutun. Manyak olursunuz.
Ay evet, çok haklısınız. Benim sülalede var biraz bu alıngan mıymıy tiplerden. Akraba iken çekilmiyorlar, Allah bunları karı/koca yapanlara sabır versin.

Ya yaz işte. Bir sevgilim vardı inat uğruna ayrıldık inadımdan dönmedim deli gibi de seviyordum yani. Sonra başkasıyla oldu salak gibi kalmıştım. Yazarsın olmazsa önüne bakarsın üç günlük dünya bomboş şeylere takılıyorsunuz. Mutlu değilsin işte böyle.

Inat uğruna bitmiş bi evlilik zor gerçekten her şey bu kadar kolay olmamalı.Siz elinizden geleni yapmışsınız o yazsın gönlünüzü alsın yoksa bosverin gitsin.Sahsen ben olsam yerinizde bu adama 2.şansı vermem güvenim olmazdı. Güzelim evliliğini bi inat uğruna bitiren bi adamdan ne hayır gelir ki😏

Bence haklıysan yazma. Çünkü yazarsan haklıyken haksız durumuna düşeceksin ve karşı taraf suçunu hiç anlamayacak. Anlasa bile siz onu öyle kabul ettiğiniz icin devam ettirecek.
Bu durumu kabul ederim diyorsan yaz

Değer bilmediği konusunda haklısınız ama engelleyecek gücü göremiyorum kendimde yoksa ilk gördüğümde benimde aklıma geldi

Back
X