Özlem'in çeyizi

Uzun zamandır kayıplardaydın özlettin kendini senin çeyizini görünce o kadar hevesleniyorumki sürekli birşeyler alasım geliyo

Uzun zamandır kayıplardaydın özlettin kendini senin çeyizini görünce o kadar hevesleniyorumki sürekli birşeyler alasım geliyo

Kuzum mesajını yeni gördüm. Ben aslında sık sık buraya giriyorum ama 10 gündür yoktum ufak bir tatile çıkmıştım

Çeyiz aşkı hiç bitmiyor serycim o heves bende nedense hiç sönmüyor

Merhabar Özlemcim

Topiğini sürekli takip ediyorum fakat sana mesaj yazmadığımı farkettim nasıl oldu böyle bir durum bilmiyorum :26:

Çeyizlerinin hepsi çok çok güzel. Blogunuda dün inceledim yazılarını okudum çok hoşuma gitti

Sanırım hayatında henüz biri yok ama sen çeyizlerini büyük bir aşkla hazırlıyosun bu çok hoş

İnşallah seni seven sana aşkla bağlanan biride karşına çıkar

Bu arada kardan adamlara bayıldım

Kuzum mesajını yeni gördüm. Ben aslında sık sık buraya giriyorum ama 10 gündür yoktum ufak bir tatile çıkmıştım

Çeyiz aşkı hiç bitmiyor serycim o heves bende nedense hiç sönmüyor

ohh iyi gelmiştir tatil bende istiyorum :) ne görsem alasım var valla hiç sorma

Büşracım hoşgeldin sefalar getirdin topiğime kuzucum

Gözünden kaçmış olabilir insanlık hali.. Benim için önemli olan şuan burada, benim topikimde olman

Evet kuzucum hayatımda şuan için biri yok ve ben hayalimdeki evin -neredeyse- her ayrıntısını düşünerek tamamlıyorum çeyizimi. (Aslında tamamladım da kabullenmiyorum hala )

Duana içten bir amin diyorum.. Rabbim bekar tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla tez zamanda gönüllerince huzurlu ve mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.. İçinde bana da inşallah..

Öpüyorum kocaman

Hoş buldum tatlımm

Çeyiz hazırlamak hakikaten bir zaman sonra aşka dönüşüyor doyamıyorsun "Doymak istemiyorsun "

Aminn canım Yüreğin gibi güzel bir yuvan olur inşallah

Bende kocaman öpüyorum seni

Yerim bunları ben

Ne kadar güzeller Özellikle o üzerinde kırmızı kalp detayı olan kase gibi bişi o çok hoşuma gitti

Asıl seni yerim ben

Kırmızı kalpli olan şey bir saksı kuzum kırmızı ekoseli çalışma odam için aldım

Çok güzellermiş tatlım güle güle kullaaan. Bu kırmızı kalpli olan cicilerini nerden aldın çok beğendimm ilk resimdeki tam belli olmuyor onunda tam resmini koyarmısın rica etsemm çok beğendimmm

Teşekkür ederim hayatım euroflora'dan aldım Sanırım ilk resimdeki evi mi söylüyorsun? Ev şeklinde olan mum aslında ambalajlı olduğu için ambalajını almadan fotoğrafladım. Arkasında görüleni soruyorsan o da ikinci resimde görülen saksı

canım selam nasılsın en son aldıkların çok hoşş bişey sorcam canım sana bizim senle aldıgımız şu love abajurlarımız varya sen onu nerde kullancaksın :26: merak ettim ben yatak odası komidinin birine onu diğerinede bunu koymayı planlıyorum nasıl fikir senceee

Kuzum ben Allah nasip ederse love yazan pembe abajurlarımı yatakodasında kullanmayı düşünüyorum. Toplamda beş abajur almıştım. İkisi love yazan pembeler, diğer ikisi kalp şeklinde gövdesi olan ve biri de kırmızı ekoseli kalpli olan. Beyaz kalpli olan iki tanesini yaşam alanı için kullanıcam inşallah, kırmızı ekoseli olanı da çalışma odası için..

Benim fikrimi sorarsan yatak odasındaki komodinlerinin üzerine biri farklı diğeri farklı abajur koyman odanın dekoratif ahengini bozar. İkisinin aynı olması daha bir bütünlük sağlar yatak odanın atmosferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…