Uzun zamandır kayıplardaydın özlettin kendini senin çeyizini görünce o kadar hevesleniyorumki sürekli birşeyler alasım geliyo
Eklemediğim çeyizciklerim
Eki Görüntüle 974227 Eki Görüntüle 974226 Eki Görüntüle 974228
Eki Görüntüle 974224
Kuzum mesajını yeni gördüm. Ben aslında sık sık buraya giriyorum ama 10 gündür yoktum ufak bir tatile çıkmıştım
Çeyiz aşkı hiç bitmiyor serycim o heves bende nedense hiç sönmüyor
Merhabar Özlemcim
Topiğini sürekli takip ediyorum fakat sana mesaj yazmadığımı farkettim nasıl oldu böyle bir durum bilmiyorum :26:
Çeyizlerinin hepsi çok çok güzel. Blogunuda dün inceledim yazılarını okudum çok hoşuma gitti
Sanırım hayatında henüz biri yok ama sen çeyizlerini büyük bir aşkla hazırlıyosun bu çok hoş
İnşallah seni seven sana aşkla bağlanan biride karşına çıkar
Bu arada kardan adamlara bayıldım
Büşracım hoşgeldin sefalar getirdin topiğime kuzucum
Gözünden kaçmış olabilir insanlık hali.. Benim için önemli olan şuan burada, benim topikimde olman
Evet kuzucum hayatımda şuan için biri yok ve ben hayalimdeki evin -neredeyse- her ayrıntısını düşünerek tamamlıyorum çeyizimi. (Aslında tamamladım da kabullenmiyorum hala)
Duana içten bir amin diyorum.. Rabbim bekar tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla tez zamanda gönüllerince huzurlu ve mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.. İçinde bana da inşallah..
Öpüyorum kocaman
Eki Görüntüle 974224
Yerim bunları ben
Ne kadar güzellerÖzellikle o üzerinde kırmızı kalp detayı olan kase gibi bişi o çok hoşuma gitti
Asıl seni yerim ben
Kırmızı kalpli olan şey bir saksı kuzum kırmızı ekoseli çalışma odam için aldım
Çok güzel bişimiş o saksı
Güzel güzel çiçekler çıksın o zaman o saksı da
Sen evlenince senin evine gelicem ve çiçeklerinden çalıp bu saksıma ekicem
Amamnda amaan pek bi güzeller hatun bunlar aynı senin gibiiiiiiiiiiiiiiEklemediğim çeyizciklerim
Eki Görüntüle 974224
Senin geleceğin zamanlar gelsin de tüm ciceklerim feda olsun arkadaşıma
Amamnda amaan pek bi güzeller hatun bunlar aynı senin gibiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 974224
Çok güzellermiş tatlım güle güle kullaaan. Bu kırmızı kalpli olan cicilerini nerden aldın çok beğendimm ilk resimdeki tam belli olmuyor onunda tam resmini koyarmısın rica etsemm çok beğendimmm
canım selam nasılsın en son aldıkların çok hoşşbişey sorcam canım sana bizim senle aldıgımız şu love abajurlarımız varya sen onu nerde kullancaksın :26: merak ettim ben yatak odası komidinin birine onu diğerinede bunu Eki Görüntüle 975819 koymayı planlıyorum nasıl fikir senceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?