Ozlemcim ben bosuna demiyorum zevklerimiz ayni diye. Ben bu seriyi minderler haric tamamladım minderlerini 2 tane kalmis 4 olunca haber verin demistim. Bu hafta sonu hbr verdiler 4 adet minder geldi buyrun alabilirsiniz diye. Ama ben gidemedim. Nasipse karar verdigimde onlari da alirim sen de telefonunu birak gelince haber veriyorlar gule gule kulllan cicilerini :)
Kuzucummmm... öncelikle english home cicilerine de bayıldımmmmmm.. güle güle kullanacağın günler olsun inşallah...
Bana gelinceeee... mucizevi bir şeyler oldu hayatımdaaaa...aşık oldum bennn... sırılsıklam hem de... deli gibi seviyor ve seviliyorummmmm... değil 41 kere, 41 milyon kere maşallah demek istiyorum kendime.. kendi kendime nazar ederim ben hep... neyse böyle yaniii.. gelişmeleri anlatırım yine... bizim topiğe de yazıp kızlara söylemem lazım hemennnnnn.... darısı, çok daha güzelleri sana inşallah kuzummmmm
Öziiiiiiiiii kız bayıldım bayıldımm english home larınaa maşallaah
englısh home cupcake serisinin hortlamasını bekleyen bir kız olarak bu seriye bayıldım bide kuşlu toz pembeli bir seri var aklım ikisinden birince ama hangisini alacağıma karar veremedim canım o yüzden sen karar verip almışsın güzel günlerde kullan fiyonk detayı harika hayatım
English Home'un son çıkarmış olduğu serisindeki bu ürünlerle aşk yaşıyorum
Bunları iki hafta kadar önce almıştım aslında ve sandalyeliklerden sadece 2 adet alabilmiştim, 2şer tane daha alıp 4 e tamamlamayı bekliyordum ama tatile gitmeden önce paylaşayım dedim
Perşembeden itibaren 10 gün boyunca buralarda görünmeyeceğim kuzular, şimdiden hepinizi özledim ve kocaman öpüyorum
Eki Görüntüle 953034
bayıldım ben bu şekerlere:103: baldan tatlı evin olacak inş özlemcimmm
bayılıyorum şu english homeye.. çeyizinede pek yakışmış özlem
Selam kızçeler hayırlı akşamlar hepinize
Beni özlediniz di miÖzlediniz özlediniz biliyorumm
Siz beni özlemediyseniz de ben sizi özledim
Ve de yeni bir çeyiz derlemesi yaptım:82:
English Home cicilerimin tamamını an itibariyle iki ayrı post şeklinde bloğumda yayınlamış bulunmaktayım
İşte linkleri:
http://yenilerkendinihayat.blogspot.com/2014/01/ceyiz-seruvenim-21-english-homea-girip.html
http://yenilerkendinihayat.blogspot.com/2014/02/ceyiz-seruvenim-22-english-home-vol-ii.html
hepsi birbirinden güzel, çok yaşanılası bir evin olacak inşallah. sen de o evde hayallerin kadar mutlu olursun umarım :)
Kardan adamcıklarımı bloğumda paylaştım dileyen kızçeler bloğuma göz atabilir
http://yenilerkendinihayat.blogspot.com/2014/02/snow-mania.html
Eki Görüntüle 971288
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle kullan
Öziiiiii kardan adamların çok şeker yaaaaaaaa
kuzucummmmm aldıklarına bayıldımm güle güle kullan pembe pembe içim açıldı valla , ofiste böle cicili bicili şeyleri görünce bile insan mutlu oluyor aşkla kullan canım benim ..
Bunları bende istiyorum ama çok pahalı geldi yaf maaşı oraya yatırmam lazım sanırımgüle güle kullan bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?