Özlem'in çeyizi

Sen de mi aynı takımdan aldın gülçincim demek çeyiz kardeşi olduk

Ben yarın kısa bir tatile çıkıcam nasipse İstanbula döndüğümde bakıcam artık

Vuhuuuuu bugün aldığım en güzel haberrr

Öyle mutlu oldum öyle sevindim ki senin adına

Detayları merakla bekliyorum yarın telefonlaşalım mutlaka

Bu arada, darısı başımaaaa Demezsem içime dert olur

englısh home cupcake serisinin hortlamasını bekleyen bir kız olarak bu seriye bayıldım bide kuşlu toz pembeli bir seri var aklım ikisinden birince ama hangisini alacağıma karar veremedim canım o yüzden sen karar verip almışsın güzel günlerde kullan fiyonk detayı harika hayatım

Gizim inan ki seninle aynıydım, ben de gittim geldim bekledim durdum ama en son bu takımı görünce işte bu dedim ve aldım
Senin dediğin takım da çok hoş ama onda fazla renk detayı var hatırlamıyorsam :26: Benim görür görmez içime çok sindi ben de aldım gitti

bayıldım ben bu şekerlere:103: baldan tatlı evin olacak inş özlemcimmm

Selam kızçeler hayırlı akşamlar hepinize

Beni özlediniz di mi Özlediniz özlediniz biliyorumm

Siz beni özlemediyseniz de ben sizi özledim

Ve de yeni bir çeyiz derlemesi yaptım:82:

English Home cicilerimin tamamını an itibariyle iki ayrı post şeklinde bloğumda yayınlamış bulunmaktayım

İşte linkleri:

http://yenilerkendinihayat.blogspot.com/2014/01/ceyiz-seruvenim-21-english-homea-girip.html

http://yenilerkendinihayat.blogspot.com/2014/02/ceyiz-seruvenim-22-english-home-vol-ii.html

Son düzenleme:
bayılıyorum şu english homeye.. çeyizinede pek yakışmış özlem

hepsi birbirinden güzel, çok yaşanılası bir evin olacak inşallah. sen de o evde hayallerin kadar mutlu olursun umarım :)

kuzucummmmm aldıklarına bayıldımm güle güle kullan pembe pembe içim açıldı valla , ofiste böle cicili bicili şeyleri görünce bile insan mutlu oluyor aşkla kullan canım benim ..

Bunları bende istiyorum ama çok pahalı geldi yaf maaşı oraya yatırmam lazım sanırım güle güle kullan bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…