Özlem'in çeyizi

Şubat sonu bir tane daha ayarlıycam eğer yine gelen olmazsa ben artık organizatörlük görevimden istifade ediyorum

Ben çok gelmek istedim özlem, yav büyükte konuşmadım ama ne zaman bir aksilik olur mu diye aklımın köşesinden geçse, olmasını istemem ya kesinlikle oluyor.

Aniden bastıran misafir gibi annesizliğin zorluklarından biri, evin küçük anneleri olmak demek..

Şubata olursa çok gelmek istiyorum inşallah başka birşey çıkmaz, çok uzak bir tarih olmasın..

Kuzum hayırlısı böyleymiş demek ki, biz plan yaparken kader planı kıs kıs güler bizlere

Şubatın son haftası inşallah düşünüyorum bir adet buluşma daha, vakit yaklaştıkça yine topikimden duyurusunu yaparım

İnş bu sefer kısmet olur..

English Home'un son çıkarmış olduğu serisindeki bu ürünlerle aşk yaşıyorum

Bunları iki hafta kadar önce almıştım aslında ve sandalyeliklerden sadece 2 adet alabilmiştim, 2şer tane daha alıp 4 e tamamlamayı bekliyordum ama tatile gitmeden önce paylaşayım dedim

Perşembeden itibaren 10 gün boyunca buralarda görünmeyeceğim kuzular, şimdiden hepinizi özledim ve kocaman öpüyorum

kuzucummmmm aldıklarına bayıldımm güle güle kullan pembe pembe içim açıldı valla , ofiste böle cicili bicili şeyleri görünce bile insan mutlu oluyor aşkla kullan canım benim ..

kuzucummmmm aldıklarına bayıldımm güle güle kullan pembe pembe içim açıldı valla , ofiste böle cicili bicili şeyleri görünce bile insan mutlu oluyor aşkla kullan canım benim ..

Canımmm prenses bebekim benim buralarda mıydın sen bakiyim :80:

Sağolasın kuzucum vallahi böyle baktıkça bakası geliyor bu pembişlere ben de aldım gitti umarım sandalye minderlerinden 2 adet daha bulabilirim

Canımmm prenses bebekim benim buralarda mıydın sen bakiyim :80:

Sağolasın kuzucum vallahi böyle baktıkça bakası geliyor bu pembişlere ben de aldım gitti umarım sandalye minderlerinden 2 adet daha bulabilirim

canım bulursun inşallah ben geçen albüm aldım , 2-3 yere uğradım en son bitti dedikleri beşiktaş a başka biseyler bakarken bi baktım albüm sağımda sorduğum bayan bitti demişti meğersem varmıs o yüzden sen iice araştır bulacağından eminimm :)

Ben bunların hepsini tek tek yerim ama

Ne kadar güzel şeyler bunlar yahu...

Benim borçlarım elvermiyor kuzum English Home'la arama set koydu

İnşallah bulurum kuzum açıkçası çok kafaya takmıyorum nasibimde varsa o beni gelir bulur zaten tatilden dönüşte üsküdar ve ümraniye şubelerine bakarım olmadı totem yapar dileğimi evrene torpille yollarım

Ben bunların hepsini tek tek yerim ama

Ne kadar güzel şeyler bunlar yahu...

Benim borçlarım elvermiyor kuzum English Home'la arama set koydu

O zamana kadar daha güzelleri çıkar ben de onları kaptığım gibi ev görmesine gelirim sana büşüm hiç aklında kalmasın

hem illa bunları istiyorum dersen benimkileri sana veririm senden değerli değiller

Kuzum benim ya... Sen bana dostluğunu hediye ettin bundan değerli bişe varmı

İnşallah ev görmesi hediyesini ben sana söylerim kuzum şu güzelmiş diye Hay Allahım ne ne yüzsüzüm

Ozlemcim ben bosuna demiyorum zevklerimiz ayni diye. Ben bu seriyi minderler haric tamamladım minderlerini 2 tane kalmis 4 olunca haber verin demistim. Bu hafta sonu hbr verdiler 4 adet minder geldi buyrun alabilirsiniz diye. Ama ben gidemedim. Nasipse karar verdigimde onlari da alirim sen de telefonunu birak gelince haber veriyorlar gule gule kulllan cicilerini :)

Canim bak bunlar da ekmek sepeti. Bu hafta sonu baska bir mağazasından kaptim :) sen de al takimina :)

Eklentiler

• $20140126_101159.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $20140126_101203.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 65

Kuzucummmm... öncelikle english home cicilerine de bayıldımmmmmm.. güle güle kullanacağın günler olsun inşallah...

Bana gelinceeee... mucizevi bir şeyler oldu hayatımdaaaa... aşık oldum bennn... sırılsıklam hem de... deli gibi seviyor ve seviliyorummmmm... değil 41 kere, 41 milyon kere maşallah demek istiyorum kendime.. kendi kendime nazar ederim ben hep... neyse böyle yaniii.. gelişmeleri anlatırım yine... bizim topiğe de yazıp kızlara söylemem lazım hemennnnnn.... darısı, çok daha güzelleri sana inşallah kuzummmmm

Öziiiiiiiiii kız bayıldım bayıldımm english home larınaa maşallaah

Kuzum benim ya... Sen bana dostluğunu hediye ettin bundan değerli bişe varmı

İnşallah ev görmesi hediyesini ben sana söylerim kuzum şu güzelmiş diye Hay Allahım ne ne yüzsüzüm

Yüzünü gözünü sevdiğim sen iste ben English Home u yakarım Diyojen gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…