Ne guzel cicilerin varmis senin boyleeee:) insanin icini aciyo cok sekerler:)
Insallah canim:)Teşekkür ederimm mutlu ettin beni yorumunla
İnşallah kullanacağım zamanlara erişmek de tez nasip olur
Şubat sonu bir tane daha ayarlıycam eğer yine gelen olmazsa ben artık organizatörlük görevimden istifade ediyorum
Ben çok gelmek istedim özlem, yav büyükte konuşmadım ama ne zaman bir aksilik olur mu diye aklımın köşesinden geçse, olmasını istemem ya kesinlikle oluyor.
Aniden bastıran misafir gibi annesizliğin zorluklarından biri, evin küçük anneleri olmak demek..
Şubata olursa çok gelmek istiyorum inşallah başka birşey çıkmaz, çok uzak bir tarih olmasın..
Kuzum hayırlısı böyleymiş demek ki, biz plan yaparken kader planı kıs kıs güler bizlere
Şubatın son haftası inşallah düşünüyorum bir adet buluşma daha, vakit yaklaştıkça yine topikimden duyurusunu yaparım
English Home'un son çıkarmış olduğu serisindeki bu ürünlerle aşk yaşıyorum
Bunları iki hafta kadar önce almıştım aslında ve sandalyeliklerden sadece 2 adet alabilmiştim, 2şer tane daha alıp 4 e tamamlamayı bekliyordum ama tatile gitmeden önce paylaşayım dedim
Perşembeden itibaren 10 gün boyunca buralarda görünmeyeceğim kuzular, şimdiden hepinizi özledim ve kocaman öpüyorum
Eki Görüntüle 953034
kuzucummmmm aldıklarına bayıldımm güle güle kullan pembe pembe içim açıldı valla , ofiste böle cicili bicili şeyleri görünce bile insan mutlu oluyor aşkla kullan canım benim ..
Canımmm prenses bebekim benim buralarda mıydın sen bakiyim :80:
Sağolasın kuzucum vallahi böyle baktıkça bakası geliyor bu pembişlere ben de aldım gittiumarım sandalye minderlerinden 2 adet daha bulabilirim
Bunları iki hafta kadar önce almıştım aslında ve sandalyeliklerden sadece 2 adet alabilmiştim, 2şer tane daha alıp 4 e tamamlamayı bekliyordum ama tatile gitmeden önce paylaşayım dedim
Perşembeden itibaren 10 gün boyunca buralarda görünmeyeceğim kuzular, şimdiden hepinizi özledim ve kocaman öpüyorum
Eki Görüntüle 953034
canım bulursun inşallah ben geçen albüm aldım , 2-3 yere uğradım en son bitti dedikleri beşiktaş a başka biseyler bakarken bi baktım albüm sağımda sorduğum bayan bitti demişti meğersem varmıs o yüzden sen iice araştır bulacağından eminimm :)
Ben bunların hepsini tek tek yerim ama
Ne kadar güzel şeyler bunlar yahu...
Benim borçlarım elvermiyor kuzum English Home'la arama set koydu
O zamana kadar daha güzelleri çıkar ben de onları kaptığım gibi ev görmesine gelirim sana büşüm hiç aklında kalmasın
hem illa bunları istiyorum dersen benimkileri sana veririm senden değerli değiller
Eki Görüntüle 953034
Kuzum olsun ne önemi var yeter ki gönüller bir olsunBen özledim de açtım facebooktan resimlerini sevdim, dualar ettim sana umarım herşey yolundadır kuzum benim de şimdilik bir sıkıntım yok hala bekarım hala gönlümün prensini bulamadım Ahh bir bulsam da artık şu cicilerimi kullansam diyorum ama bizimkisi öldü herhal yoksa bekletmezdi bu kadar beni Şaka bir yana, hayırlısı herşeyin kuzum, Allah neşemizi bozmasın hiçbirimizin..
Kuzum benim ya... Sen bana dostluğunu hediye ettin bundan değerli bişe varmı
İnşallah ev görmesi hediyesini ben sana söylerim kuzum şu güzelmiş diyeHay Allahım ne ne yüzsüzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?