batu paşa efe abin de bekliyo seni:)))
gel de yaramazlık yapın birlikte
vakitlice sağlıkla gel inşallah
yazınızı forumu takip ederken gördüm şöyle bir baktım inanın çok duygulandım umarım herşeyiniz sorunsuz geçer ve yavrunuzu kuçağınıza alırsınız annelik tarif edilemez bir duygu çünkü isteyen herkese ALLAH versin........
evet canım 5 aylık kuzum bende kolay hamile kalıp daha sonra hamileliğinde sorun yaşayanlardanım ama şükürler olsun geçti oğlum kollarımda ayrıca meslektaşızda seninleçok teşekkür ederim canım, rabbim inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder
rabbim bütün evlatları korusun
sanırım seninde bir oğluşun var rabbim sizlere onun güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah....
maşaallah bayağı ilerletmişsin hamileliği.tehlikeli zamanları hemen hemen geçirmişsin maşaallah.allah kucağına almayı nasip etsin.amin ...................
evet canım 5 aylık kuzum bende kolay hamile kalıp daha sonra hamileliğinde sorun yaşayanlardanım ama şükürler olsun geçti oğlum kollarımda ayrıca meslektaşızda seninle
canım ben hiç rapor alamadım oğlum 3 aylıkken çalışmaya başladım hiç hsapladığım gibi olmadı ama bence önce rapor al sonra alabilirsen al ücretsiz izin ben alamadım çünkü il dışından geldim ve 2 senemin dolması lazımki il içinden tayin isteye bileyimücretsiz izin çalışmadan sayılmıyor bu yüzden alamadım şimdi kayınvalidem geldi obizde kalıyo bakıyo ama tabiki anne gibi olmaz kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?