çok saol canım,bende anatoliadayım samsundan geldim,ankaradayım annemlerde:)ben senin gibi yapmaya çalışacağım zaten azçok negatif şeylerle karşılaştım artık izin vermiyceğimkendimede başkalrınada..noldu canım serum falan demişsin,yazıların okadar güzel ve içtenki böyle yazılarımla kalabalık etmeye kıyamıyorum,umarım güzel haberlerimi yazarım yarın durum belli olacak,tek kafamı karıştıran adetimin 7.günüüde geldim umarım iptal olmaz,dktruma güveniyorum
desene hamşehriyiz bende karadenizliyim :) annemde samsunlu sayılır dedem oralı :) sen anatoliayı mı seçtin inşallah sana uğurlu gelir canım... en iyisini yaparsın sakın kötü düşüncelere fırsat verme... bebek olunca iş bitmiyr inan sonrası daha sorunlu :) kan değerim çok düşük çıktı oğluşum resmen sömürmüş beni o nedenle doğumada az kaldığı için dr serum verdi kan yapıcı... aaa ne demek ben burada günce tutuyor gibiyim ama girip çıkanlar bizim sayfamıza renk katıyor ve ben yardımcı olduysam mutlu oluyorum :) inşallah çok güzel haberler vereceksin yarın sakın umutsuz olma, neden adetin 7. gününde geldin dr öyle mi demişti yoksa sen hadi gideyim diye mi çıktın yola?
kısa protokol mu uygulanacak size?
Canım maşallah bayağı büyütmüşsün....Benimde oğlum olacak Rabbim izin verirse...Nasıl geçiyor zamn??İzne ayrıldın mı?? Bana vakit durdu sanki.....
hayır ben 10gündür buradayım,geçen ay başvurduk lucrine başlattılar dedim ya:)adet olmadan geldim rapor için zaten ankarada ailem,sonra adetim gecikti 1hafta geçerse çağırıyoz dediler,benim 3 yada 4 gün gecikti,neyse oldum geçen p.tesi adetin 3.günü gittim işte kan ultrason sonucuna göre kisti gördüler onu hallettiler ve cumaya kadar yien lucrine devam dediler,yani yarın adetimin 7.günü canımm:))yumurta uyarıcılara sonuca göre başlatcaz dediler puregon v.s..onu merak ediyorum 7.gün geç olmazmı diyenormalde 4gündür diğer iğnelre geçmem lazmdı,nyese vardır bildikleri değilmi:)benim yumurtaların düzeni falandır. (umutsuzda değilim sadece korku var biraz yarım kalmasın tedavim diye,olursa napalım değilmi?kanyapıcı şeyler yeee..dutpekmezi falan,cici anne sen daha iyi bilirsin ben ankaralıyım,eşim samsunlu ve ordayız,6yıl olacak oralı olduk nerdeyse:))iyi geceler geçmiş olsun...
kızz cadııı,kurdadamı konun vardı,görmemişim,az önce gezinirken gördüm,seni çokseviyorum,tabi batuşumu en çoooooooooooooooooooooookkk
tamam canım onu anlamıştım da 7. günü anlayamamıştım şimdi taşlar oturdu :))) lucrine başladığını biliyorum o düzensiz gelişmeleri engellemek, aynı boyda olmalarını sağlamak ve kontrol altında tutmak için bende kullandım hatta adet göremedim 4-5 gün daha kullandım... kist vardı benim dedimya küçüldüyse sorun yoksa almayın diye... toplama sırasında alıverdiler benimkini... sen merak etme bende puregon kullnadım inanılmaz bir ilaç yumişlerini görünce şaşıracaksın :)))) dr lar herşeyi kontrol etmiştir ve biliyorlardır canım sen aklına takılanları sor ki için rahat etsin inanılmaz yardımcı oluyorlar... gerçi ben anatlia hakkında bilgi sahibi değilim... hiç olumsuz düşünme herşey yolunda gidecek ve sen beeişine kavuşacaksın öyle düşün... ben hep : ben buraya bebeğimi almaya geldim başka şansım yok diye inandım ve allahın da izniyle oldu şükürler olsun....
kanyapıcı şeyler yiyorum ama nafile hamileliğin ilerleryen dönemlerinde kan düşüyor bebeğin ihtiyacı arttıkça...
benim ailemde ankarada yaşıyor bizde ankaralı olduk, benim doğum yerimde ankara :)))
anladığına sevindim canım:)))bugün gittim kan oultrason derken,kan sonucum için bekledim iğnelerin dozu çin bekledim,hocaylada görüştüm,içim rahatladı e2 düşmüş iyi dediler,puregona başladım,artık bunda sonra tama hazırım tedaviye inşaallah,toplama transfere nasip olurum inşaallah.aklıma takılanı sordum hocanın yanında biraz heyecanlanıyorum amaaynen bende lavaboda aynaya baktım ve bebğini alıp gidecksin inşaallah dedim kendime bende ankara doğumluyum,24 yaşına kadar burdaydım,6sene olucak burdan ayrıldım ama dön dolaş bebeğimi doğduğum,sevdiğim şehiren almaya geldim umarım olur ve kucağıma alırım
anladığına sevindim canım:)))bugün gittim kan oultrason derken,kan sonucum için bekledim iğnelerin dozu çin bekledim,hocaylada görüştüm,içim rahatladı e2 düşmüş iyi dediler,puregona başladım,artık bunda sonra tama hazırım tedaviye inşaallah,toplama transfere nasip olurum inşaallah.aklıma takılanı sordum hocanın yanında biraz heyecanlanıyorum amaaynen bende lavaboda aynaya baktım ve bebğini alıp gidecksin inşaallah dedim kendime bende ankara doğumluyum,24 yaşına kadar burdaydım,6sene olucak burdan ayrıldım ama dön dolaş bebeğimi doğduğum,sevdiğim şehiren almaya geldim umarım olur ve kucağıma alırım
bebeğim annesinin cennet kokulusu....
seni çok seviyorum annem benim
pamuk pamuk ellerini öpmeme, bocuk gibi parmaklarını ısırmama az kaldı
seni nasıl seviyorum bir bilsen
sende gelmek için hazırlıklara başladın mı meleğim?
biz senin için ciciler alarak yapıyoruz hazırlığımızı
sen neler yapıyorsun acaba?
annemmmm yakışıklı oğlum inşallah kolayca kavuşurum sana
doğum beni düşündürmeye başladı
artık rüyalarıma bile giriyor :)))
seni görmüyorum ama kendi halimi hiç sorma
her gün doğuruyorum neredeyse
o gün o büyük gün inşallah kolay geçer
seninle kavuşmamız şölen gibi olacak
vuslata az kaldı bebeğim
artık 50nin altına indik
önümüzdeki ay kollarımdasın allahın izniyle
rabbim seni de tüm bebekleri de korusun inşallah
Allahın izniyle alacaksın kollarına canım...yazın beni çok duygulandırdı,benimde puregonda 7.günüm yumoşlarım iyi 1-2 gün sonra iğne işim bitecek gibi:))duygusal birinsanım böyle edebi yazılar bende yazarım kesin inşallahbunalrı bir deftere falan yazsan bebğin okur daha orjinal olurdu:)bu teknolojik dünyada..belkide yazıyosundur,ALLAHIM banada nasip et bebeğimi çok bekliyorum seveceksin pamuğunu,kuzunu annesiiii inşaallah..RABBİM TÜM HASRET ÇEKENLERE YAŞATSIN,TATTIRSIN,ÖPTÜRSÜN PAMUK ELLERİ,YANAKLARI,KOKLATSIN MİSSS KOKULARI....(Görümcemin bebeği odu kucağım aldım sadece kokladım öpmeye kıyamadım,koklarken okadar içim yandıki dedimki;rabbim beni bu kokudan mahrum bırakma yalvarırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?