Özlem'in Özlem'i

desene hamşehriyiz bende karadenizliyim :) annemde samsunlu sayılır dedem oralı :) sen anatoliayı mı seçtin inşallah sana uğurlu gelir canım... en iyisini yaparsın sakın kötü düşüncelere fırsat verme... bebek olunca iş bitmiyr inan sonrası daha sorunlu :) kan değerim çok düşük çıktı oğluşum resmen sömürmüş beni o nedenle doğumada az kaldığı için dr serum verdi kan yapıcı... aaa ne demek ben burada günce tutuyor gibiyim ama girip çıkanlar bizim sayfamıza renk katıyor ve ben yardımcı olduysam mutlu oluyorum :) inşallah çok güzel haberler vereceksin yarın sakın umutsuz olma, neden adetin 7. gününde geldin dr öyle mi demişti yoksa sen hadi gideyim diye mi çıktın yola?
kısa protokol mu uygulanacak size?

Canım maşallah bayağı büyütmüşsün....Benimde oğlum olacak Rabbim izin verirse...Nasıl geçiyor zamn??İzne ayrıldın mı?? Bana vakit durdu sanki.....

hayır ben 10gündür buradayım,geçen ay başvurduk lucrine başlattılar dedim ya:)adet olmadan geldim rapor için zaten ankarada ailem,sonra adetim gecikti 1hafta geçerse çağırıyoz dediler,benim 3 yada 4 gün gecikti,neyse oldum geçen p.tesi adetin 3.günü gittim işte kan ultrason sonucuna göre kisti gördüler onu hallettiler ve cumaya kadar yien lucrine devam dediler,yani yarın adetimin 7.günü canımm:))yumurta uyarıcılara sonuca göre başlatcaz dediler puregon v.s..onu merak ediyorum 7.gün geç olmazmı diyenormalde 4gündür diğer iğnelre geçmem lazmdı,nyese vardır bildikleri değilmi:)benim yumurtaların düzeni falandır.(umutsuzda değilim sadece korku var biraz yarım kalmasın tedavim diye,olursa napalım değilmi?kanyapıcı şeyler yeee..dutpekmezi falan,cici anne sen daha iyi bilirsinben ankaralıyım,eşim samsunlu ve ordayız,6yıl olacak oralı olduk nerdeyse:))iyi geceler geçmiş olsun...

Canım maşallah bayağı büyütmüşsün....Benimde oğlum olacak Rabbim izin verirse...Nasıl geçiyor zamn??İzne ayrıldın mı?? Bana vakit durdu sanki.....

canım ya nerelerdesin sen özlettin valla.... evet teyzoşu büyüdük bayağı artık geri sayım başladı :) aaa çok sevindim demek seninde oğluşun geliyor ha maşallah ona da
ben izne ayrıldım canım salı günü :)))) artık bebişimle bekliyoruz ... zaman durdu mu asıl sen sonlara yaklaş bak bakalım zaman geçiyor mu daha beteri varmış diyeceksin :)))) vuslata yaklştıkça zaman acımasız ilerlemiyor işte...

kızz cadııı,kurdadamı konun vardı,görmemişim,az önce gezinirken gördüm,seni çokseviyorum,tabi batuşumu en çoooooooooooooooooooooookkk

tamam canım onu anlamıştım da 7. günü anlayamamıştım şimdi taşlar oturdu :))) lucrine başladığını biliyorum o düzensiz gelişmeleri engellemek, aynı boyda olmalarını sağlamak ve kontrol altında tutmak için bende kullandım hatta adet göremedim 4-5 gün daha kullandım... kist vardı benim dedimya küçüldüyse sorun yoksa almayın diye... toplama sırasında alıverdiler benimkini... sen merak etme bende puregon kullnadım inanılmaz bir ilaç yumişlerini görünce şaşıracaksın :)))) dr lar herşeyi kontrol etmiştir ve biliyorlardır canım sen aklına takılanları sor ki için rahat etsin inanılmaz yardımcı oluyorlar... gerçi ben anatlia hakkında bilgi sahibi değilim... hiç olumsuz düşünme herşey yolunda gidecek ve sen beeişine kavuşacaksın öyle düşün... ben hep : ben buraya bebeğimi almaya geldim başka şansım yok diye inandım ve allahın da izniyle oldu şükürler olsun....
kanyapıcı şeyler yiyorum ama nafile hamileliğin ilerleryen dönemlerinde kan düşüyor bebeğin ihtiyacı arttıkça...
benim ailemde ankarada yaşıyor bizde ankaralı olduk, benim doğum yerimde ankara :)))

kızz cadııı,kurdadamı konun vardı,görmemişim,az önce gezinirken gördüm,seni çokseviyorum,tabi batuşumu en çoooooooooooooooooooooookkk

aaa teyzesi bu konu uzun zamandır var bebeğimi beklerken başladım yazmaya...
bende seni seviyoum canım benim, batucuk da seni seviyorrrrrrrrrrrrrrr

canım oğlum benimmmmmm
beni yine üzüyorsun bak neden kıpırdamıyorsun sen
annem geçen gece bana kızdın mı yoksa?
artık yat uyu bende uyuyum dedim sana
o gün bugündür pek hareketin yok
tamam kpırdıyorsun ama öyle değil
beni üzüyorsun (((
sana bir daha birşey demeyeceğim sen yeterki kıpırda ben uyumasam da olur
ama böyle yapınca huzursuz oluyorum oğlum ben
sebi çok seviyorum bebeğim üzme anneni lütfen

anladığına sevindim canım:)))bugün gittim kan oultrason derken,kan sonucum için bekledim iğnelerin dozu çin bekledim,hocaylada görüştüm,içim rahatladı e2 düşmüş iyi dediler,puregona başladım,artık bunda sonra tama hazırım tedaviye inşaallah,toplama transfere nasip olurum inşaallah.aklıma takılanı sordum hocanın yanında biraz heyecanlanıyorum amaaynen bende lavaboda aynaya baktım ve bebğini alıp gidecksin inşaallah dedim kendimebende ankara doğumluyum,24 yaşına kadar burdaydım,6sene olucak burdan ayrıldım ama dön dolaş bebeğimi doğduğum,sevdiğim şehiren almaya geldim umarım olur ve kucağıma alırım

:))) ohhh güzel haberlerle gelmişsin maşallah... bak güzel düşününce herşey yoluna nasılda giriyor ... bende puregon kullanmıştım işe yaradı umarım sende de yarayacak ve güzel haberini alacağım :)))) sor canım çekinme ne istiyorsan sor ve öğren kendi kendini yemek yerine onların başının etini ye :) sen kendini allaha teslim et canım rabbim ne eylerse güzel eyler yeterki rahat ve huzurlu ol, en önemlisi inançlı ve umutlu ol.... aferin sana bak ilk telkini vermişsin kendine alacaksın bebeğin orada seni bekleyecek bölünecek kaliteli kaliteli olacak inşallah... demek sende 30 yaşındasın bak bir ortak yan daha :) bende aynı şeyleri düşünmüştüm benim bebeğimde ankaralı olacak dedim :) inşalah olacak ve kucağına alacaksın canım benimmmmmm......

:))) ohhh güzel haberlerle gelmişsin maşallah... bak güzel düşününce herşey yoluna nasılda giriyor ... bende puregon kullanmıştım işe yaradı umarım sende de yarayacak ve güzel haberini alacağım :)))) sor canım çekinme ne istiyorsan sor ve öğren kendi kendini yemek yerine onların başının etini ye :) sen kendini allaha teslim et canım rabbim ne eylerse güzel eyler yeterki rahat ve huzurlu ol, en önemlisi inançlı ve umutlu ol.... aferin sana bak ilk telkini vermişsin kendine alacaksın bebeğin orada seni bekleyecek bölünecek kaliteli kaliteli olacak inşallah... demek sende 30 yaşındasın bak bir ortak yan daha :) bende aynı şeyleri düşünmüştüm benim bebeğimde ankaralı olacak dedim :) inşalah olacak ve kucağına alacaksın canım benimmmmmm......

canım oğlum dün sana yazamadım çünkü yeni evimizi temizletmeye gittik
ama çok yorucu ve sıkıcı bir gündü evde istediğim gibi temizlenmedi
neyse öyle ya da böyle yarım yamalak temizlenmişte olsa evimiz bizim
seninle dün yine serumumuzu almaya gittik
işte o zaman 1 saat kadar yatarak dinlendik
ha birde yemeğe çıktık babayla :)
yorucu bir gündü senide yorduk bebeğim
ama bugün dinleneceğiz
birazdan duş alacağız missssss gibi olacağız bebeğim :)
rabbim seni nazarlardan korusun inşallah

benim yaramas oğlum nasılmış bakalım...
ay yavrummmm benimmm seni çok seviyorum bennnn
evimizi toparlamaya çalışıyoruz seni ve beni yormak istemiyor baban
yazık bu nedenle o çok daha fazla yoruluyor
kıyamıyorum ben onaaaaaa
sende nasıl kıvrıla kıvrıla hareket ediyorsun
beni çok şaşırtıyorsun :))))
içeride artık sıkışmaya başladın değil mi bebeğim
yerin daraldı ama sabret yavrum 1,5 ay sonra
bizlere merhaba diyeceksin allahın izniyle
ve biz seni çok seveceğiz rahat ettireceğiz :)
seni çok merak ediyoruz babanda artık çok daha heyecanlı
özlemle seni bekliyoruz annecimmmm

serumumuzu aldık geldik annecim
yarasın sana da bana yavrum
kan olsun can olsun inşallahhhhhh

annecim bugün biraz rahatsızlandım
sabahtan bu tarafa midem bulanıyor
ne yaptıysam olmadı geçmedi
başımda ağrıyor
az önce babaannen aradı onunla konuştuk
herkes artık seni çok merak ediyor
bende benim oğlum çok yakışıklı diyorum
dombik dombik diyorum :)
beni yanıltma sakın tamam mı yavrum
seni çok seviyoruz hepimiz....

canım oğlum benimmmmmmm
bugün erkenden uyandırdın beni :)
sonrada baban aradı izin vermediniz bana bugün
baba oğul çalıştınız valla...
babanın işlerinden hala haber yok öyle ayakta bekliyoruz
ev inanılmaz bir an önce taşınasak diyoruz
daha alışveriş yapacağız değil mi bebeğim:)
annen sana ciciler alacak
kendine ciciler alacak
babaya azcık harcattıralım

bebeğim annesinin cennet kokulusu....
seni çok seviyorum annem benim
pamuk pamuk ellerini öpmeme, bocuk gibi parmaklarını ısırmama az kaldı
seni nasıl seviyorum bir bilsen
sende gelmek için hazırlıklara başladın mı meleğim?
biz senin için ciciler alarak yapıyoruz hazırlığımızı
sen neler yapıyorsun acaba?
annemmmm yakışıklı oğlum inşallah kolayca kavuşurum sana
doğum beni düşündürmeye başladı
artık rüyalarıma bile giriyor :)))
seni görmüyorum ama kendi halimi hiç sorma
her gün doğuruyorum neredeyse
o gün o büyük gün inşallah kolay geçer
seninle kavuşmamız şölen gibi olacak
vuslata az kaldı bebeğim
artık 50nin altına indik
önümüzdeki ay kollarımdasın allahın izniyle
rabbim seni de tüm bebekleri de korusun inşallah

Allahın izniyle alacaksın kollarına canım...yazın beni çok duygulandırdı,benimde puregonda 7.günüm yumoşlarım iyi 1-2 gün sonra iğne işim bitecek gibi:))duygusal birinsanım böyle edebi yazılar bende yazarım kesin inşallahbunalrı bir deftere falan yazsan bebğin okur daha orjinal olurdu:)bu teknolojik dünyada..belkide yazıyosundur,ALLAHIM banada nasip et bebeğimi çok bekliyorumseveceksin pamuğunu,kuzunu annesiiii inşaallah..RABBİM TÜM HASRET ÇEKENLERE YAŞATSIN,TATTIRSIN,ÖPTÜRSÜN PAMUK ELLERİ,YANAKLARI,KOKLATSIN MİSSS KOKULARI....(Görümcemin bebeği odu kucağım aldım sadece kokladım öpmeye kıyamadım,koklarken okadar içim yandıki dedimki;rabbim beni bu kokudan mahrum bırakma yalvarırım)

Son düzenleme:

amin canım duaların için teşekkür ederim
sende yazacaksın canım inşallah hatta başlayabilirsin bence :)
ben burada yazdıklarımın çıktısını almayı düşünüyorum
yazmadım başka bir yere çünkü ne kadar beklediğimi
onu kimlerle paylaştığımı görsün istiyorum :)
doğduktan sonra yazmayı düşünüyorum deftere
tabi zamanım olursa :)
ne güzel senin yumişlerde büyümüş maşallah onlara
az kalmış iğnelerin sende büyük güne yaklaştın desene
inşallah canım rabbim sana da nasip edecek
sen iste ,inan,dua et ve kendini rabbime teslim et
pimpirik yapma ,rahat olmaya çalış
tamam şimdi çok zor gibi geliyor ama faydasını ben gördüm bak
ayy canım inşallah oğluşumu öpmek koklamak nasip olur
yüce rabbim bu duyguları tüm anne olmak isteyenlere tattırsın inşallah
canımmmmm sende beni duygulandırdın şimdi
rabbim sana da nasip edecek o kokuyu inşallah
dualarım seninle canım
senin yumişlerden haberdar etmeyi unutma

oğluşummmm, ömrümmmmmm. canımmmmmm
günaydın bebeğim gerçi sen bugün benden erken kalktın
annecim kalk günaydın dedin ama
tembel annen ancak kalkabildi yavrum :)
zaten rabbim nasip ederse 6 hafta sonra benimlesin
ondan sonra zor uyutursun diyorum ama bakalım
acaba uykuyu seven bir bebek mi olacaksın yoksa tam tersi mi :)
annende babanda seviyor ama bakalım sen nasıl olacaksın
sen gelde hayırlısıyla biz uykusuz kalırız aşkım benim
zaten yıllarca bunun için uğraşmadık mı biz
hazırız annecim biz sen sağlıcakla gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…