merhaba öncelikle tebrik ediyorum bebeğinle hayırlı sağlıklı ömürler diliyorumuzun zamandır ara ara bakıyorum bıkmadan usanmadan hergün yazıyorsun...anladım ki beni ancak senin gibiler iyi anlayabilir...bende 6 yıldır hasret çekiyorum olursa bir mucize olucak ve bunu bende senin gibi ilan edicem herkeze o günü sabırla beklicem...peki bebeğin olduktan sonra herşey düzeldimi içindeki boşluk tamamen kapandımı...neler değişti anlatabilirmisin teşekkürler...
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun,
rabbim sana da hikayeni yazmanı nasip etsin
ben başladım ve hikayemin devamı geldi şükürler olsun
bende hergün olmasada elimden geldiğince yazmaya çalıştım
her gün 1 satırda olsa yazmak beni rahatlattı
bende bebeğim için bekledim 5. yılda geldi oğluşum
rabbim sana da mucizesini gösterecek inşallah
bebek olduktan sonra inan herşeyi unutuyorsun tüm dünyan o oluyor
ilk başlarda o kadar istememe rağmen emziremediğim için ben bu bebeğe bakamam diye çok ağladım :)
istemek ve bebek bakımı çok ayrıymış benden söylemesi hele benim gibi pimpirik bir tipsen :))))
sende yazacaksın ve bende zevkle okuyacağım inşallah
tedavini bile unutuyorsun şimdi bazen ilk yazımı okuyorum
ben hangi ilaca ne zaman başlamıştım diye
çekerken herşey zor insanız hepimiz katlanamıyoruz bazen
ama olunca çektiğin tüm sıkıntılar geçiyor inan
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
seninde <özlemin> son bulsun :))))
teşekkürler güzel dileklerin için bende kromozom bozukluğu var ve biliyosun gnetik sorunların tedavisi yok ancak pgd tanılı tüp bebek yani genetik ayrıştırma sağlam embriyo transferi ile mümkün belki.ben onuda yaptırdım ama 2 embriyoda bozuk çıktı daha öncede 4 tane kaybettim...şimdi ise doğal gebeliğe karar verdim yine korka korka sağlıksız bir bebk olma ihtimali de var allah korusun....ben Allahıma sığınıp doğal gebeliğe karar verdim şüphesiz ki Allahın mucizeleri kudretindendir..bütün dünyam bu oldu sanki başka hiç bişi düşünemiyorum ağlıyorum hep bebkleri ve hamileleri görünce...böyle tuhahım işte....
canım rabbim büyük hiç öyle düşünme , ne kadar zaman uğraşıp olmayıp kendiliğinden olan kimbilir ne kadar hikaye okumuşuzdur, neden bu hikayelerden biri senin olmasın ki :))))
benim daha önce kendiliğinden gelişen bir gebeliğim vardı herşeyde yolundaydı ama 3. ayda karnımda öldü malesef
ankaradaki drum bana bende senin gibi düşünüp sormuştum acaba normal değil miydi diye o da bana sağlıksız sperm ve yumurta zaten döllenme kabiliyetine sahip değildir ,senin gelişim aşamasında bir sorun olmutur demişti,yani allah korusun öyle birşey olur diye düşünme, seni anlıyorum ben hamile kalan arkadaşlarımada kzııyordum sanki bana nispet yapıyorlar gibi geliyordu böyle bir manyaklık var mı ya :))))
teşekkürler..........inşallah diliyorum Allahtan benimde hayırlı ve sağlıklı bir evladım olur....30 yaşındayım 6 yılllık evliyim 4 yılıdır uğraşıyorum ne acılar çektim kürtajlar,filmler,histeroskopiler sonra tüp bebek vs....Allahım görüyor umarım acılarım son bulur.....
Bu konuda yazdıklarınızı mutlaka bilgisayara bir yerlere kopyalayın. Sonra çıktısını alın.. Çok güzel bir günlük
Sabahtan beri ağlamaktangözlerim şişti.Sabah bi arkadaşım hamilelik haberini aldım.Çok sevindim ama içim cızz etti..Benimde yok bebeğim bende istiyorum.Artık duygularımı bastıramıyorum.Sokakta hamile birini görsem gözlerim doluyor...Çok üzüyorum kendimi farkındayım ama eldende bişey gelmiyor.Bugün artıksanırım anne olamıcam derken tevafuk senin yazını okudum.İşte ozaman dedimki birtek ben değilmişim.Umutsuzluklarımı götürdü okuduğum yazıların,yerine yeni umutlar getirdi yüreğime...Rabbim yalnız senden istiyor ve dileniyorum..Bana ve benim gibi anne olmayı hasretle bekleyen tüm herkese bu güzel ve kutsal duyguyu ne olur yaşat...Dualarlaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?