Sabahtan beri ağlamaktangözlerim şişti.Sabah bi arkadaşım hamilelik haberini aldım.Çok sevindim ama içim cızz etti..Benimde yok bebeğim bende istiyorum.Artık duygularımı bastıramıyorum.Sokakta hamile birini görsem gözlerim doluyor...Çok üzüyorum kendimi farkındayım ama eldende bişey gelmiyor.Bugün artıksanırım anne olamıcam derken tevafuk senin yazını okudum.İşte ozaman dedimki birtek ben değilmişim.Umutsuzluklarımı götürdü okuduğum yazıların,yerine yeni umutlar getirdi yüreğime...Rabbim yalnız senden istiyor ve dileniyorum..Bana ve benim gibi anne olmayı hasretle bekleyen tüm herkese bu güzel ve kutsal duyguyu ne olur yaşat...Dualarlaaaa...
rabbim bu güzel gecede isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eyle inşallahhhhh
herkesin berat kandili mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah
bebişim bugün sana çok güzel bir haberim var
pınar teyzenin oğluşu deniz dünyaya gelmiş :)
maşallah tam tosuncukmuş 4 kilonun üstünde :)
şimdi seninle ilk koklaştığımız günü hatırladımda
hem çok mutluydum hemde bol acılı :)))
zaman ne çabuk geçmiş bebeğim sen 2 ayını bitirdin bile
abi ol sen canım benim
ama yaramaz bir abi :)
uyku nedir bilmiyorsun maşallah ancak yattın
ama ne kadar uyursun bilemiyorum tabi :)
seni çok seviyorum canım annem benim
canım benim kıyamam sana ,sende hamile haberini vereceksin hiç merak etme, sadece günü gelmemiş buna inan, hayırlı gün o zaman işte ve bunu rabbimden başkası bilemiyor, sen inan ve duanı et o güzel gün mutlaka gelecek... bende senin gibiydim her ay dene ve hüsranla karşılaş ağla ağla bitap düşüyordum, ne hamile ,ne bebek hiçbirine tahammülüm yoktu hatta hamile kalanlar sanki bana inadına kalmış gibi geliyorduelden gelen birşey yok malesef .... eşim veteriner hekim bilirsin hayvanlarada aşılama yaparlar her yaptığı tutuyorrdu bir ara inekleri, bir keresindede eşimin teyzesinin balkonunda yumurtasının üstünde oturmuş güvercini, yine birkeresinde doğum yapan köpeğimizi kıskanmışlığım var ben tam delirmek üzereydim yemin ederim (((
yazımla sana umut olabildiysem ne mutlu bana canım, tabiki tek sen değilsin bak benim gibi manyaklarda var :))))
inşallah bu güzel gecede tüm dualar kabul olur ,güzel haberini paylaşman dileğiyle ....
selm şöle girip bakayım dedim topiğe napıyomuş tatlı annecik ve oğluşu diye pıanr teze nin bebesi olmuş hemde ismi deniz tesadüfe bak benimde ismim pınar oğluşumda deniz ufacık denizede sağlıklı upuzuun bir ömür nasip etsin rabbim inş .
bu arada senin oğluş biraz nazlı niyazlı galiba allah kolaylık versin canım belki altı aydan sonra değişir .. bizimki öyle oldu benim paşa altı aya kadar hep uyudu dinlendi emzirmeye zor uyandırdım .. hatta annem ilk haftalarda korkup nefesini dinlermiş tıpkı benim gibi bebek iyimi diye amaa altı ayından sonra oldu bi atom karınca bi yaramaz bi yaramaz ki sorma meğer paşam enerji topluyomuşsağlıkları yerinde olsunda napalım öle böle büyütecez işte paşanı öptüm kokladım o tombik yanaklarından
İnş canım inşşş.Duadan başka malesef elden bişey gelmiyor.Aynen senin yaşadıklarını bende yaşıyorum sanki herkes nispet yapıyormuş gibi geliyor.Bir çok arkadaşımın doğumunda yanında bulundum.Eşim hastaneden çıkarmaya felan yardımcı olarak gitti.Geçenlerde bi arkadaşı eee hadi hep sen birilerine yardBım ediyorsun hadi bizde senin bebeğine yardım edelim diyince artık dayanamadım başladım ağlamaya.Tabi o kişide çok üzüldü...Hiçbir akrabamla görüşmek istemiyorum,hiçbir arkadaşımla görüşmek istemiyorum.Görür görmez kurulu saat gibi ee artık sizde yapın bitane,darısı sizin başınıza,doktora gidiyormusunuz,problem kimde gibi sorulara çok sıkıldım.Artık hiçbirine cevap vermiyorum çok kırıcı bi insan oldum...Anlayacağın kendimi tanıyamaz oldum...Gelecek biliyorum ama ne olur çok bekletmeden gelsin artık...Ben onu çok özlüyorum ..kollarım çok boş...YÜREĞİM onun sevgisiyle atmasını isitorum...
Canım sendende allah razı olsun...Çok güzel motive ediyorsun....Rabbim bebeğinle ve eşinle sağlıklı bir ömür diliyorum...
öyle canım elden gelen birşey yok malesef duadan başka rabbim büyük hayırlı bir zamanda kabul edecek ve verecektir senin o güzel yüreğinde bebişinin sevgisiyle atacaktır inan... yaşanılanlar kolay değil biliyorum hepsini bizde yaşadık hadi hadi diyenler ya inadına ya da bilmeden kırdılar bizi de... kıyamam sana ağlama ne olur inşallah herşey çok güzel olacak ve yolunda gidecek... bende senin gibiydim çevremdekileri azarlamakla geçiyordu ömrüm eee onlarda kışınıyordu hani :) inşallah bekletmeden gelecek rabbim bir an önce şu güzel günlerde nasip eylesin inşallah....
alah sendende razı olsun canım ne demek, motive edebildiysem ne mutlu bana... çok teşekkür ederim canım darısı sana ennnnn kısa zamanda inşallahhhhhhhhhhhh
Sağol canım çok tatlısın rabbim herkesin yüreğine göre hakkında hayırlı olanları versin...Yol arkadaşlarımmm canlarım benim iyiki hepiniz varsınız.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?