Özlem'in Özlem'i

canım benim kıyamam sana ,sende hamile haberini vereceksin hiç merak etme, sadece günü gelmemiş buna inan, hayırlı gün o zaman işte ve bunu rabbimden başkası bilemiyor, sen inan ve duanı et o güzel gün mutlaka gelecek... bende senin gibiydim her ay dene ve hüsranla karşılaş ağla ağla bitap düşüyordum, ne hamile ,ne bebek hiçbirine tahammülüm yoktu hatta hamile kalanlar sanki bana inadına kalmış gibi geliyordu elden gelen birşey yok malesef .... eşim veteriner hekim bilirsin hayvanlarada aşılama yaparlar her yaptığı tutuyorrdu bir ara inekleri, bir keresindede eşimin teyzesinin balkonunda yumurtasının üstünde oturmuş güvercini, yine birkeresinde doğum yapan köpeğimizi kıskanmışlığım var ben tam delirmek üzereydim yemin ederim (((
yazımla sana umut olabildiysem ne mutlu bana canım, tabiki tek sen değilsin bak benim gibi manyaklarda var :))))
inşallah bu güzel gecede tüm dualar kabul olur ,güzel haberini paylaşman dileğiyle ....

annem ynine mızıldanıp duruyorsun bu saatler baba saati
baban çıldırmış durumda ben ne yapıyorsam hergün :)))
şimdi sana masaj yapıyor sözde duracaksın hadi bakalım kolay gelsin ne diyeyim
sana da babanada :)))))
seni çok seviyorum canım bebeğim

rabbim bu güzel gecede isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eyle inşallahhhhh
herkesin berat kandili mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah

oğluşum dün yazamadım çünkü çok mızmızdın
babanında benimde canımıza okudun
sonra markete alışverişe gittik
oradanda emir bebeği görmeye
daha minicik sende öyleymişsin ya :)
büyüdün abi oldun sen canım yavrum
bugün yine mızıldanıp duruyorsun ne yapsak mutlu edemiyoruz seni
bir takla atmadığımız kaldı onuda yaparız az kaldı :))))
ne olursa olsun sen iyi ol,sağlıklı ol biz herşeye razıyız
seni çok seviyoruz anneciğimmmmmmmmmmm

selm şöle girip bakayım dedim topiğe napıyomuş tatlı annecik ve oğluşu diye pıanr teze nin bebesi olmuş hemde ismi deniz tesadüfe bak benimde ismim pınar oğluşumda deniz ufacık denizede sağlıklı upuzuun bir ömür nasip etsin rabbim inş .
bu arada senin oğluş biraz nazlı niyazlı galiba allah kolaylık versin canım belki altı aydan sonra değişir .. bizimki öyle oldu benim paşa altı aya kadar hep uyudu dinlendi emzirmeye zor uyandırdım .. hatta annem ilk haftalarda korkup nefesini dinlermiş tıpkı benim gibi bebek iyimi diye amaa altı ayından sonra oldu bi atom karınca bi yaramaz bi yaramaz ki sorma meğer paşam enerji topluyomuş sağlıkları yerinde olsunda napalım öle böle büyütecez işte paşanı öptüm kokladım o tombik yanaklarından

İnş canım inşşş.Duadan başka malesef elden bişey gelmiyor.Aynen senin yaşadıklarını bende yaşıyorum sanki herkes nispet yapıyormuş gibi geliyor.Bir çok arkadaşımın doğumunda yanında bulundum.Eşim hastaneden çıkarmaya felan yardımcı olarak gitti.Geçenlerde bi arkadaşı eee hadi hep sen birilerine yardBım ediyorsun hadi bizde senin bebeğine yardım edelim diyince artık dayanamadım başladım ağlamaya.Tabi o kişide çok üzüldü...Hiçbir akrabamla görüşmek istemiyorum,hiçbir arkadaşımla görüşmek istemiyorum.Görür görmez kurulu saat gibi ee artık sizde yapın bitane,darısı sizin başınıza,doktora gidiyormusunuz,problem kimde gibi sorulara çok sıkıldım.Artık hiçbirine cevap vermiyorum çok kırıcı bi insan oldum...Anlayacağın kendimi tanıyamaz oldum...Gelecek biliyorum ama ne olur çok bekletmeden gelsin artık...Ben onu çok özlüyorum ..kollarım çok boş...YÜREĞİM onun sevgisiyle atmasını isitorum...
Canım sendende allah razı olsun...Çok güzel motive ediyorsun....Rabbim bebeğinle ve eşinle sağlıklı bir ömür diliyorum...

aaa canım hoşgeldin :)
demek analı oğullu aynı isimler ha tesadüfe bak sen ne güzel... amin canım rabbim hepimizin yavrusuna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah....
hemde ne nazlı bir görsen kız olsa bu kadar süzülürdü inan :) ay seninki ne iyiymiş ya ben onu bırakıp ev işi bile yapamıyorum düşün yani, sallıyorum uyutuyorum yerine yatırdığım gibi gözlerini açıyor şimdilik çalışmıyorum ama eylülde seminerler başlayınca ne yapacağım bilemiyorum ,ücretsiz izin falan alacağım sanırım... maşallah seninki iyi enerji depolamış desene ,neyse bizimki harcıyor en azından :))))) öyle canım sağlıkları yernde olsunda, bende denizimizi öpüyorum kocamannnnn

öyle canım elden gelen birşey yok malesef duadan başka rabbim büyük hayırlı bir zamanda kabul edecek ve verecektir senin o güzel yüreğinde bebişinin sevgisiyle atacaktır inan... yaşanılanlar kolay değil biliyorum hepsini bizde yaşadık hadi hadi diyenler ya inadına ya da bilmeden kırdılar bizi de... kıyamam sana ağlama ne olur inşallah herşey çok güzel olacak ve yolunda gidecek... bende senin gibiydim çevremdekileri azarlamakla geçiyordu ömrüm eee onlarda kışınıyordu hani :) inşallah bekletmeden gelecek rabbim bir an önce şu güzel günlerde nasip eylesin inşallah....
alah sendende razı olsun canım ne demek, motive edebildiysem ne mutlu bana... çok teşekkür ederim canım darısı sana ennnnn kısa zamanda inşallahhhhhhhhhhhh

anneciğimmm canım kuzum benim
bugün beni çok üzmedin ama tabi bu üzmeyeceğin anlamına gelmiyor:)))
sen bugün ağlamadın pek gerçi hep kucağımdaydın
iş miş yapamadım baban gelince yaptım yemekleri
sayende kocişim aç kalıyor :)))
her zaman hazır olurdu yemeğim sen gelince herşey değişti
düzen diye birşey yok hemde hiçbir şeyde :)
ama sen iyi ol ,mutlu ol bu bize yetiyor canım oğluşum
sen şimdi babanlasın oynuyorsun
seni çoooooooooooooook seviyorum yakışıklım benim

Sağol canım çok tatlısın rabbim herkesin yüreğine göre hakkında hayırlı olanları versin...Yol arkadaşlarımmm canlarım benim iyiki hepiniz varsınız.......

Sağol canım çok tatlısın rabbim herkesin yüreğine göre hakkında hayırlı olanları versin...Yol arkadaşlarımmm canlarım benim iyiki hepiniz varsınız.......

o senin tatlılığın canım benim, amin sağolasın rabbim hepimizin gönlüne göre versin, sende iyi ki varsın tatlım...

canım oğluşumla azcık çıktık gezdik bugün
babamız işten gelince çıkardı bizi
ama ne sıcak ya insan bunalıyor çocuk ne yapsın
bahar ayları iyiydi ne güzel ya
soğuğuda sıcağıda sevmem ben
hele çocukla sıcakta hiç çekilmiyor
şimdi babası mamasını veriyor debelene debelene :)))
neyse alışacaklar canımmmmmmmmmm :)

annesinin kuzusu uyuyor şimdi bende fırsat bu fırsat deyip geldim
yemeğimizi yaptım baban gelince yoksa sen durmuyorsun :)
ne olursa olsun senin sevgin başka ama
açta kalsam uykusuzda kalsam hiççççç umrumda değil
varım yoğum herşeyim sensin benim
bizim dünyamıza güneş gibi doğdun bebeğim
rabbim sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
tüm bebişlere tabi :))))
şimdi sen uyurken tırnaklarını kestim
en korkarak yaptığım iş bu korkuyorumacıtırım diye
birde bugün sabahtan babanın üstüne işemişsin, yetmedi öğlende kakanı yaptın :)
nedir bu adamcağızın senden çektiği yahu :)
kokuna bile kurban olurum annemmmm ,canım benim
seni çok ama çok seviyorum bal köpüğüm benim

valla seni dışarı çıkarmayacağım kime gidip gelsek o akşam çıldırmış gibi ağlıyorsun nazar mı değiyor ne
sakinleştirmek için çok uğraştı baban ama başaramadı
sen beni özlemişsin bal köpüğüm benim :)
biraz altını açtım çok mutlu oluyorsun o zaman
emzirdim ve salladım uyuttum seni annecim
sen şimdi melekler gibi uyurken ben balkonda bunları yazıyorum sana
yarında apartmandakiler görmeye geleceklermiş seni
yarın benim için çok zor bir gün olacak
çünkü kimseyi tanımıyorum ve yardım edecek kimsem yok
allah inşllah bu iştende yüzümüzün akıyla çıkmamızı sağlar
inşallah benim stresim sana geçmez ve sende huzurlu olursun
yoksa iişim çok zor çoooooooooooooooooooooooook

canım yavrum bugün geç kaldım
misafirlerimiz vardı seni görmeye geldiler
sen durmadın tabi o ayrı
herkes kendi işini kend gördü sayende :)
beni mahçup ettin şimdiden :)
ama ben seni çoooooooooooook seviyorum canım

anneciğim bugün yine pek mzımızsın
ben sana yeni çizelge yaptım kocaman oldun canım sen :)
birazdan yemek yiyip dışarı çıkacağız
sen mamanı yedin ,emdin ama hala huzursuzsun
dün parka gittik oturmamızla kalkmamız bir oldu durmadın çünkü
neyse alışveriş yapalım dedik onu da becermedik sayende :)
şimdi yine neyimize güvenerek çıkacaksak çıkacağız bakalım :)

aneciğim bugün mızmızdın yine sanırım hastasın azcık
yazamadım sana iyi geceler bitanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…