- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
Arkadaşlar daha önceki konumda bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.Sizinle paylaştıktan sonra kendimi çok iyi hissetmeye başlamıştım ama bu aralar özlem çok ağır basıyobana yaşattıklarının beni ne kadar üzdüğünün farkındayım değmiyo biliyorum..Ama sevgilim değil ki kocamdı yaa 2 buçuk sene aynı yastığa başkoyduk biz..Şimdi bu yanlızlıkta boğuluyorum..
ikidir rüyama giriyo parmağında yüzükle görüyorum bizim söz yüzüğümüzle hemde hayır olsun diyorum..Geçmişi unutup önüme bakmak istiyorum ama yapamıyorum evde,işte her yerde çok mutsuzum napıcam ben((
neden boşanmıştınız?
hayatta geçmeyen acı yoktur ve en büyük acı evlat acısıdır. (allah yaşatmasın)
düşünmemeye, kendini oyalamaya odaklan.
Yaz geliyor, kültür turları var, onlardan birine mutlaka git. çok çok eğlenceli oluyor.
Ayrıca çok yorucu oluyor ve hiçbirşey düşünmeye zamanın kalmıyor.
Her boş anını doldurmaya bak. Spora yazıl, elişi kurslarına git, neşeli şarkılar dinle...
eski konunu okuduğumda haıtladım canım daha önce okumuştum ama yazmamıştım. şuan acı çekiyorsun ama zamanla bu geçecektir. O sana çok haksız davranmış bunu düşünüp güç bulmaya çalış diyeceğim ama biliyorum yapması kolay değil ama inan imkansız da değil..
Allah'a inan, ona sığın canım herşeyde bir hayır vardır, bunda da bir hayır vardır inşallah hakettiğin mutluluğu allah karşına çıkaracaktır. Bunu dile.. Ama tabiki zaman gerekecek.. Inan ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah yanında olacaktır inşalah..
Kadin erkek iliskisinde dogrulugunu kesin bildigim birsey vardir.
Eger evlilik, iliski bitme noktasina gelmisse ve bitmisse, kadin yada erkekten hangisi geriye döner bakar ve digerine dönüp " seni seviyorum, gitme, tekrar birarada olalim" gibi seyler söylerse, diger tarfin yükünüde alir, onun acilarinida alir sirtina.
Iki tarafta kendi acisini cekecekken, iki tarafta kendi ile yüzlesecekken, bir taraf digerine " gitme " derse, karsidaki tüy gibi hafifler.Cünkü istese tekrar dönebilecektir.
O an bitmistir onun acilari. Karsi taraf yüklenmistir onun acilarini ve acisi katlanmistir. Hem ayrilir aci ceker hem de istenmiyen olur ve o aciyida yasar.
Bugüne kadar hata yapmissiniz, bugünden sonra toplayin kendinizi, mademki " bitti " dediniz ve birlikte aldiniz karari, simdi güylü olun ve önünüze bakin.
Kadin erkek iliskisinde dogrulugunu kesin bildigim birsey vardir.
Eger evlilik, iliski bitme noktasina gelmisse ve bitmisse, kadin yada erkekten hangisi geriye döner bakar ve digerine dönüp " seni seviyorum, gitme, tekrar birarada olalim" gibi seyler söylerse, diger tarfin yükünüde alir, onun acilarinida alir sirtina.
Iki tarafta kendi acisini cekecekken, iki tarafta kendi ile yüzlesecekken, bir taraf digerine " gitme " derse, karsidaki tüy gibi hafifler.Cünkü istese tekrar dönebilecektir.
O an bitmistir onun acilari. Karsi taraf yüklenmistir onun acilarini ve acisi katlanmistir. Hem ayrilir aci ceker hem de istenmiyen olur ve o aciyida yasar.
Bugüne kadar hata yapmissiniz, bugünden sonra toplayin kendinizi, mademki " bitti " dediniz ve birlikte aldiniz karari, simdi güylü olun ve önünüze bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?