Özlüyorum

Annem mi o asla başka eve çıkmama izin vermez ama maddi olarak bunu ben sağlarsam zaten onu dinlemem. Aile apartmanında dönersem eğer ne çalışabilirim nede okuyabilirim, direk hadi evlen evlen demeye başlarlar
Himm o zaman iş arayın kendinize

Yada olana razı olucaksiniz

Ablam mı 200lira vermişti bir ay önce . Diyorum ya bu durumdan o son derece mutlu, haftanın iki günü okula gidiyorum onun dışında hep evdeyim. Misafir miyim değilim, ev sahibi ben miyim hiç değil. Bakıcı bulacaktı bir ara pandemi var dedi onu da erteledi.

Keşke siz de değil mi sözcüğündeki mi soru ekini bizlerde sözcüğündeki de bağlacını ayrı yazsaydınız yani buradan anlaşılıyor ki hepimiz yazım hataları yapabiliyoruz ama bence birbirimizi uyarmak doğrusunu öğrenmek de güzel

Sen ser bütün işi bir hafta yemek yapma bulaşıkları yıkama hastayım de yat bak ablan hala memnun oluyormu senden

Uzun süreli ablasının evinde kalıyosa konu sahibi de barınma ve yemek parası vermesi gerekir sizin bakış açınızla

Konu sahibi ailenizin yanında kalmak istemiyorsunuz ablanızın yanında da yine şikayet ediyosunz aynı evde kalınıyorsa tabi ki ev süpürülecek. Akşama kadar gezip akşam çalışan ablanızdan yemek beklemezsiniz heralde. Yani bana çok çok garip gelmedi ablanın yarına şu yemeği yap demesi..
Tabi istediğinz hayat bu olmayabilir. İnşallah en kısa zamanda çalışır kendi evinize geçer rahat edersiniz

Pandemi dönemi nedeniyle aramadım. Asistanlık gibi bir iş teklifi geldi onu da ben kabul etmedim.
turkiyede yuksek lisans cok yogun gecmiyor benim bildigim. ozellikle online oldugu donemde hic yani. eger imkan olsa yani okey calismiyorsunuz ama evde research yapiyorsunuz falan gibi bir durum olsa tamam calismamak mantikli derdim. su an icin bence mantikli degil calismamaniz. yani evde ablanizin hizmetine bakacaginiza asistanlik yapin en azindan para kazanirsiniz, belki ayri eve cikarsiniz. bol sans.

Isı gücü yaptıracak biri bulunursa bu hayat böyle gider. Git iş bul. Ablanın hizmetçisi olma. Sonra bu geçen yıllar geri gelmeyecek. Ablan da iyi hizmetçi bulmuş. Üzüldüm size. Lütfen bu hayatı kabullenme.

Asla zaten kabullenmiyorum ama şu pandemi kendi ayaklarımın üzerinde duracak maddi gücü kazanana kadar idare etmem gerek.

boşver bunları arkadaşın konusuna odaklan

Normal diyorsunuz yani . barınma ya bu kadar şey çok değilmi ? Eve yardımcı tutsan temizlik yaparım çocuk bakmam diyor dadı tutsan çocuk bakarım yemek yapmam diyor .. ama barınma ya herşeyi istemek normal sizce ilginç..

Aynen öyle, birisi ile görüşmüş sadece salonu haftada bir süpürürüm yemek yapmam demiş. sigorta istiyor diye kabul etmedim dedi.

Başkasının. İstediği gibi değil, kendi istediğim gibi yaşayabilmek
Benim böyle bir tanıdığım vardı...Kızın üstünde acayip bir baskı oluşturuyorlardı. Başka yerde kalamazsın başka şehre gidemezsin vb. Kız mecbur üniv. ailesinin şehrinde okudu.yine baskiyla orada y.lisans yaptı. yaş oldu 25-26. Bu seferde evlenmeden bu evden çıkamazsın akşam ezanı okunmadan evde olacaksın...
Kız bir cinnet geçirdi ayrıldı evden iş buldu. Ailesi 3-5 ay küstü ama şimdi can ciğer kuzu sarması. Kız cinnete baglayinca değer kazandı resmen.

bu arada ankarada hangi okulda yuz yuze egitim var? bilkentte vardi sonra o da bitti benim bildigim.

bölümünüz ne? ne üzerine yl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…