Özlüyorum

bebeqim__05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
36
1
36
İstanbul
kızlar çok seviyorum ama maalesef imkansız biri. benim için sadece 'değerli bir arkadaş' olarak kalmak zorunda.. görüşüyoruz ama çok nadir,1-2 ayda bir faln. çok özlüyorum onu 2 yıldır hiç vazgeçmedim :'( arkadaşlığımızdan yana şikayetim yok bu kadarıylada mutluyum ama dediğim gibi çok özlüyorum. dostlarımada içimi dökemediğim için sizinle paylaşmak istedim..

Nasıl yani anlamadım? Yakın arkadaşı teklif etmişse ne olacak yani? Siz tercihinizi sevdiğinizden yana yapın??

cok sacma, arkadasi sizi seviyor olabilir ama sizde onu seviyorsunuz...
neden bunun icin yasacaginiz mutluluktan kendinizi mahrum ediyorsunuz...

birde şöyle düşünün,sizin kardeşim dediğiniz kişi birini seviyor. hadi diyelim sizde aynı kişiyi seviyorsunuz,kardeşiniz onu severken yinede çıkar mısınız onunla? bu yüzden o da benimle çıkamaz. duygularımı baya uzun bi süre önce dile getirmiştim ama aynen bunu açıklayıp araya mesafe koymuştu. sonra yine dayanamayıp eskisi gibi yakın arkadaş olduk. ama dediğim gibi bu kadar,ilerisi olamycak hiç bi zman :'(

Yakın arkadaşı, sizin sevdiğinizin duygularını bilmiyordu herhalde diye varsayıyorum. Yok eğer bile bile size yaklaştıysa bu yakın arkadaş, o zaman sevdiğiniz kişinin arkadaşını düşünerek sizinle hissi bir ilişkiye girmemesi açıklaması biraz havada kalıyor. Eğer yakın arkadaş sizlerin hislerinden haberdar değilse, acilen bu arkadaşına birini bulmanın yollarını arayın.

ben olsam benim sevdiğimle çıkan arkadaşımı asla affetmezdim..bence unutmalısın tabi söylemesi kolay ama artık yeni denizlere yelken açma vaktidir

Hayr benim yakın arkadaşını sevdiğimden haberi yok. Sadece sevdiğim kişiye söylemiştim. O da gönül bu şimdi ne desem boş ama o benim çok yakın arkadaşım biz seninle çıksak onun yüzüne bakamam demişti. Çokta haklı yani bu yüzden imkansız..

ben olsam benim sevdiğimle çıkan arkadaşımı asla affetmezdim..bence unutmalısın tabi söylemesi kolay ama artık yeni denizlere yelken açma vaktidir

aynen bende affetmezdim. bu yüzden arkadaş kalmayı başarmaya çalışıyorum. ama çokta özlüyorum. çok ihtiyaç duyuyorum ona

Sevdiğinizin sizde gönlü yoksa hiç arkadaş kalıp kendi kendinize eziyet çektirmeyin. Onu bu şekilde hiç unutamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…