ÖZLÜYORUM.....

elezem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
110
71
53
İnsan hiç kendini aldatan kandıran yalan söyleyen birini özlermi.umrunda olmadığımı aklına bile gelmedigimi bile bile özlüyorum canım çok yanıyo 2ay oldu hicbir beklentim yok onunla ilgili ama ağlıyorum üzülüyorum en kötüsü de özlüyorum çok özlüyorum facebook tan bakıyorum sürekli takip ediyorum engel olamıyorum kendime.merak eden olursa üye olup actigim konuda anlatmıştım.ben neden boyleyim nefret etmem gereken birini sevip özlüyorum bunlar normalmi benmi normal değilim bilmiyorum hiçbirşey avutmuyo teselli etmiyo ondan nefret etmem gerekirken bunları düşündüğüm için kendimden ediyorum bu durumu nasıl atlatcam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum.

2 ay henüz çok erken

Tuaf ama ilk zamanlar özlüyor insan. Cünkü bir bosluk oluyor hayatinda. Belkide sadece aliskanliktan biz özledigimizi saniyoruz. Bende 7-8 ay önce sevdigimden ayrildim. Nisanliydik ve atmak zorunda kaldim. Gercekten tam anlamiyla hayatimin icine etmisti ve ilk zamanlar onu deli gibi özlüyordum. Agliyordum sizliyordum. Depresyonada girdim. Cok kötü günler gecirdim.

Suan cok sükür halime. Iyiyim toparlandim. Kolay olmuyor bir iliskiyi tamamen geride birakmak. Her gecen gün halime sükrediyorum iyi ki atmisim nisani diyorum. Yoksa suan bosanmakla ugrasirdim heralde.

Zamanla kendini daha iyi hissedeceksin emin ol. Her gecen gün daha az aklina gelicek. Kolay degil ama alisiyor insan.

Her gecen gün biraz daha seviyorum biraz daha çok özlüyorum herkez zaman diyo ama bu zaman bende tam tersini yapiyo kendime acıyorum zavallı çaresiz aciz gibi hissediyorum herşeye katlanabiliyorum da özlemle baş edemiyorum bi ölüyü özler gibi ne berbat bi duyguymus bu..

Seni çok iyi anlıyorum merak etme herkes yaşamamış da olsa çoğu kişi senin yaşadıklarını anlayabiliyor çünkü herkes bir zaman böyle şeyler yaşar. İnsan nefret etmek istese de içindeki sevgiyi cidden öldürene kadar hiç bir şey yapamazsın. Bende şu aralar aynı şeyi yaşıyorum senin de dediğin gibi arkadaşlar unut dedikçe ben daha çok düşünüyorum sosyal medyadaki tüm hesaplarını daha çok takip ediyorum. Bu durumda yapılması gereken tek şey zamana bırakmak malesef. Ben dört aydır unutamıyorum daha çok düşünüyorum bunun için kendimize zaman tanımımız lazım. Öncelikle facbookuna bakmaman lazım ne kadar zor olsa da kendine bir söz verip bakmaman lazım, hiç bir şekilde ondan haber almaman lazım. Ona söylemek istediklerini veya hissettiklerini bir deftere yaz onunla konuşuyormuş gibi, sinirini kus yaz hissettiğin herşeyi inan ki cidden rahatlarsın. Ne kadar can yakıcı olsa da onu sevdiğini her düşündüğünde onu başka bir kadınla hayal et onun şu an başkasına sana seviyorum demesini, sarılmasını filan, sevmediğin butün huylarını düşün. Kendine bir hobi bul filmdir dizidir sürekli kafanı oyalamaya çalış. Çok zor ve çok uzun bir süre olsa bile bir gün onu özlemeyeceksin hep bunu hatırlat kendine. En önemlisi kendine zaman tanı pat diye olacak diye düşünme, böyle düşündüğün sürece inan unutması daha da zor olur senin için.

Bu sürec cok zor gecer. Ama gecer. Sanki cok mükemmel birini kaybetmis gibi özlersin. Bunu ayrilik sonrasi herkes yasiyor. Ama zaman gectikce bazi düsünceler de degisiyor. Kendine kiziyorsun hatta degmeyecek bir insan icin nekadar üzülmüsüm diye.

Sükret haline. Seni aldatan bir pislikten kurtuldun. Dua et bol bol. Hepsi gececek tekrar mutlu olacaksin seveceksin. Böyle düsün.

Aslında kendime söz vermiştim bakmamak için unutur gibiydim en yakin arkadaşı yılbaşını kutlamak için mesaj atınca yokluguyla yüzleşmek aci verdi dahada kotu oldum çok teşekkürler desteğin icin

Canım yalniz değilsin.. Bir diger ornegi de benim..

Ama unutamamin nedeni tamamıyla benim hatam. Hani yara iyileşir de kabuk bağlar ya, ben o kabuğu kasidim kanattim onla goruserek yani buna ben izin verdim..
Gereken dersi de aldım simdi daha iyiyim çok şükür.

Yapman gereken o yarayı kendi haline birakman, hiçbirşey yapmadan. Desmeden kanatmadan. Bunu basarabilirsen o yara zamanla kabuk baglar ve iyileşir.
Ama benim gibi desersen, daha kotu bir yara alırsın. Şuan zamana birakmandan başka yol gözükmüyor, dua ile..

Ozlemen normal de seni aldatan adami her gecen gun biraz daha cok sevmen akla aykiri

Bende akıl olsa zaten şuan bu durumda olmazdım zaten çok haklisin allah içimden aklimdan söküp alır inşallah tesekkurler
Baska kadini sana tercih ettigi icin cok hirs yapmissin, sevgi saniyosun ama sadece kiyas ve kiskanma hirsi seninki. Umarim seni gercekten seven biri cikar karsina mutlu olursun

aşkın bitmediği için, ondan soğumadığın için, sıkılmadığın için, gerçekleri her ne kadar görüyor olsanda... kalbinde aşk var... o yüzden şu anda o aşk yüzünden bunları yaşıyorsun... insan aşık olduğu insanı sürekli görmek ister, o aşkı yaşamak ister, buluşacağı günü iple çeker, saatler geçmez ya.... işte sende şu anda o aşkı kendi kendine yaşamak zorunda olduğun için böylesin.... zamanla aşkının ateşi sönecek... ve sönerken de hatırlamamaya başlayacaksın... tabiki bunları yapabilmen için mantığını kullanman gerekiyor... bu saatten sonra o kişi yok.... kalbine söz geçirip, aklını kullanacaksın, daha önceki konularını bilmiyorum... sadece yazdıklarına istinaden benim fikirlerimdir.... Allah yardımcın olsun....

Yalniz degilsin..evlebdigi halde unutamadigim bi adam var..hatta hayatimda beni mutlu eden biri oldugu halde..gecmiyor o aci..zamanla kabuk bagliyor,daha az dusunuyorsun..yanindakini ne kadar benimseyip,kabul etsen hatta sevsende bazen keske o olsaydi diyebiliyirsun..ama nafile iste giden gitti..kalan saglar bizimle..ne zamadir aklima gelmiyirdu benimde ama bugun onun evinin oraya bi isim cikti ve onu ozledigimi farkettim bende..ama o artik bi baskasinin esi benimde bi erkek arkadasim var..hayat acimasiz..yapicak bisey yokkk...insallah unutursun arkadasim..ben yapamadim sen becerirsin dilerimm

Ben de aynıyım, üzülme.

Seviyorum, elimde değil.Aşk hemen tükenen biten bir şey değil ki.

Tek derdim sesiini bir daha duyamicak, yüzünü bir daha göremicek olmam.Bir satır yazsın diye canımı vermeye razı olduğum günler oluyor.

Son düzenleme:
Seni ne kadar üzse de sen özlersin... Devam ettigin zaman daha ck üzüleceğini bilsen de ozlersin. Onun umrunda bile olmazsın sana bir malmıssın gibi davranır yine de özlersin. Maalesef hayat bu, senin yaşadığını baskası yaşayamaz sanırsın ama emin ol buradaki cogu kadın yaşadı. Özlemek cok kötü. Sürekli düşünürsün kafanda pismanlıklar.. Söyle yapsaydım böyle olur muydu bilmem ne soru işaretleri... Sürekli onu kontrol edersin nerede ne yapıyor kiminle. Cok acı bir sey. Tek çaresi zaman, uyuşuyor cunku. Yapacak bir sey yok.. Yani çözümü varsa da ben bilmiyorum

Allahım keşke tek derdim aşk meşk meseleri olsa okumam gereken 200 sayfa ders notlarım var 1 haftam kaldı ama ben çalışamıyorum benim bu derdim daha ağır ben napayım

Canım ozel olmayacaksa neden ayrildiniz bu kadar severken?
Keşke tamamıyla unutmadan hayatına birini dahil etmeseydin ..

Bazen bende herşeyi yaptıklarını unutup özlüyorum ama daha sonra yaptıkları aklıma geliyor acım diniyor.. ah canım bi sen degilsin ki hepimiz aynıyız.. benım 4 ay oldu ama sukur acım bu aralar burayla beraber hafifledi.. sanırım zaman daha iyi olcaz ve iyiki olmamıs diye sükretcez sadece zaman... üzülme ilerde daha cok üzülecegimize suan tek derdimiz bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…