Her gecen gün biraz daha seviyorum biraz daha çok özlüyorum herkez zaman diyo ama bu zaman bende tam tersini yapiyo kendime acıyorum zavallı çaresiz aciz gibi hissediyorum herşeye katlanabiliyorum da özlemle baş edemiyorum bi ölüyü özler gibi ne berbat bi duyguymus bu..
Aslında kendime söz vermiştim bakmamak için unutur gibiydim en yakin arkadaşı yılbaşını kutlamak için mesaj atınca yokluguyla yüzleşmek aci verdi dahada kotu oldum çok teşekkürler desteğin icinSeni çok iyi anlıyorum merak etme herkes yaşamamış da olsa çoğu kişi senin yaşadıklarını anlayabiliyor çünkü herkes bir zaman böyle şeyler yaşar. İnsan nefret etmek istese de içindeki sevgiyi cidden öldürene kadar hiç bir şey yapamazsın. Bende şu aralar aynı şeyi yaşıyorum senin de dediğin gibi arkadaşlar unut dedikçe ben daha çok düşünüyorum sosyal medyadaki tüm hesaplarını daha çok takip ediyorum. Bu durumda yapılması gereken tek şey zamana bırakmak malesef. Ben dört aydır unutamıyorum daha çok düşünüyorum bunun için kendimize zaman tanımımız lazım. Öncelikle facbookuna bakmaman lazım ne kadar zor olsa da kendine bir söz verip bakmaman lazım, hiç bir şekilde ondan haber almaman lazım. Ona söylemek istediklerini veya hissettiklerini bir deftere yaz onunla konuşuyormuş gibi, sinirini kus yaz hissettiğin herşeyi inan ki cidden rahatlarsın. Ne kadar can yakıcı olsa da onu sevdiğini her düşündüğünde onu başka bir kadınla hayal et onun şu an başkasına sana seviyorum demesini, sarılmasını filan, sevmediğin butün huylarını düşün. Kendine bir hobi bul filmdir dizidir sürekli kafanı oyalamaya çalış. Çok zor ve çok uzun bir süre olsa bile bir gün onu özlemeyeceksin hep bunu hatırlat kendine. En önemlisi kendine zaman tanı pat diye olacak diye düşünme, böyle düşündüğün sürece inan unutması daha da zor olur senin için.
Ozlemen normal de seni aldatan adami her gecen gun biraz daha cok sevmen akla aykiriHer gecen gün biraz daha seviyorum biraz daha çok özlüyorum herkez zaman diyo ama bu zaman bende tam tersini yapiyo kendime acıyorum zavallı çaresiz aciz gibi hissediyorum herşeye katlanabiliyorum da özlemle baş edemiyorum bi ölüyü özler gibi ne berbat bi duyguymus bu..
Bende akıl olsa zaten şuan bu durumda olmazdım zaten çok haklisin allah içimden aklimdan söküp alır inşallah tesekkurlerOzlemen normal de seni aldatan adami her gecen gun biraz daha cok sevmen akla aykiri
Baska kadini sana tercih ettigi icin cok hirs yapmissin, sevgi saniyosun ama sadece kiyas ve kiskanma hirsi seninki. Umarim seni gercekten seven biri cikar karsina mutlu olursunBende akıl olsa zaten şuan bu durumda olmazdım zaten çok haklisin allah içimden aklimdan söküp alır inşallah tesekkurler
Canım ozel olmayacaksa neden ayrildiniz bu kadar severken?Yalniz degilsin..evlebdigi halde unutamadigim bi adam var..hatta hayatimda beni mutlu eden biri oldugu halde..gecmiyor o aci..zamanla kabuk bagliyor,daha az dusunuyorsun..yanindakini ne kadar benimseyip,kabul etsen hatta sevsende bazen keske o olsaydi diyebiliyirsun..ama nafile iste giden gitti..kalan saglar bizimle..ne zamadir aklima gelmiyirdu benimde ama bugun onun evinin oraya bi isim cikti ve onu ozledigimi farkettim bende..ama o artik bi baskasinin esi benimde bi erkek arkadasim var..hayat acimasiz..yapicak bisey yokkk...insallah unutursun arkadasim..ben yapamadim sen becerirsin dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?