bazi asklar unutulmuyor be canm..benimki oylesinden sanirim..kismet degilmis...simdi hayatimda cok iyi biri var..mutluyumda..ama bi yanim keske diyor ama allah boyle nasip etmis yapicak bisey yok...Canım ozel olmayacaksa neden ayrildiniz bu kadar severken?
Keşke tamamıyla unutmadan hayatına birini dahil etmeseydin ..
Demekki öylesi hayirliymis canim..bazi asklar unutulmuyor be canm..benimki oylesinden sanirim..kismet degilmis...simdi hayatimda cok iyi biri var..mutluyumda..ama bi yanim keske diyor ama allah boyle nasip etmis yapicak bisey yok...
Keskem yok bir beklentim yokBen de aynıyım, üzülme.
Seviyorum, elimde değil.Aşk hemen tükenen biten bir şey değil ki.
Teşekkürler yorumun için hicbir beklentim yok keskemde yok ama aksam oluyor ya keşke hic olmasa diyorum inşallah bu günlerde geçer ama özlemek ne kotu acımasız bi duyguymus umarım bi daha yasamam hickimse yaşamazaşkın bitmediği için, ondan soğumadığın için, sıkılmadığın için, gerçekleri her ne kadar görüyor olsanda... kalbinde aşk var... o yüzden şu anda o aşk yüzünden bunları yaşıyorsun... insan aşık olduğu insanı sürekli görmek ister, o aşkı yaşamak ister, buluşacağı günü iple çeker, saatler geçmez ya.... işte sende şu anda o aşkı kendi kendine yaşamak zorunda olduğun için böylesin.... zamanla aşkının ateşi sönecek... ve sönerken de hatırlamamaya başlayacaksın... tabiki bunları yapabilmen için mantığını kullanman gerekiyor... bu saatten sonra o kişi yok.... kalbine söz geçirip, aklını kullanacaksın, daha önceki konularını bilmiyorum... sadece yazdıklarına istinaden benim fikirlerimdir.... Allah yardımcın olsun....
Yanımda olan kimse yok artık hiç kimse de olsun istemiyorum zatenDemekki öylesi hayirliymis canim..
İnşallah tamamen Unutursun da şuan yaninda olan kişiyle çok mutlu olursun :)
Canım hatlar karıştı sanırım ben onu üstteki bi üyeye yazmıştım :)Yanımda olan kimse yok artık hiç kimse de olsun istemiyorum zaten
Farkettim kafam o kadar bulanık ki onu bile ayırt edemiyorumCanım hatlar karıştı sanırım ben onu üstteki bi üyeye yazmıştım :)
Hayirlisini iste canım her zaman için
keşkenin ve beklentinin olmaması... gerçekleri görüyor ve kabul ediyorsun anlamına gelir.... sadece kalbine söz geçiremiyorsun... o yüzden bu aşkı bir müddet kendi kendine yaşayacaksın.... platonik gibi... ama bileceksin ki bu kişi sana göre değil... biliyorsun ki bu insanla mutlu olamayacaksın... o yüzden bir müddet acını yaşayacaksın ve kalbin soğuyacak... unutma bekleyen herşey soğur.... yalnız şunu unutma.... zamanla önceliklerin değişecek... bir müddet sonra hissizleşmeye başlayacaksın ama bu kişiyi hiçbir zaman UNUTMAYACAKSIN.... çünkü utmak diye bir şey yok..... inşallah hayatına güzel insanlar, iyi niyetli insanlar girerler...Keskem yok bir beklentim yok
Teşekkürler yorumun için hicbir beklentim yok keskemde yok ama aksam oluyor ya keşke hic olmasa diyorum inşallah bu günlerde geçer ama özlemek ne kotu acımasız bi duyguymus umarım bi daha yasamam hickimse yaşamaz
Elimden ne geliyorsa yapıyordum zaten 2 aydır tek şarkı açıp dinlemedim TV de denk gelse kapatiyorum ama arkadaşının bir mesajı aldı beni ilk güne attı teşekkürler yorumun icinHa birde slow şarkı dinlemeyi yasaklıyorum size.. lütfen bi süre aşk filmleri slow müzikleri onu hatırlatıcak seylerden lütfen uzak durun... (Caktırmayın en basta ben)
Ne güzel yazmışsin anlatmışsin en büyük desteğim burası zaten gerçekleri görüp kabulenmeyi buradan öğrendim tesekkurlerkeşkenin ve beklentinin olmaması... gerçekleri görüyor ve kabul ediyorsun anlamına gelir.... sadece kalbine söz geçiremiyorsun... o yüzden bu aşkı bir müddet kendi kendine yaşayacaksın.... platonik gibi... ama bileceksin ki bu kişi sana göre değil... biliyorsun ki bu insanla mutlu olamayacaksın... o yüzden bir müddet acını yaşayacaksın ve kalbin soğuyacak... unutma bekleyen herşey soğur.... yalnız şunu unutma.... zamanla önceliklerin değişecek... bir müddet sonra hissizleşmeye başlayacaksın ama bu kişiyi hiçbir zaman UNUTMAYACAKSIN.... çünkü utmak diye bir şey yok..... inşallah hayatına güzel insanlar, iyi niyetli insanlar girerler...
sen ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun.... bu yüzden yakın zamanda atlatacaksındır diye düşünüyorum... gözü kör bir aşık değilsin.... herşeyin farkındasın ve gerçekleri, yanlışları, olanları ve olması gerekenleri kabulleniyorsun.... ama hiçkimse içindeki aşk ateşini öyle bir anda atamaz, silemez, benim şahsi tavsiyem, şu aralar hayatına kimseyi sokma, çünkü gelecek olan kişiye karşı hiçbirşey hissetmeyeceksin... bir insan aynı anda iki kişiye aşık olamaz, ve sen şu anda birine aşıksın zaten, gelecek olan kişi sadece senin yaranın üstüne yara bandı olacaktır... ve unutma ki hiçbir yara zaman geçmeden, ve hava almadan iyileşemez.... bir müddet sonra birisi çıkacak karşına ve sen farkına bile varmadan kalp atışların hızlanacak, işte o zaman anlayacaksın ki sen Aşık oluyorsun.... işte o zaman anlayacaksın ki içindeki aşk sönmüş yerinde yeller esiyor... ve sen yeniden aşık olabilmişsin.... bunların hepsini yeniden aşık olduğunda anlayacaksın....Ne güzel yazmışsin anlatmışsin en büyük desteğim burası zaten gerçekleri görüp kabulenmeyi buradan öğrendim tesekkurler
İnşallah dediğin gibi olur çok teşekkürler herşeyi kabuleniyorumda özlemle baş edemiyorum gardim dusuyo bazen icime su serptiniz en kesin çözüm arkadasinda dediği gibi sosyal medyadan takibi bırakmak bunu basardigim gün kendimden nefret etmeyi de birakicam umarım yapabilirim bugünden itibaren başlıyorum allah yardım inşallahsen ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun.... bu yüzden yakın zamanda atlatacaksındır diye düşünüyorum... gözü kör bir aşık değilsin.... herşeyin farkındasın ve gerçekleri, yanlışları, olanları ve olması gerekenleri kabulleniyorsun.... ama hiçkimse içindeki aşk ateşini öyle bir anda atamaz, silemez, benim şahsi tavsiyem, şu aralar hayatına kimseyi sokma, çünkü gelecek olan kişiye karşı hiçbirşey hissetmeyeceksin... bir insan aynı anda iki kişiye aşık olamaz, ve sen şu anda birine aşıksın zaten, gelecek olan kişi sadece senin yaranın üstüne yara bandı olacaktır... ve unutma ki hiçbir yara zaman geçmeden, ve hava almadan iyileşemez.... bir müddet sonra birisi çıkacak karşına ve sen farkına bile varmadan kalp atışların hızlanacak, işte o zaman anlayacaksın ki sen Aşık oluyorsun.... işte o zaman anlayacaksın ki içindeki aşk sönmüş yerinde yeller esiyor... ve sen yeniden aşık olabilmişsin.... bunların hepsini yeniden aşık olduğunda anlayacaksın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?