ÖZLÜYORUM.....

diger konularda mantik abidesi gorunen bacilar birbir dokulmus :)) kendini zorlama unutacam diye bi kere savasmayi birak. birden kardindaki kisiyle birlikte hayallerin gelecek kurgun yok oluyor. ustelik bir baskasi aliyor senin yerini. psikolojik psiklojik bir suru sey yazilir. bende unutamayanlardanim 6 ay oldu.ek ugras bul diyorlar ya. 3 tane ingilizce kursu takip etmeye calisiyorum. bi taneyle baslayip 3 e cikardim. sabah aksam hala napiyo diye bakiyorum. :) durum senin ki gibi degildi. biraz karisik. neyse unutmak zor. ama asil konu karsindaki degil. bunu bil. bekle gerekirse gor hergun baskasiyla ki umut bitsin. bitmeden bitmiyor

Canım ozel olmayacaksa neden ayrildiniz bu kadar severken?
Keşke tamamıyla unutmadan hayatına birini dahil etmeseydin ..
bazi asklar unutulmuyor be canm..benimki oylesinden sanirim..kismet degilmis...simdi hayatimda cok iyi biri var..mutluyumda..ama bi yanim keske diyor ama allah boyle nasip etmis yapicak bisey yok...

bazi asklar unutulmuyor be canm..benimki oylesinden sanirim..kismet degilmis...simdi hayatimda cok iyi biri var..mutluyumda..ama bi yanim keske diyor ama allah boyle nasip etmis yapicak bisey yok...
Demekki öylesi hayirliymis canim..
İnşallah tamamen Unutursun da şuan yaninda olan kişiyle çok mutlu olursun :)

Ben de aynıyım, üzülme.

Seviyorum, elimde değil.Aşk hemen tükenen biten bir şey değil ki.
Keskem yok bir beklentim yok
Teşekkürler yorumun için hicbir beklentim yok keskemde yok ama aksam oluyor ya keşke hic olmasa diyorum inşallah bu günlerde geçer ama özlemek ne kotu acımasız bi duyguymus umarım bi daha yasamam hickimse yaşamaz

zaman da çare olmuyor çoğu zaman ben de unutamayanlardanım. neredeyse 1 yıl oldu yüzüme bakmayalı şuan gelse tüm yaptıklarını unuturum affederim öyle seviyorum çare olmuyor zaman falan.
çivi çiviyi söker diyorlar ben şuan onu deniyorum tavsiye ederim iyi geliyor unutturuyor. başka birini bul. oyalan. bulduğun kişi sana birazcık değer verirde sen bunu hissedersen kendini iyi hissetmeye başlarsın.
tek çare unutmak ve bunu yapmak içinde her yolu denemelisin.

Özler arkadaşım, özler.. Ancak bu özlem seni bir adıma teşvik ederse o çok tehlikeli. Aşkını haketmeyen kimseyi, özleminden ölsen de hayatına sokmayacaksın. Bu altın kural. Önüne bak, hayatına bak, kafan arkada yaşama. Seveceğin, sevileceğin dürüst adamlar bul. Kim unutulmamış ? Sende unutacaksın, yeterki unutmayı iste.

Ha birde slow şarkı dinlemeyi yasaklıyorum size.. lütfen bi süre aşk filmleri slow müzikleri onu hatırlatıcak seylerden lütfen uzak durun... (Caktırmayın en basta ben)

Ah canım ya çoğu insan yaşamıştır bunu. Ben 4 yıl yaşadım her Allahın günü bıkmadan usanmadan takip edrdim gece gündüz.her sabah aynı savaş başlardı kendimle aramayacaksın yazmayacaksın der dururdum kendi kendime. Tamamen bitmesi senin duygularına bağlı değişir. Artık 6 yıl geçti üzerinden sevdiğim için değil ama bir yarım kalmışlık var kurulan hayaller var hala aklıma geldimi içimi sızlatır bunlar.şuanda çok mükemmel bir ilişkim deli gibi sevdiğim bir adam var yani mesele onu unutamamak değil pişman olup bin defa geldi ama o benim sevgimi haketmiyordu. Beni üzen benim hayallerim bir başkasının gerçeği hayatı olacak. Hayat böyle bazen işte..

keşkenin ve beklentinin olmaması... gerçekleri görüyor ve kabul ediyorsun anlamına gelir.... sadece kalbine söz geçiremiyorsun... o yüzden bu aşkı bir müddet kendi kendine yaşayacaksın.... platonik gibi... ama bileceksin ki bu kişi sana göre değil... biliyorsun ki bu insanla mutlu olamayacaksın... o yüzden bir müddet acını yaşayacaksın ve kalbin soğuyacak... unutma bekleyen herşey soğur.... yalnız şunu unutma.... zamanla önceliklerin değişecek... bir müddet sonra hissizleşmeye başlayacaksın ama bu kişiyi hiçbir zaman UNUTMAYACAKSIN.... çünkü utmak diye bir şey yok..... inşallah hayatına güzel insanlar, iyi niyetli insanlar girerler...

Ha birde slow şarkı dinlemeyi yasaklıyorum size.. lütfen bi süre aşk filmleri slow müzikleri onu hatırlatıcak seylerden lütfen uzak durun... (Caktırmayın en basta ben)
Elimden ne geliyorsa yapıyordum zaten 2 aydır tek şarkı açıp dinlemedim TV de denk gelse kapatiyorum ama arkadaşının bir mesajı aldı beni ilk güne attı teşekkürler yorumun icin

Ne güzel yazmışsin anlatmışsin en büyük desteğim burası zaten gerçekleri görüp kabulenmeyi buradan öğrendim tesekkurler

Öncelikle adamı ordan burdan takip etmeyi bırakmakla başlayacaksın tatlım. İnan bana sosyal hesaplardan yapılan takipler bir süre sonra saplantılı bir bağımlılığa dönüşüyor.

Takıntı haline dönmesini istemiyorsan ona ait her ama her şeyi hayatından çıkaracaksınız. Kesin konuşuyorum, aksi halde unutman mümkün değil.

Ne güzel yazmışsin anlatmışsin en büyük desteğim burası zaten gerçekleri görüp kabulenmeyi buradan öğrendim tesekkurler
sen ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun.... bu yüzden yakın zamanda atlatacaksındır diye düşünüyorum... gözü kör bir aşık değilsin.... herşeyin farkındasın ve gerçekleri, yanlışları, olanları ve olması gerekenleri kabulleniyorsun.... ama hiçkimse içindeki aşk ateşini öyle bir anda atamaz, silemez, benim şahsi tavsiyem, şu aralar hayatına kimseyi sokma, çünkü gelecek olan kişiye karşı hiçbirşey hissetmeyeceksin... bir insan aynı anda iki kişiye aşık olamaz, ve sen şu anda birine aşıksın zaten, gelecek olan kişi sadece senin yaranın üstüne yara bandı olacaktır... ve unutma ki hiçbir yara zaman geçmeden, ve hava almadan iyileşemez.... bir müddet sonra birisi çıkacak karşına ve sen farkına bile varmadan kalp atışların hızlanacak, işte o zaman anlayacaksın ki sen Aşık oluyorsun.... işte o zaman anlayacaksın ki içindeki aşk sönmüş yerinde yeller esiyor... ve sen yeniden aşık olabilmişsin.... bunların hepsini yeniden aşık olduğunda anlayacaksın....

İnşallah dediğin gibi olur çok teşekkürler herşeyi kabuleniyorumda özlemle baş edemiyorum gardim dusuyo bazen icime su serptiniz en kesin çözüm arkadasinda dediği gibi sosyal medyadan takibi bırakmak bunu basardigim gün kendimden nefret etmeyi de birakicam umarım yapabilirim bugünden itibaren başlıyorum allah yardım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…