ozon ile bebek sahibi olmak

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Ben zayıflamak amaçlı ozon tedavisine başladım.oksijenli sauna gibi düşünün. vücudu sıkılaştırıyor, toksinleri attırıyor, cildi yeniliyor ve buna benzer bir çok faydası var.Bunun yanında bebek sahibi olamayan bayanların dikkatini çekeceğini düşündüğüm bir durum daha var. Ozona girerken salon sahibi bayan bebek isteyip istemediğimi sordu. bende hayır henüz istemiyorum dedim. o da "o zaman çok dikkatli ol, bu ozon cildi açtığı gibi rahimleri de açıyormuş ve hamile kalma olasılığı çok yüksek oluyormuş. en ufak bir kaçışta hamile kalırsın" dedi. 3 tane bayan ozondan sonra sürpriz bir şeklide hamile olduklarını öğrenmişler daha şimdiden. ozon yeni çünkü bu şehirde. Adet düzenleme özelliği de olduğu için düzene sokup sağlıklı yapıyormuş. Sizlerle paylaşmak istedim. Umarım dikkatini çeken olur!!!

valla dediğin gibiyse süpermiş:)) denemekte fayda var. hem zayıflama amacıyla gidiyosun ama üstüne birde hamilelik olursa allahımdan daha ne isterim :)))
tam adı nedir acaba ozon tedavisi yeterlimi??

Ozon makinesi var böyle büyükçe. Kafa dışarda kalıyo vucut içerde. Benim oturduğum şehirde "portakal" diye spor merkezi var. orda mevcut. ama bir çok yerde vardır hele büyük bir şehirdeyseniz. ben küçük bir şehirdeyim çünkü. internette araştırırsanız mutlaka bulursunuz diye düşünüyorum. ayrıca sıkılaşma olayı gerçekten çok güzel. sizin için fotografını paylaşıyorum. bende internetten buldum. böyle bir makine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…