Maske Tarifleri ozon yağı a c ve e vitamini etkisi mutlaka oku

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bulpaylass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
2
1
26
Kuzular kaç gündür a c ve e vitamini ampulleri almayi düşünüyorum eczaneden bu ampulleri alinca aktardan ozon yağı alip ozon yağının içine a e ve c vitanin ampullerini bosaltcam gece yatarkeb surcem sizce iyi bi etkisi olur mu zaten ozon yağı harika bi yag ilk aldığım zaman gece surup yatmistim sabah kalktigimda sivilcem gitti o derece mucizevi a vitamini anti again e vitamini cilt için çok önemli bi vitamin c vitamini besler falan diye düşündüm hic böyle bişey yapan var mı yorumlarınızı bekliyorum

Ben bunların hepsini farklı şekillerde kullandım, kullanıyorum. Ozon yağının orijinalini bulduysan çok güzel.
A vitamini (avicap kapsülü patlatıp sürüyordum) cildi soyar ve göz çevresinde kullanılmaması tavsiye edilir.
C vitamini ve e vitamini (evicap 200 mg, redoxon 1000 mg) her gün bir tane içiyorum. E vitaminini yüzeysel değil içerek almak çok çok daha fayda sağlıyor. O antiaging ve detoks etkisi gözle görülüyor. Evigen e vitamini yüzüme sürerek bu kadar fayda elde edememiştim.
C vitaminin direkt sürülmesini hiç denemedim. Ama a vitamini denedim çok pul pul yaptı. Sanki e vitamini ne kadar topluyorsa a vitamini o kadar gözeneklerimi açtı ya da bana öyle geldi.
Bence e ve c vitaminlerini için.
A vitamini bir yandan yağ depolanmasına yardımcı olur çünkü ciltte komedon bile yapabilir.
Cilt tipinizi bilmiyorum ama ben ozon yağına % 40 çinko oksit kremi katmanızı tavsiye ederim. Çinko ve balık yağı var içinde. Kızarıklıkları vs. alıyor. Çok yi geliyor.

Kuzular kaç gündür a c ve e vitamini ampulleri almayi düşünüyorum eczaneden bu ampulleri alinca aktardan ozon yağı alip ozon yağının içine a e ve c vitanin ampullerini bosaltcam gece yatarkeb surcem sizce iyi bi etkisi olur mu zaten ozon yağı harika bi yag ilk aldığım zaman gece surup yatmistim sabah kalktigimda sivilcem gitti o derece mucizevi a vitamini anti again e vitamini cilt için çok önemli bi vitamin c vitamini besler falan diye düşündüm hic böyle bişey yapan var mı yorumlarınızı bekliyorum
Sadece sivilce değil bir çok faydası var ben burdan temin ediyorum çok memnunum üreten kişi profösör dalında uzman öneririm çünkü sahteleride var.

Son düzenleyen: Moderatör:
X