Özür diledim pişman oldum

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar geçenlerde bir konu açmıştım.Özet geçiyim en yakın arkadaşım aynı zamanda konsum benim biriyle adımı çıkardı. Ali ile Nilsu sevgili dedi herkese bu benim çok hoşuma gitmedi .Neden herkese bu şekilde söyledi diye konuşmaya gittim .Ağız dalaşına girdik .O da beni ben de onu çok kırdım .
Doğu da yaşıyorum öğretmenin bu cuma da memlekete gidicem.Kirgin gitmek istemedim gidip de donmemek dönüp de bulmamak var cunku.
Bugün konuşmak istedim "kırgın gitmek istemiyorum kaç aydır kardeş gibi geçinirken bir anda aramız kötü oldu dedim.Sana sesimi yükseldiysem kalbini kırdıysam özür dilerim dedim ". O da bana "bu şekilde aradigin için teşekkür ederim "dedi sadece .Özür bile dilemedi halbuki suçlu olan kendisiydi. Ölümlü dünyada küs.kalmaya gerekyok diye düşündüm ama pişman oldum şimdi

Birincisi Ali ile Nilsu sevgili olabilir..Ama doğal olmayan bunu saga sola yaymak insanlara anlatmak.

Bazı insanlar böyledir..Sen İyi niyetini gösterip Özür dilemişssin..Ki bunu haklı olduğum halde arada bende yaparım...Gerçekten şu kısa hayatta küs kalmaya pek gerek yok..Ama baktın sana soğuk yapıyor sende mesafeni ayarla..
Senin adını çıkartacak kadar KARAKTERLİ !!!! bir insandan zaten bu iyi niyet karşısında bir özür beklemek saçma olur :) takılma senin kalbin rahat olsun yeter

Dimi mübarek gün en azından günaha gitmek istemedim bir de

Üstünüze düşeni yapmışsınız,
Ayrıca aranız kötü olmasın artık diye özür dileyip barışmışsınız.
Amacınız ondan özür almaksa haddini bildirecektiniz,yanlış yöntem.
Herkes sizin kadar düşünceli olamayabiliyor,kaldı ki bu insan iftirayı atan insan.
Birden ters istikamet bir hareket beklenemezdi.

Haklısınız

Adını kimin çıkardığı belli değil mi? Diğer konunda onun konuşmadığı kalmadı demiştin sanki sen biriyle öyle merhabalaşsan bile adını çıkarıyorsa buna kişi kendinden bilir işi derim. Senin sandığın gibi bir yakınlık yok bence aranızda. Suçun olmadığı halde araman bir de özür dilemen bilmiyorum bir saf biriymişsin gibi izlenim uyandırıyor bende iki de şey doğuda yalnız kalmamak için katlanıyorsun. Namusuna dil uzatıyorsa kendi sütten çıkmış ak kaşık değilken varsın yalnız kal bu ne böyle yahu?

Hiç bana göre değil . Hem o suçlu hem sen özür diliyorsun. Çocukça geldi. Beni arasa böyle arkasindan is cevirecegim biri saygı duymam ben böyle biri için , kıymeti olmaz. Sana saygı duymaz bu şekilde. Memlekete gideceksen git o pişman olsun . Hayat kısa diye saf olmaya gerek yok. Basit bişey değil ki adını çıkarması. Bence hayatta duruşumuzla olmalıyız.

Son düzenleme:
Neden böyle bir şey yaptınız?O düşünsün mübarek günü.Dedikodu yapmayı biliyor ama.Neyse yapmışsınız artık, ders olur artık size.

:)
malesef boyle terbıyeden yoksun ınsanlar var
sız herseye ragmen ıyı nıyetlı davranmıssınız
gordugunuz yerde kendısı selam verırse selamını alın resmı bı sekılde hıc konusmadan
ama bundan sonra sız ona bı yabancı gıbı davranın

sacma bir sey yapmissiniz uzak durmaniz gereken bir kisiye isik yakmissiniz bu bir zaaftir benim icin olumlu dunya felan filan hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…