Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiiki de ozur o demek zaten iste bunu bu sebepten yaptim ozur diler canim demesi'Özür' kelimesi değil de açıklama illa ki beklerim.
Yok öyle üstünü kapatmak, konuşmadan unutmak.
Uzatırım arkadaş!
Benim eşim özür diler eğer hatalıysa ama bu durum cok hassas sanırım o yüzden dileyemiyor yanı bi özürle hallolmayacağını biliyor sanırımCanim acikcasi benim esim de aynen bogleydi haraketleriyle dilerdi ama ben sozde de dilemesini istemey baslayinca alisti adam. Ben soylemeden gelir kendisi ozur diler ama sozde olmadigini anlarim tabii ogle olsa kabul edemem zaten
Bi açıklaması yok yaptığının sadece sinirle ağzından çıktı eminim ki'Özür' kelimesi değil de açıklama illa ki beklerim.
Yok öyle üstünü kapatmak, konuşmadan unutmak.
Uzatırım arkadaş!
Küfür hakaret olmadıysa uzatmamArkadaşlar iyi geceler öncelikle,
Soruma gelecek olursak diyelim ki esiniz size cok kırılacağınız bi laf söyledi bunu da Canınızı acıtacagini bile bile yaptı ama sizde onun hic sevmediği bi is yaptınız ve o sinirle ağzından çıktı
Sonrasında pişman olduğu her halinde belli bir şekilde etrafınızda pervane olmaya sürekli öpüp koklamaya başladı. Yanı gözleriyle özür diledi diyelim yine de siz ağzından o kelimeyi duymayı bekleyip konuyu uzatır misiniz yoksa unutup sıcak davranmaya baslar misiniz
Biraz karışık oldu sanırım cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle,
Soruma gelecek olursak diyelim ki esiniz size cok kırılacağınız bi laf söyledi bunu da Canınızı acıtacagini bile bile yaptı ama sizde onun hic sevmediği bi is yaptınız ve o sinirle ağzından çıktı
Sonrasında pişman olduğu her halinde belli bir şekilde etrafınızda pervane olmaya sürekli öpüp koklamaya başladı. Yanı gözleriyle özür diledi diyelim yine de siz ağzından o kelimeyi duymayı bekleyip konuyu uzatır misiniz yoksa unutup sıcak davranmaya baslar misiniz
Konuştuk ama o konu da değilO tartismanin ve sozun uzerine konusmadinizmi daha sonra hic?
Kendisimi soyledi sinirle cikti agzimdan diye?
Bazen hareketler ve bakislar sozden daha kiymetlidir..eger ictense davranislari,icime sindiyse ozure gerek yok,pismanliginj gozlerinde gormem yeterli..Arkadaşlar iyi geceler öncelikle,