Kafasında bir sürü şey olması mesafeli davranacağı anlamına gelmez. Kendini kandırmasın.Yarın sende anlarsın dedi düğün zamanın kafam da bir sürü şey vardı dedi
Ben gayet iyi okuyorum bir önceki arkadaş anladıYazdıklarınızı bir okuyun, anlayabilirseniz söz ben de analayana kadar gerekirse 20 kez okuyup yorum yapacam. Tek anlaşılan şey abinizin bir hanımı olduğu.
Aynen bende anlayamadim yanliz degilmişimYazdıklarınızı bir okuyun, anlayabilirseniz söz ben de analayana kadar gerekirse 20 kez okuyup yorum yapacam. Tek anlaşılan şey abinizin bir hanımı olduğu.
Anlayan bize de anlatsın o zaman. 2 kez okudum bişey anlamadım ben.Ben gayet iyi okuyorum bir önceki arkadaş anladı
Mesela şu cümleyi anlayabilen beri gelsin. Paragraf baştan sona böyle.Oda onda öncede boşandı şimdi geri evlendi
Hiç bir şeysi yok canım benim kuförede sadece biz vardık kuaförle lak lak etmeye biliyordu bence sizde yanlış düşünüyorsunuzÇok anlaşılmıyor, bence yazınızı bir duzenleyin.
Anladığım kadarıyla siz de bugünlerde evleniyorsunuz, ondan bazı şeylere baksın diye yardım mi istediniz?
El elin eşeğini türkü cigirarak ararmis. Kızin zaten ayları geljnlik bilmemne incik cincikla geçmiş, uğraşmak istememiş olabilir.
"bende düzgün çıkmıyor dedim sen daha çok takip ediyorsun böyle şeyleri" şu laf da uyuz bir şey. Aynı internet sizde de var. Niye tembellik edip kendi işinizi baskasina veriyorsunuz ki? Benim annem de internetten çok anlar, işine gelen her şeyi sipariş eder. İşine gelmeyince bana der sen arastir bak diyem gıcık olurum yani . Neden ben bakayım ki senin şeyine sırf angarya diye.
İkincisi kuaförde kendi saçı bitince çıkmak istemiş. Olabilir, belki aklında organizasyonla ilgili bir şey vardı,onu halletmek istedi, Belki çok stresli kuaförün o gürültüsü onu iyice boğdu. O orada beklese ne beklemese ne, yalnız da degilmissiniz.
Bence büyütecek olaylar değil. düğün zamanı olur böyle şeyler.
"Ben de evleniyorum süreci güzel yonettim" de doğru bir önerme değil. Herkesin süreci farklıdır, sonuçta ikinci evliliği, belki başka tarz şeylerle uğraşıyordur ya da daha streslidir sizden. Bunu kiyaslayamazsiniz ki.
İkinizin de düğün zamaniymis. İkiniz de fazlasıyla stresliymissiniz. bence biraz mesafe koy, herkesin yeni gelinliği geçip normale dönünce yeniden buluşur,aynı frekansı yakalarsınız. Ben de ablamın yeni gelin halinden tiksinmistim.beni evlilikten soğutmustu tripleri halleri:) evlendi aylarca görüşmedik, sonra normale döndük, ilişkimiz eskisi gibi güzelce gidiyor.
O yuzden tavsiyem önce biraz mesafe. Çünkü belli birbirinize dolmuşsuniz. Sık sık buluşursaniz daha fazla şeye sinir olursunuz
Neyini anlamdın “gelinliğini bulduktan sonra” dedim bu cümleden ne anlıyorsunuz?Ben de bir şey anlamadım. Mesela en başta gelinlik bakmaktan bahsetmişsiniz? Kime gelinlik bakıyordunuz? Birçok sözcükte ek eksikliği var, sözcük eksiklikleri, anlatım bozuklukları falan da olunca anlamak mümkün değil.
Mesela şu cümleyi anlayabilen beri gelsin. Paragraf baştan sona böyle.
Söyleyebilirdi ama umursamazlık niye yapıyorAnlamayan çeteye beni de dahil eder misiniz?
Evlenen abiniz ve bu kadın mı? Kadın evlenecekse kendi gelinliğini düşünür sizin elbisenizi niye düşünsün ki?
Niye umursasın o kısmı anlamadım. Buradaki kadınların %80'i evlidir herhalde, ben sanmam ki herhangi biri düğününe gelecek birinin elbisesini seçsin. Ben seçmedim kimsenin elbisesini, bakmadım da. Arkadaşım yazdı hatta ne renk giyeyim nasıl model giyeyim, daha kendime gelinlik seçemedim ne istersen giy dedim onu mu düşüneceğim bi de.Söyleyebilirdi ama umursamazlık niye yapıyor
Ben dedim önce gelinlikten kastım beyaz abiyeNiye umursasın o kısmı anlamadım. Buradaki kadınların %80'i evlidir herhalde, ben sanmam ki herhangi biri düğününe gelecek birinin elbisesini seçsin. Ben seçmedim kimsenin elbisesini, bakmadım da. Arkadaşım yazdı hatta ne renk giyeyim nasıl model giyeyim, daha kendime gelinlik seçemedim ne istersen giy dedim onu mu düşüneceğim bi de.
Kendi mi gelip size sana elbise seçelim dedi en başta?
Verdiğiniz cevaplara bakılırsa sürekli ters ters, sizde bi üslup problemi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?