Ya doğru dürüst türkçe derdini anlatamayan gelip burda millete terslenmesin. Kitap okuyun biraz. Ciddi anlamda üslup probleminiz var ve derdinizi anlatmayı başaramıyorsunuz. Günlük hayatta da böyleyseniz sorun çıkar tabi.Neyini anlamdın “gelinliğini bulduktan sonra” dedim bu cümleden ne anlıyorsunuz?
gelinlik o zaman bana mı ona mı oluyor?
Cevaplarada baktim yine olayi anlayamadimVerdiğiniz cevaplara bakılırsa sürekli ters ters, sizde bi üslup problemi var.
Canım ben kitap okuyorum günlük hayatta böyle değilim millet bana ters yapıyor suçlu ben oluyorum ve ben bundan sıkıldımYa doğru dürüst türkçe derdini anlatamayan gelip burda millete terslenmesin. Kitap okuyun biraz. Ciddi anlamda üslup probleminiz var ve derdinizi anlatmayı başaramıyorsunuz. Günlük hayatta da böyleyseniz sorun çıkar tabi.
Abisiyle kadının düğünü var, pamuk şeker diyor ki sana gelinlik bakalım bana da elbise.Cevaplarada baktim yine olayi anlayamadimacaba bir guncelleme yapip uyeleri terslemek yerine guzelce açiklasanizmi konu sahibi
Yazdığından hiçbir anlaşılmıyor yahu, biz burda tüm site olarak inatla sana mı takıcaz? Herkes suçlu sen süper? Bir dön bak bu millet niye diyor, doğru düzgün cümleler kurayım de.Canım ben kitap okuyorum günlük hayatta böyle değilim millet bana ters yapıyor suçlu ben oluyorum ve ben bundan sıkıldım
Üslup problemim filan yok siz anlamaya çalışmıyorsunuz
Amme hizmeti için teşekkürlerAbisiyle kadının düğünü var, pamuk şeker diyor ki sana gelinlik bakalım bana da elbise.
Gelinliği bulup beğeniyorlar ama sonra kadın çekiliyor ve pamuk şekere elbise bakmıyor.
Aradan biraz geçince yarım ağız pamuk şekere diyor ki elbise buldun mu.
Ama sadece bunda değil, kendi ablasına da aynıymış bu kadın, kendi makyajı bitince demiş ki kalkıp gidelim hadi, o sırada kadının ablasının daha makyajı bitmemiş bile halbuki.
Bakın abimin eşi benim arkadaşımdı abimden önce evlilik yapıp boşandıCevaplarada baktim yine olayi anlayamadimacaba bir guncelleme yapip uyeleri terslemek yerine guzelce açiklasanizmi konu sahibi
TeşekkurlerAbisiyle kadının düğünü var, pamuk şeker diyor ki sana gelinlik bakalım bana da elbise.
Gelinliği bulup beğeniyorlar ama sonra kadın çekiliyor ve pamuk şekere elbise bakmıyor.
Aradan biraz geçince yarım ağız pamuk şekere diyor ki elbise buldun mu.
Ama sadece bunda değil, kendi ablasına da aynıymış bu kadın, kendi makyajı bitince demiş ki kalkıp gidelim hadi, o sırada kadının ablasının daha makyajı bitmemiş bile halbuki.
Söyleyebilirdi ama umursamazlık niye yapıyor
Ayrıca şu an bende aynı şeyler aynı hazırlık filan yapıyorum ama onun yaptığını yapmıyorum yapmadım
Sen evlimisin?Bakın abimin eşi benim arkadaşımdı abimden önce evlilik yapıp boşandı
Abim son hazırlıkları yapsın diye para verdi
Oda aldı alcağını ve yolladı paranın yarısı da altın almış altın almamısı da gerekiyordu
Bende gelinlik ve abiye bakalım dedim
Gelinlikten kasttım abiye oda beyaz abiye bakacak bende başka renkte abiye bakacağım çok zoru yok aynı yerlerden bakacağız. Ben daha önce hiç bir düğüne kızları arasında bir düğüne katılamadım çünkü etrafımdakilerin hepsi evli anlamıyorum yani bu tür şeylerden yardım istedim kendi abiyesini bulduktan sonra umursamaz oldu sormazda bir iki kere sordu ona ben buldum bir şeyler dedim konu kapandı
Hadi anladım düğün stresi filan ama düğün günü kuförde sadece biz vardık ben o ve iki kardeşi ve bir ablası ve küçük kız vardı başka yok
Sandalyeden kalkıp benim burada işim bitti bana bakarak eşini ara gelsin bizi alsın diyor
Kardeşi de nereye gidiyorsun ablan bitmedi diyince susup yerine oturdu
Düğünden önce ben yakın davranıyordum o ise uzak yaklaşmıyordu belli yani aklım sıra arkadaşım olarak görüyordum.
Sonra geçen gün böyle böyle dedim
Oda bana aklım da bir sürü şey vardı yarın kendi düğününde anlarsın dedi
Ben seninle çok konuşmuyorsam beni seni arkadaşım kardeşim gibi görüyorum dedi suçu bana attı
Bende dedim ki beni ben kendi düğünümde en iyi arkadaşımı olarak gördüğüm kişiyi yanımda isterdim kendimden uzak tutmazdım dedim
Ben evliyim ama düğün yapmadık düğün inşallah ev bulursak yarıyıl tatili de yapacağız ve bende hazırlık yapıyorum ama onun kadar olmadım ben ona şaşırdımSen evlimisin?
Gelinin umursamazligindan şikayetçisin yani o sana nasil yapiyorsa sende öyle karşilik ver illa kanka arkadaş olmak zorunda degilsiniz madem istemiyor.
Ben hala abinin hanımına para vermesi ve hanımının altın almasıyla konunun alakasını çözmeye çalışıyorumTam anlayacak gibi oluyorum yine anlamiyorum
Paragöz oldugunu felan iliştirmeye çalışmıs galiba ordaBen hala abinin hanımına para vermesi ve hanımının altın almasıyla konunun alakasını çözmeye çalışıyorum
Hayır böyle bir derdim yokParagöz oldugunu felan iliştirmeye çalışmıs galiba orda
Takılmamanız gereken yere takılıyorsunuzBen hala abinin hanımına para vermesi ve hanımının altın almasıyla konunun alakasını çözmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?